MS Rahoitus (MSF)

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Edistä tulevaisuuttasi rahoituksessa

# 6 Rankattu valmistunut rahoitusohjelma Yhdysvalloissa

TopUniversities.com

Giesillä toimitamme rahoituksen maisterin tutkinnon (MSF), joka valmistelee perusteellisesti opiskelijoita dynaamiseen rahoituksen maailmaan. Tiedekuntien asiantuntijat ja alan johtajat opettavat kattavaa, joustavaa ja huippuluokan opetussuunnitelmaa.

Opiskelijat saapuvat eri taustoista ja erilaisesta finanssialan asiantuntemuksesta, joten 15 kuukauden ohjelmassamme on sisäänrakennettu joustavuus tarjota tarpeitasi vastaava koulutus ja kokemus. Kun saavut elokuussa, työskentelemme kanssasi arvioimaan taitojasi ja kiinnostuksen kohteitasi ja sijoittaa sinut luokkiin, jotka valmistavat sinut menestykseen. Giesillä toimitamme rahoituksen maisterin tutkinnon (MSF), joka valmistelee perusteellisesti opiskelijoita dynaamiseen rahoituksen maailmaan. Tiedekuntien asiantuntijat ja alan johtajat opettavat kattavaa, joustavaa ja huippuluokan opetussuunnitelmaa.

Tunnit alkavat joka vuosi elokuussa (syksyllä). Hakemukset vuodelle 2020 ovat nyt avoinna. Hakemuksen määräajat ovat seuraavat:

 • Kierroksen 1 määräaika: perjantai, 24. tammikuuta 2020
 • 2. kierroksen määräaika: sunnuntai, 15. maaliskuuta 2020 *
 • 3. kierroksen määräaika: keskiviikko 15. huhtikuuta 2020

* Viimeinen määräaika viisumia tarvitseville kansainvälisille hakijoille.

Asenna uran menestykseen

Jos etsit uraa sijoitusanalyytikkona, yritysarviointikumppanina tai data-analyytikkona, MSF-ohjelmamme valmistaa sinut tähän uraan sekä CFA: n tason 1 tenttiin. Kahden viime vuoden aikana tutkinnon suorittaneet ovat jatkaneet työskentelyä suurissa yrityksissä, kuten PwC, Enfusion, Nanhua USA, Bloomberg, Deloitte ja KPMG China. Palkat MSF-alumnille kolmen vuoden kuluttua valmistumisesta keskimäärin 82 281 dollaria (perustuen vuoden 2018 Financial Times -tietoihin).

Liity opiskelijoiden joukkoon, jotka ovat nähneet uransa alkavan MSF-tutkinnolla.

86%

Sijoitteluaste kuuden kuukauden kuluessa valmistumisesta

$ 82.000

Keskipalkka kolme vuotta valmistumisen jälkeen

Financial Times

$ 3.714

Keskimääräinen allekirjoituspalkkio vuoden 2018 tutkinnon suorittaneille

Joustava, muokattava ja edistyksellinen opetussuunnitelma

MSF-ohjelmalla on innovatiivinen kolmen lukukauden opetussuunnitelma, joka tarjoaa sinulle vahvan perustan rahoituksen periaatteisiin ja käytäntöihin. Ohjelma esittelee sinulle myös syntymässä olevia konsepteja, käytäntöjä ja tekniikoita, joita tarvitaan menestykseen nykypäivän finanssiteollisuudessa.

Opetussuunnitelman lisäksi valitset kurssit mukauttaaksesi tutkintoasi. Voit esimerkiksi valita seurata erikoistumisreittiä jollakin seuraavista alueista:

 • Vahvuuksien hallinta
 • Yritysrahoitus
 • Data Analytics ja Fintech
 • Määrällinen rahoitus
 • Kiinteistöt
 • Rahoitustutkimus (erikoistuminen tohtoriksi)

Voit myös valita laajasta valittavien joukosta muilla rahoituksen aloilla, kuten kaupallisessa pankkitoiminnassa, kiinteistöalalla, rahoitusjärjestelyissä tai varainhoidossa.

