MRes biotieteissä

Yleistä

2 sijaintia saatavilla

Ohjelman kuvaus

Kurssin yleiskuvaus

Biosciences-tutkimuksen MRes antaa sinulle asiantuntijoiden tutkimuskoulutuksen, joka on upotettu maailmanluokan tutkimusryhmiin ja joka on upotettu yhteen tai useampaan biotieteiden tutkimusaiheeseen. Saat hyötyä erikoistumismahdollisuuksistamme matkalla saavuttamaan aidon erottelun tutkinnon pätevyys.

Asiantuntijamme sisältävät:

  • Räätälöity 12,5 miljoonan punnan rannikkoalueiden tutkimusalus.
  • Ainutlaatuinen kestävän vesitutkimuksen keskus.
  • Kehittyneet laskentatoiminnot huippuluokan grafiikkatyöasemilla.
  • Räätälöity käyttäytyminen ja ekologiset laboratoriot.
  • Dedikoidut molekyyliökologian ja endokrinologian palvelut ja laboratoriot.

Ensimmäinen lukukausi koostuu kahdesta pakollisesta moduulista, jotka tarjoavat ydinosaamista, tutkimusmenetelmien tuntemusta ja tieteellistä arviointia, ja yhden moduulin, joka valitaan tiedeakatemian tarjoamasta valikoimasta. Toinen ja kolmas lukukausi ovat tutkimusprojektin käytössä.

Sisäänpääsyvaatimukset

Pääsyvaatimukset MRes Biosciences on ensimmäisen tai ylemmän toisen luokan arvosanoin tutkinnon bioscience tai vastaava aihe.

Tämän ohjelman hakijoiden odotetaan yleensä täyttävän edellä mainitut maahantulon vähimmäisvaatimukset. Yliopisto / koulu varaa oikeuden pyytää korkeampia akateemisia arvosanoja ja pätevyyttä.

Pääsypäätöksissä otetaan huomioon paitsi aikaisemmat akateemiset tutkinnot, myös tekijät, kuten hakijan toimittaman tutkimuksen tiivistelmän / ehdotuksen taso, heidän suorituksensa haastattelussa (tarvittaessa), kilpailun voimakkuus rajoitettuihin paikkoihin ja asiaankuuluva ammatillinen kokemus (jos sopiva).

Kuinka sinua valvotaan

Vuotta kestäneen kurssin aikana suoritat opetettujen moduulien sarjan, ennen kuin aloitat suuren tutkimusprojektin asiantuntijoiden tutkimushenkilöstön ohjauksessa, joka ohjaa ja tukee itsenäisen tutkimusosaamisen kehittämistä ja johtaa väitöskirjaan, joka on kirjoitettu tyyliin tieteellinen kirja.

Walesin tarjous

Jos puhut Walesin kieltä, omistamme akatemiamme, Academi Hywel Teifi on täällä tukemassa sinua koko ajan Swansea University . Tarjoamme sinulle:

  • Haastattelu Walesin tiedotusvälineen kautta haettaessa paikkaa.
  • Mahdollisuus vastaanottaa henkilökohtaista kirjeenvaihtoa kymri - me olemme sitten yhteydessä sinuun valitsemallasi kielellä.
  • Mahdollisuus kirjoittaa ja lähettää kurssityö tai tentti walesin kielen välityksellä (vaikka olet valinnut opiskelua englanniksi), ja tehdään kaikki mahdollisuudet merkitä työsi alkuperäisellä kielellä.
  • Walesin kielen henkilökohtainen ohjaaja.
  • Yksilöllinen tuki akateemisen kymri kielen taitojen parantamiseksi.

Vuodesta 2011 alkaen Walesin kielen kautta Swansea University opiskelevien opiskelijoiden lukumäärä on kasvanut 40%, ja * viimeisen kahden vuoden TEF-tietomme osoittavat, että Walesin keskitason opiskelijat ovat saavuttaneet korkean työllistyvyyden (* Swansea University TEF-paluu 2017 ja 2018).

Viimeksi päivitetty Syys 2019

Oppilaitoksesta

Swansea University is a research-led university that has been making a difference since 1920. The University community thrives on exploration and discovery, and offers the right balance of excellent t ... Lue lisää

Swansea University is a research-led university that has been making a difference since 1920. The University community thrives on exploration and discovery, and offers the right balance of excellent teaching and research, matched by an enviable quality of life. Näytä vähemmän