MS kuluttaja- ja muotoilutieteissä

Yleistä

Ohjelman kuvaus

MS kuluttaja- ja muotoilutieteissä tarjoaa sekä opinnäytetyön että ei-opinnäytetyön vaihtoehdon. Opinnäytetyön vaihtoehto vaatii vähintään 30 lukukauden tuntia jatko-tason kursseja, mukaan lukien tutkimus- tai luova apurahapohjainen opinnäytetyö ja lopullinen suullinen tentti (opinnäytetyön esittely ja puolustaminen). Opinnäytetyön ulkopuolinen vaihtoehto vaatii vähintään 36 lukukauden tuntia, jatko-projektin ja suullisen esityksen projektista. Tämä jatko-projekti voi sisältää luovan apurahan, tapaustutkimuksen, kurssikehityksen tai suunnittelun kehittämisen. Opintosuunnitelma on erittäin yksilöllinen, joka perustuu opiskelijan akateemiseen taustaan, työkokemuksiin ja uratavoitteisiin.

Opetus- ja / tai tutkimusavustajat myönnetään kilpailun perusteella ohjelman tarpeiden, opiskelijoiden pätevyyden ja rahoituksen saatavuuden perusteella.

Seuraava luettelo ehdottaa kuluttaja- ja muotoilutieteiden jatkokoulutuksen ajankohtaisia alueita:

• Kuluttajien käyttäytyminen

• Sisustussuunnittelu

• Toimiva ja luova vaatetus / tuotesuunnittelu

• Suunnittelun hallinta

• Vähittäiskaupan hallinta

• Tuotekehitys

• Kestävyys

• Luovuus

• Ennuste- ja trendianalyysi

• Kehittyvät teknologiat

• Monikulttuuriset ja globaalit markkinat

Perusvaatimusten lisäksi jokaisen opiskelijan ohjelma räätälöidään hänen omiin koulutustavoitteisiinsa ja -tavoitteisiinsa valitsemalla opinnäytetyön tai projektin kurssit ja aihe. Vaikka työselostus tapahtuu pääasiassa CADS: ssä, muiden osastojen kurssit voidaan tunnistaa sopiviksi.

Graduate Program Officer neuvoo uusia opiskelijoita ensimmäisen ja ehkä toisen lukukauden ajan. Kurssityö sisältää CADS-vaatimukset. Pääprofessorin tunnistamisen jälkeen valinnaiset valinnat tehdään viestinnässä pääprofessorin ja opiskelijan jatko-ohjauskomitean kanssa. CADS-kurssit, joilla on jatko-opintosuorituksia (numerot 6000-8000), sisältävät säännöllisesti ajoitettuja kursseja ja mukautettavia kursseja, joita yksi tai pieni opiskelijaryhmä voi suorittaa. CADS-tutkinnon suorittanut tiedekunta on löytänyt luettelon mahdollisista ei-CADS-tukikursseista, mutta opiskelija voi ehdottaa muita.

Viimeksi päivitetty Syys 2020

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Oppilaitoksesta

Human Sciences programs promote living well through a focus on human health and well-being. Our innovative academic programs ignite creativity to discover sustainable solutions for improving quality o ... Lue lisää

Human Sciences programs promote living well through a focus on human health and well-being. Our innovative academic programs ignite creativity to discover sustainable solutions for improving quality of life around the world. Beyond technical preparation, our graduates possess a broad worldview, a diverse understanding of the world in which they live and work, and a commitment to building a better world — one life at a time. Come see how Human Sciences can help you make an impact on the world around you. Näytä vähemmän