Valinnainen koko lukukauden käytännön projekti antaa sinulle mahdollisuuden työskennellä reaalimaailman hankkeissa kansallisille ja kansainvälisille yrityksille saadakseen käytännön kokemusta. Nämä projektit yhdessä huipputeknisten kurssien kanssa big data -analytiikassa, korkeataajuuksisella kaupankäynnillä, finanssisuunnittelulla ja arvonmäärityksellä valmistavat sinut erinomaisuuteen rahoitusalalla.

Vastaanotetut opiskelijat, joilla on laaja rahoituskokemus, voivat päättää suorittaa opintonsa kahdella lukukaudella ohjelman johtajan hyväksynnällä.

Valtiovarainministeriö ylpeilee eliittitieteellisessä tiedekunnassa, jossa on kahdeksan tuolia tai nimetty professori. Lukuisat tutkimukset luokittelevat laitoksen edelleen tuottavimpana maailman rahoitustutkimusyksiköistä. Rahoitusosaston tiedekunta on erinomaisia opettajia, jotka toimittavat laadukkaita, haastavia kursseja. Luokkahuoneessa harjoittelu ja oppiminen lähentyvät aktiivisen ja kiinnostavan koulutuskokemuksen luomiseksi, joka valmistelee opiskelijoita nykyaikaisten rahoitusmarkkinoiden haasteisiin.

Opiskelijoiden suosittelut

"Ohjelmassa on hyviä professoreita, jotka ovat erittäin osaavia ja joilla on rikkaat kokemukset. Oppiminen on ilmiömäistä, ja tarjottujen kurssien leveys on ohjelman keskeinen kohokohta."

Tanvi Rotkar, MSF '16

"Aikaani Illinoisissa on ollut erinomainen kokemus. Olen erittäin kiitollinen siitä syvyydestä, jolla MSF-ohjelma on minua pannut. Professoreiden ja tiedekunnan luoma tukijärjestelmä on ilmiömäinen."

Sashikanth Yenika, MSF '16

STEM-suunnittelija

MSF-tutkinto on STEM-osoitettu, mikä saattaa antaa kansainvälisille opiskelijoille mahdollisuuden oleskella Yhdysvalloissa jopa 36 kuukautta valinnaisen käytännön harjoittelu STEM-laajennuksen avulla. Sitoutumisemme tietotekniikan, finanssimallinnuksen ja finanssitekniikan huippuluokan opetussuunnitelmaan turvasi tämän tärkeän nimityksen.

Ratkaise monimutkaisia reaalimaailman ongelmia

Pyöristä rahoituskokemuksesi innovatiivisilla resursseilla ja vaihtoehdoilla, jotka tekevät koulutuskokemuksestasi vielä arvokkaamman. Margolis Market Information Lab on huipputekninen laboratorio, joka on suunniteltu antamaan sinulle altistuminen alan johtaville työkaluille, kuten Bloomberg, Capital IQ, Tableau ja muut. Liiketapahtumakilpailut ja Illinois Business Consulting (IBC) ovat kaksi lisätapaa opiskelijoille soveltaa luokassaan opittuaan reaalimaailman asiakassuuntautuneisiin projekteihin.Gies College of Business MS Finance

Opiskelijaksi

Hakeudu MSF-ohjelmaan

Seuraava luokka alkaa elokuussa (syksy) 2020. Hakemukset ovat nyt.

MSF-ohjelman opiskelijat tulevat erilaisista taustoista. Vaikka monilla ohjelman opiskelijoilla on yritystoimintaan liittyvä perustutkinto, ohjelma houkuttelee myös perustutkintoa omaavia opiskelijoita muun muassa tekniikan, matematiikan, fysiikan ja tietotekniikan aloilta.

Pääsy MSF-ohjelmaan on erittäin kilpailukykyinen. Päätökset perustuvat yksilön aikaisempiin akateemisiin saavutuksiin, testipisteisiin, työkokemukseen, henkilökohtaiseen lausuntoon, jatkamiseen, tutkinnon suorittaneen ja ammatillisen menestymisen mahdollisuuksiin sekä viitteisiin.

Hakemusten määräajat

 • Kierroksen 1 määräaika: perjantai, 24. tammikuuta 2020
 • 2. kierroksen määräaika: sunnuntai, 15. maaliskuuta 2020
 • 3. kierroksen määräaika: keskiviikko 15. huhtikuuta 2020

Viimeinen määräaika viisumia tarvitseville kansainvälisille hakijoille.

