MS rahoitus

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Rahoituslaitokset sitoutuvat Rahoitusalan resurssien. Ratkaisevaa alan kasvu on sen johdon työvoimaa.

Pyrkineet kehittämään tällaisia ​​johtajia oli läpi MBA-ohjelmia, jotka tarjoavat valinnaisia ​​kursseja varainhoidon. Kuitenkin MBA-ohjelmat ovat edelleen pääosin suuntautunut koulutus generalist yritysjohtajia. Tämän seurauksena huomattava määrä varoja on vielä kulutettava epävirallisen erikoiskoulutusta rahoitetaan.

Lisäksi entistä suurempi koko ja monimutkaisuus Filippiinien finanssisektorilla on luonut tarpeen erikoistuneen koulutusohjelman rahoittamiseen.

Mukaisesti UP: n mandaatin eturintamassa oppimisen ja kehittyneen koulutuksen, yliopisto oli vakuuttunut rahoituspalveluja teollisuuden tarve maisteriohjelmaan rahoitusta.

Kesäkuussa 1995, vahva esityksiä tuleville opiskelijoille ja rahoituksen ammateissa, miten rahoitusta tiedekunnan jäseniä keksinyt ja suunnitellut maisteriohjelmaan rahoitusta. Tämä ehdotus on myöhemmin paranneltu tiedekunta Laskentatoimen, rahoituksen, talouden ja lain ja yrityksille. Jälkimmäiseen ryhmään kuuluvat virkailijat ja varainhoitoasetuksen Avainhenkilöt instituutti Filippiinit (Finex) ja Bankers Association of Finland (BaP).

Vierailevat professorit Yhdysvaltain ja Kanadan yliopistojen kanssa, joka UP on akateeminen yhteyksiä tarkistetaan uudelleen suunnitellun ohjelman. Kaikki nämä tulot yhdessä johtivat lopullisiin "MS Finance-ohjelma."

Tämä ohjelma on teoreettinen orientaatio on sekoitettu huomattavan paljon huomiota käytännön soveltamista. Kukin kurssi rakentuu teoreettisen viitekehyksen ja antaa enemmän painoarvoa meneillään olevaa tutkimusta ja kirjallisuutta.

Master of Science in Finance koulutusohjelman tavoitteena on valmistaa opiskelijaa uran varainhoitoa, erityisesti toteuttamaan eri taloushallinnon toimintojen hallintaan rahoituslaitosten sekä tehtävät talouspäällikkö tai rahastonhoitaja kuin rahoituslaitosten . Ohjelma pyrkii myös valmistaa opiskelijaa vastuu sääntelyn ja politiikan toiminnot vaikuttavat rahoitusmarkkinoiden ja-laitosten.

Voit valmistaa opiskelijaa rahoittaa tutkijoiden, hän jatkaa tutkimuksia, antaa vankan pohjan rahoitusta ja hallintaa alan kirjallisuutta, teoriaa ja soveltamista. Ohjelma antaa opiskelijalle vahva perusta teoria, periaatteet ja käsitteet rahoituksen. Lisäksi opiskelija tutustuu analyysimenetelmiä ja näkökulmia, antaa vahvan pohjan taloudellisen päätöksenteon. Ohjelma on tiukka kurssi tarpeisiin ja vaatimuksiin paljon energiaa ja sitoutumista opiskelija. Opiskelijan tulee työskennellä syvällisesti kunkin kurssin kautta asianmukainen tasapainottaminen rahoituksen teorian ja tutkimuksen kirjallisuus (toisaalta) ja käytännön näkökohtiin varainhoidosta (muista). Empiirinen tutkimustyö on yhdistettävä case-lähestymistapaa.

Vaikka ankkuroitu käsitteistä, teorioista, työkaluja ja tekniikoita, ohjelma on päätöksenteon suunta, koska se on omistettu kehittämisen johtotehtävissä työvoimaa rahoitusalalta.

Tavoite Opiskelija edistyneimpien (tai joka suorittaa) avain johtotehtävissä yritysten rahoituspalvelujen alalla, tai heidän kollegansa ei-rahoitussektorin (erityisesti edistyneimpien ja valtiovarainministeriö toiminnot) ja hallituksessa.


Viimeksi päivitetty Maalis 2011