Kurssin yleiskuvaus

Biosciences-tutkimuksen MRes antaa sinulle asiantuntijoiden tutkimuskoulutuksen, joka on upotettu maailmanluokan tutkimusryhmiin ja joka on upotettu yhteen tai useampaan biotieteiden tutkimusaiheeseen. Saat hyötyä erikoistumismahdollisuuksistamme matkalla saavuttamaan aidon erottelun tutkinnon pätevyys.

Asiantuntijamme sisältävät:

 • mittatilaustyönä suunniteltu 12,5 miljoonan punnan rannikkoalueiden tutkimusalus
 • ainutlaatuinen kestävän vesitutkimuksen keskus
 • edistyneet tietotekniset palvelut huippuluokan grafiikkatyöasemilla
 • räätälöityjä käyttäytymis- ja ekologialaboratoriot
 • omistettu molekyyliökologian ja endokrinologian laitokset ja laboratoriot

Ensimmäinen lukukausi koostuu kahdesta pakollisesta moduulista, jotka tarjoavat ydinosaamista, tutkimusmenetelmien tuntemusta ja tieteellistä arviointia, ja yhden moduulin, joka valitaan tiedeakatemian tarjoamasta valikoimasta. Toinen ja kolmas lukukausi ovat tutkimusprojektin käytössä.

Sisäänpääsyvaatimukset

Pääsyvaatimukset MRes Biosciences on ensimmäisen tai ylemmän toisen luokan arvosanoin tutkinnon bioscience tai vastaava aihe.

Tämän ohjelman hakijoiden odotetaan yleensä täyttävän edellä mainitut maahantulon vähimmäisvaatimukset. Yliopisto / koulu varaa oikeuden pyytää korkeampia akateemisia arvosanoja ja pätevyyttä.

Pääsypäätöksissä otetaan huomioon paitsi aikaisemmat akateemiset tutkinnot, myös tekijät, kuten hakijan toimittaman tutkimuksen tiivistelmän / ehdotuksen taso, heidän suorituksensa haastattelussa (tarvittaessa), kilpailun voimakkuus rajoitettuihin paikkoihin ja asiaankuuluva ammatillinen kokemus (jos sopiva).

Kuinka sinua valvotaan

Vuotta kestäneen kurssin aikana suoritat opetettujen moduulien sarjan, ennen kuin aloitat suuren tutkimusprojektin asiantuntijoiden tutkimushenkilöstön ohjauksessa, joka ohjaa ja tukee itsenäisen tutkimusosaamisen kehittämistä ja johtaa väitöskirjaan, joka on kirjoitettu tyyliin tieteellinen kirja.

Walesin tarjous

Jos puhut Walesin kieltä, omistamme akatemiamme, Academi Hywel Teifi on täällä tukemassa sinua koko ajan Swansea University . Tarjoamme sinulle:

 • Haastattelu Walesin tiedotusvälineen kautta haettaessa paikkaa.
 • Mahdollisuus vastaanottaa henkilökohtaista kirjeenvaihtoa kymri - me olemme sitten yhteydessä sinuun valitsemallasi kielellä.
 • Mahdollisuus kirjoittaa ja lähettää kurssityö tai tentti walesin kielen välityksellä (vaikka olet valinnut opiskelua englanniksi), ja tehdään kaikki mahdollisuudet merkitä työsi alkuperäisellä kielellä.
 • Walesin kielen henkilökohtainen ohjaaja.
 • Yksilöllinen tuki akateemisen kymri kielen taitojen parantamiseksi.

Vuodesta 2011 alkaen Walesin kielen kautta Swansea University opiskelevien opiskelijoiden lukumäärä on kasvanut 40%, ja * viimeisen kahden vuoden TEF-tietomme osoittavat, että Walesin keskitason opiskelijat ovat saavuttaneet korkean työllistyvyyden (* Swansea University TEF-paluu 2017 ja 2018).

Ohjelman opetuskielet:
 • Englanti

Katso 39 muuta ohjelmaa kohteelta Swansea University »

Viimeksi päivitetty Syyskuu 4, 2019
Tämä kurssi on Kampuksella tapahtuva
Alkamispäivämäärä
Syys 2019
Duration
1 - 3 vuotta
Part-time
Full-time
Hinta
19,800 GBP
UK / EU: 4327 GBP. Kansainvälinen: 19 800 GBP. (Täysaikainen)
Määräaika
Sijaintien mukaan
Päivämäärän mukaan
Alkamispäivämäärä
Syys 2019
Päättymispäivämäärä
Haun määräaika

Syys 2019

Location
Haun määräaika
Päättymispäivämäärä