Soveltamateriaalit

MSF-ohjelmaan hakeminen on helppoa verkossa. Prosessin nopeuttamiseksi tarvitsemasi ja tekemäsi asiat ovat seuraavat:

 1. Aloita Graduate College -sovellus: Kaikki alla olevat vaiheet on suoritettava verkossa Graduate College -sovelluksen kautta. Varmista, että valitset ohjelmasi rahoituksen, sitten Finance - MS asteen.
 2. Lataa epäviralliset kopiot: epävirallisten tekstien on sisällettävä hakijan nimi, laitoksen nimi ja tekstinkäsitys, palkkaluokka tai arviointiperusteet. Jos pääsylle tehdään tarjous, viralliset tekstit on toimitettava saapuessaan kampukselle. Jos et ole vielä suorittanut perustutkintoa tutkinnon suorittamishetkellä, tarkistamme hakemuksesi lähettämäsi epävirallisten kopioiden perusteella.
 3. Lähetä GMAT- tai GRE-pisteet: Kaikkien hakijoiden, kotimaisten tai kansainvälisten, on suoritettava jatkojohtamiskoe (GMAT) tai jatkotutkintotesti (GRE). Epävirallisia tuloksia voidaan ladata hakemukseen, mutta viralliset GMAT- tai GRE-pisteet on lähetettävä suoraan Illinoisin yliopistoon osoitteessa Urbana-Champaign: Institution Code - 1836.
 4. Lähetä meille englanninkieliset pisteet (vain kansainvälisille opiskelijoille): Jos et puhu äidinkielenään englantia, joudut lataamaan epäviralliset TOEFL- tai IELTS-pisteet suoraan sovellukseesi. IELTS-tulosten osalta sinun tulee ladata kopio virallisesta tuloskortistasi. TOEFL-pistemäärät vähintään 103 tai IELTS-pistemäärät vähintään 7,5 tarvitaan täyden tilan pääsyyn. Pyydä virallisia TOEFL-tuloksiasi lähettämään sähköisesti Illinoisin yliopistolle Urbana-Champaign (laitoskoodi - 1836).
 5. Lataa ansioluettelosi: Ammatilliseen ansioluetteloosi tulisi sisältyä henkilökohtaiset tiedot (nimi, osoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite), koulutustausta, työkokemus (kunkin tehtävän alkamis- ja päättymispäivämäärät sekä lyhyt kuvaus vastuusta), työharjoittelu, koulutuskoulutus , ammattiyhdistykset ja johtamiskokemukset. Rajoita ansioluettelosi vain yhdelle sivulle.
 6. Lataa henkilökohtainen lausunto: Henkilökohtaisella lausunnollasi on vastattava erityisesti seuraaviin kysymyksiin. Rajoita henkilökohtainen lausunto enintään 300 sanaan.
  • Mikä on mielenkiintosi alue rahoituksessa?
  • Mitkä ovat tavoitteesi MSF-ohjelman päätyttyä?
  • Mitkä valinnat ovat johdattaneet nykyiseen ura-alueeseesi ja asemaasi?
 7. Valitse viitteet: Valitse kolme viitettä akateemisista ja / tai ammatillisista lähteistä. Akateemisten referenssien tulee olla professoreita, joiden opiskelu (t) olet valinnut, ja ammatillisten referenssien tulee olla ohjaajiltasi ja / tai mentorisi. Kun olet kirjoittanut heidän tietonsa verkkohakemukseen, heille ilmoitetaan, että he toimittavat viitekirjeen puolestasi.
 8. Toimita todiste rahoituksesta ja rahoituksen ilmoittamis- ja todistuslomake (vain kansainvälisille opiskelijoille): Jotta viisumin kelpoisuusasiakirja voidaan myöntää, tarvitsemme asianmukaiset rahoitusasiakirjat, jotka ladataan suoraan verkkohakemukseen. Tätä ei vaadita hakemuksen tarkistamiseen, mutta sitä tarvitaan, jos sinulle tarjotaan pääsy. Kansainvälisten opiskelijoiden on esitettävä todistus elinkulujen rahoituksesta kaikkien lukukausimaksujen ja palkkioiden lisäksi.
 9. Lataa kopio passistasi (vain kansainväliset opiskelijat): Jotta viisumin kelpoisuusasiakirjat voidaan myöntää, tarvitsemme tarvittaessa jäljennöksen passitiedoista ja valokuvasta, mukaan lukien huollettavat. Voit ladata ne suoraan online-sovellukseesi. Tätä ei vaadita hakemuksen tarkistamiseen, mutta sitä tarvitaan, jos sinulle tarjotaan pääsy.
 10. Maksa hakemusmaksu: Kotimaisten opiskelijoiden hakemuksesta peritään 70 dollarin palautusmaksu, jota ei palauteta, ja ulkomaisten opiskelijoiden palauttamaton maksu on 90 dollaria. Hakemuksia, jotka on vastaanotettu maksamatta tätä maksua, ei voida käsitellä. Hakemusmaksua ei voida palauttaa.

Opetus ja stipendit

Lukukausimaksu ja maksut

Opetus ja maksut voivat muuttua ilman erillistä ilmoitusta.

Kustannus Syksy 2019 Kevät 2020 Syksy 2020 Kaikki yhteensä
opetus $ 20.507 $ 20.507 $ 20.507 $ 61.521
Kampusmaksut $ 2.239 $ 2.239 $ 2.239 $ 6.717
Kaikki yhteensä $ 22.746 $ 22.746 $ 22.746 $ 68.238

Arvioidaan myös ylimääräinen 35 dollarin kansainvälinen opiskelijamaksu, joka on 35 dollaria.

Tallettaa

Hakijoiden, joille tarjotaan pääsy ohjelmaan, on jätettävä 1.750 dollarin takuumaksu, jota ei palauteta, varataksesi paikan ohjelmaan. Tämä talletus on ennakkomaksu opetusta varten ja hyvitetään lukulaskussa luokkien toisen lukukauden aikana.

Kansainväliset hakijat: Rahoitustarkastuksia varten hyväksyttyjen kansainvälisten hakijoiden on vahvistettava rahoituksensa ensimmäisten 12 kuukauden ajalta, mukaan lukien lukukausimaksut ja muut arvioidut elinkustannukset, rahoitusta koskevalla ilmoitus- ja todistuslomakkeella.

Apurahat ja taloudellinen apu

Tämä MSF-ohjelma tarjoaa rajoitetun määrän apurahoja ohjelman osallistujille. Rahoitus- ja apurahamahdollisuuksia on saatavana seuraavasti:

Ansio-apurahat

 • Apurahojen jakamisessa kiinnitetään erityistä huomiota korkeatasoisten opiskelijoiden rekrytointiin erilaisista taustoista. Kaikille opiskelijoille annetaan ansio-apurahoja. Apurahoja koskevat päätökset tehdään ilmoittautumisvuoden 1. toukokuuta tai ennen sitä. Vastaanottajille ilmoitetaan sähköpostitse.

Kultaiset stipendit

 • Dr. Markin ja rouva Lee Goldenin lahjoituksen ansiosta vuonna 2015, MSF-ohjelma tarjoaa mielellään MSF: n Golden-stipendin kahdelle pätevälle MSF: n opiskelijalle vuodessa kattamaan osan heidän lukukausikustannuksistaan. Vastaanottajat valitaan ohjelman ensimmäisen lukukauden jälkeen. Vahva akateeminen suorituskyky on ensisijainen kriteeri vastaanottajien valinnalle. Kulta-apuraha on avoin sekä kotimaisille että kansainvälisille opiskelijoille.

Opetussuunnitelma ja vaatimukset

Master of Science in Finance on yleinen jatko-ohjelma rahoituksessa. MSF-ohjelma alkaa jokaisen vuoden elokuussa ja päättyy kolmessa lukukaudessa (syksy, kevät, syksy). Suurin osa ydin- ja vaadittavista kursseista suoritetaan ensimmäisen syksyn lukukaudella; Jotkin ydinkurssit voidaan kuitenkin korvata tai suorittaa kevätlukukaudella opiskelijan taustasta ja uratavoitteista riippuen.

Core kurssit

Hyväksymme opiskelijat monenlaisista taustoista, joten ensimmäisen lukukauden aikana opiskelijoiden on ehkä työskenneltävä perustietonsa tärkeillä alueilla. Tarjoamme kolme ydinluokkaa syyslukukaudella:

 • FIN 580 Corporate Finance (4 luotto tuntia)
  • Kurssi kattaa laajan joukon yritysrahoituksen aiheita, jotka tarjoavat kattavan yleiskuvan materiaalista. Kurssin päätyttyä opiskelija ymmärtää yritysrahoituksen laajat peruskäsitteet yhtenäistävänä mallina. Käytämme tekstiä, joka tarjoaa erinomaisen johdannon käsitteisiin. Aiheita voidaan tutkia tarkemmin luokan kiinnostuksen ja kokemuksen perusteella.
 • FIN 580 tilinpäätös (2 luotto tuntia)
 • Esittelee tilinpäätöksen lukemisen ja ymmärtämisen perusteet. Tilinpäätöksen perusteet otetaan käyttöön, ja siellä on perusteellisia esimerkkejä ja tapauksia, jotka osoittavat, miten tilinpäätös on laadittu ja miten perusanalyysi suoritetaan. Kurssin lopussa opiskelijoiden tulisi tuntea olonsa mukavaksi ymmärtämään tyypillinen vuosikertomus.
 • FIN 580 kvantitatiiviset menetelmät (2 op tuntia)
 • Kurssi tarjoaa johdannon määrällisille menetelmille, joita voidaan soveltaa useilla rahoituksen aloilla; esittelee käsitteet ja metodologiat todennäköisyysteoriasta, tilastollisista päätelmistä ja regressioanalyysistä; painotetaan ohjelmistosovelluksia, jotka sisältävät todellista tietoa osaketuottoista, CAPM- ja Fama-French-malleja sekä poikkileikkauskohtaisia yritystietoja.

Opiskelijat, joilla on asianmukainen taustatutkinto, voivat luopua joistakin tai kaikista näistä luokista akateemisen johtajan suostumuksella. Esimerkiksi opiskelijoiden, joilla on rahoituksen perustutkinto, ei tarvitse osallistua yritysrahoitus- ja arvostusluokkaan

Pakolliset kurssit

Ohjelma on hyvin keskittynyt tarjoamaan opiskelijoille joustavia luokkaryhmiä räätälöimään omia uratavoitteitaan. Ohjelmassa on vain kaksi vaadittua luokkaa:

 • FIN 501 Osakemarkkinoiden perusteet (4 luotto tuntia)
  • Yritysten pitkäaikainen arvo riippuu viime kädessä niiden liiketoiminnan perusteista. Kurssi kattaa sellaisten perustekijöiden, kuten kuluttajien kysyntä, markkinoiden kilpailukyky, hallituksen sääntely, korot, suhdannesyklit ja rahapolitiikka, mikro- ja makrotaloudelliset tekijät. Se sisältää myös aiheita riskeistä ja väliaikaisesta päätöksenteosta.
 • FIN 511 Sijoitukset (4 luotto tuntia)
 • Johdanto sijoitusanalyysiin, mukaan lukien teoria ja toteutus portfolion teoriasta, empiirinen näyttö rahoitusvarojen suorituskyvystä, arvopaperisijoitusstrategioiden arviointi ja hajauttamisen laajentaminen kansainvälisille markkinoille.

erikoisalat

Meillä on laaja valikoima valinnaisia ohjelmia yrittäjyyden aiheista aina rahoitussuunnitteluun ja koneoppimiseen. Auttaakseen opastamaan opiskelijoita kattavan luettelon valittavissa olevista ohjelmista, opiskelijoilla on joustavuus valita luokkia, jotka sopivat heidän kiinnostuksensa ja antaa heidän erikoistua tietylle alueelle. Tarjoamme tällä hetkellä kuutta erilaista erikoistumista MSF-ohjelmassa:

 • Varainhoidon erikoistuminen
 • Yritysrahoituksen erikoistuminen
 • Data Analytics ja Fintech -erikoistuminen
 • Kvantitatiivinen rahoituksen erikoistuminen
 • Kiinteistöjen erikoistuminen
 • Rahoitustutkimus (erikoistuminen tohtoriksi)

Opiskelijat valitsevat sopivan valinnaisen ryhmän, mukaan lukien ennakkoedellytys ja valinnainen suuntaviiva. Erikoistumiset myönnetään opiskelijoille:

 • Suorita erikoistumisen edellyttämä luokka ja huippukivi luokka.
 • Suorita vähintään 16 luottotuntia valitulla alueella. Tämä sisältää ennakkoedellytykset ja huippukivitunnit, joten useimpien opiskelijoiden on suoritettava ylimääräiset 8 opintoviikkoa valinnaisia opinnot erikoistumisesta.
 • Saavuta B tai parempi kaikilla kursseilla ja A ainakin yhdellä niistä.

Nämä vaatimukset täyttävät opiskelijat saavat virallisen kirjeen ohjelmasta todisteena erikoistumisestaan.

pitoisuudet

Keskittymä on ”jatko-opintojen laatiminen tai jatkaminen: joko tietyn tieteen sisällön erikoistuminen (esimerkiksi verotuksen keskittyminen kirjanpidossa tai monitieteinen ohjelma) Keskittymä on johdonmukainen kurssijoukko, josta osa tai kaikki lasketaan majuri."

MSF tarjoaa kolme keskittymää. Toisin kuin erikoistuminen, keskittyminen ilmestyy lopulliseen tekstisi:

 • kirjanpito
 • Liiketoiminta ja julkinen politiikka
 • Data Analytics rahoituksessa

Opiskelijat voivat valita valinnaisia osia

Kaikki laaja valinnainen tarjouksemme sisältyvät ainakin yhteen yllä luetelluista MSF-erikoistumisista. Tässä on täydellinen luettelo valinnaisista osista, joita on tarjottu MSF-ohjelmassa aikaisempina lukukausina:

 • ACCY 501: kirjanpitoanalyysi I
 • ACCY 517: Tilinpäätöksen analyysi
 • FIN 447: Kiinteistökehitys
 • FIN 510: Big Data Analytics rahoituksessa ennakoivaa ja syy-analyysiä varten
 • FIN 512: Rahoitusjohdannaiset
 • FIN 513: Rahoitusjärjestelyt I
 • FIN 514 Rahoitussuunnittelu II
 • FIN 515: Kiinteätuottoiset salkut
 • FIN 516 termirakennemallit
 • FIN 518: Rahoitusmallinnus
 • FIN 521: Edistynyt yritys
 • FIN 522: Tapaukset rahoitusstrategiassa
 • FIN 526: Yritysriskien hallinta
 • FIN 527: Sulautumiset ja yritysostot
 • FIN 541: Kiinteistöjen perusteet
 • FIN 544: Kaupunkien kiinteistöjen arvostus
 • FIN 545: Kiinteistösijoitukset
 • FIN 546: Kiinteistön rahoitusmarkkinat
 • FIN 550: Taloudellisen tiedon hallinta ja analyysi
 • FIN 551: Kansainvälinen rahoitus
 • FIN 552: Soveltuva taloudellinen ekonometria
 • FIN 553: Koneoppiminen rahoituksessa
 • FIN 561: Rahoituksen välitys
 • FIN 563: Sijoituspankkitoiminta
 • FIN 566: Algoritmiset markkinoiden mikrorakenteet
 • FIN 567: Rahoitusriskien hallinta
 • FIN 568: Käyttäytymistalous
 • FIN 570: Liiketoiminta ja julkinen politiikka
 • FIN 571: Eläkepolitiikka
 • FIN 572: Terveydenhuoltopolitiikka
 • FIN 579: Sovellettu salkunhallinta
 • FIN 580: Fintech
 • FIN 580: Kiinteistöjen juridiset kysymykset
 • FIN 580: Optio-oikeuksien kaupankäynti
 • FIN 580: Käytännön varojen allokointi
 • FIN 580: Edistyneet futuurit
 • FIN 580: Tapaukset varallisuudenhoidossa
 • FIN 580: Kasvuyhtiöpääoman rahoitus
 • FIN 580: Yleinen mikrotalouden teoria
 • FIN 580: Määrälliset menetelmät II
 • FIN 580: Kiinteistöasiat
 • FIN 580: Varallisuuden hallinta
 • FIN 580: Kvantitatiiviset sijoitukset
 • FIN 591: Rahoituksen teoria
 • FIN 592: Empiirinen analyysi rahoituksessa
 • FIN 594: Corporate Finance -seminaariGies College of Business MS Finance in BIF

Rahoitusharjoittelu

Tarvitsetko lisää kokemusta jatkamisessasi? MSF Practicum on sinun tilaisuutesi työskennellä 4-5 hengen ryhmän jäsenenä lyhytaikaisessa rahoituskonsultointiprojektissa sponsoroivassa yrityksessä lukukauden mittaisessa projektissa syksyllä (kolmannen ja viimeisen lukukauden opiskelijoille). . Projektit on rakennettu siten, että lopputuote toimitetaan sponsorille Practicumin lopussa. Jokaiselle opiskelijaryhmälle osoitetaan tiedekunnan mentori kampuksella resurssin ja varmuuskopion tueksi.

Practicum on win-win-ohjelma. Saat arvokasta kokemusta ja sinulla on mahdollisuus vaikuttaa merkittävästi yritykseen. Yritysyhteistyökumppanit näkevät Practicum-projektin mahdollisuutena käyttää lahjakkaita, ulkoisia työvoimavälineitä selviytyäkseen hankkeesta, joka vaatii erikoistuneita näkemyksiä tai työkaluja. He käyttävät myös harjoittelua mahdollisuutena nähdä työtehtäväsi mahdollisena tulevana työntekijänä.

Aiemmat osallistujat

Olemme tehneet yhteistyötä useiden yritysten kanssa tarjotakseen arvokasta tietoa yritysprojekteista:

 • Alvarez ja Marsal
 • Andien pääkaupunki
 • AON Oyj
 • Akselin jälleenvakuutus
 • Ruskea, Gibbons, Lang & Co.
 • Busey Bank
 • CNA-takuu
 • Cozadin omaisuudenhoito
 • DHC Capital Management
 • Duff & Phelps, LLC
 • Eco Craps
 • Edward Jones
 • Equity International
 • Geral Auto -ryhmä
 • GLE LLC
 • Guy puuseppä
 • Illinoisin holokaustimuseo
 • John Deere & Company
 • Lake Capital
 • Chicagon latinalainen koulu
 • Lockton-yhtiöt
 • Marsh
 • Mobiili Mni
 • Motorola
 • PLITEK
 • Uusiutuva energia
 • Sam's Club
 • Palvelija Taloudellinen
 • Sterling varallisuuden hallinta
 • Stifel Nicolaus
 • Strategiset varallisuuskumppanit
 • Amerikan takuu- ja uskollisuusyhdistys (SFAA)
 • Traeger-grillit
 • Illinoisin yliopiston pääomarahoitus
 • Illinoisin yliopiston säätiö
 • Walgreenin
 • Wayne Hummer
Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Oppilaitoksesta

Yli 100 vuoden ajan Gies College of Business on tarkoituksella suunnitellut innovatiiviset ohjelmansa, huipputekniset opetussuunnitelmat ja kokemukselliset oppimismahdollisuudet antaakseen opiskelijoi ... Lue lisää

Yli 100 vuoden ajan Gies College of Business on tarkoituksella suunnitellut innovatiiviset ohjelmansa, huipputekniset opetussuunnitelmat ja kokemukselliset oppimismahdollisuudet antaakseen opiskelijoille mahdollisuuden antaa ja valmistautua muuttamaan suuria ideoita tarkoituksenmukaisiksi toimiksi. Tämä tapahtuu, kun opiskelijoilla on pääsy innovatiivisiin opetussuunnitelma-aloitteisiin, huipputeknologian kykyihin, huipputeknisiin resursseihin, vahvaan maineeseen työnantajien kanssa ja poikkeuksellisiin verkottumismahdollisuuksiin. Nykyään Gies-tiedekunta valmistelee yli 6000 tulevaa yritysjohtajaa ympäri maailmaa toteuttamaan tarkoituksensa käytännössä ja tarjoamaan muuttuvan johtajuuden globaalissa taloudessa. Näytä vähemmän