MS matematiikan maissa

University of Memphis

Ohjelman kuvaus

Lue virallinen kuvaus

MS matematiikan maissa

University of Memphis

Tietoa matemaattisista tieteistä

Matemaattisten tieteiden osasto (DMS) on houkutteleva, tilava ja äskettäin uudelleen muotoiltu Dunn Hall, joka on upotettu kaupallisesti elävän ja kulttuurisesti rikas Memphisin alueelle. Se tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet opiskeluun ja tutkimukseen monilla puhdasta ja soveltavaa matematiikkaa ja tilastoja koskevilla alueilla. DMS: n tehtävä on moninkertainen ja käsittää vahvat komponentit koulutuksessa, tutkimuksessa ja palvelussa. Sen perimmäisenä tavoitteena on matematiikan luominen ja levittäminen, uusien sukupolvien, koko tiedeyhteisön ja viime kädessä nykyisen teknologisen yhteiskunnan hyödyt. Tiedekunnamme tunnetaan kansallisesti ja kansainvälisesti korkean tason ja tuottavan tutkimustoiminnan puolesta. Tällä hetkellä aktiiviset ryhmät työskentelevät Analyysissä, Combinatoricsissa, Differentiaaliyhtälöissä, Ergodic Theoryissa ja Applied Statisticsissa.


Mikä on opetussuunnitelma?

Ylempi kursseja ovat Lineaarinen algebra (lineaariset muunnospolynomit, determinantit, suoraviivainen hajoamiset diagonaaliset operaattorit, rationaalinen ja Jordan-muoto, sisäiset tuotetilat, spektrin lause), Osittainen Differentiaaliyhtälö I (Laplace Fourier-sarja, osittaisdifferentiaaliyhtälöiden esittely) ja Real Variables I (s-algebra, ulompi mitta, Lebesque-mittaus, mitatut funktiot, differentiaatio, absoluuttinen jatkuvuus, Lp-tilat). Ohjelmaan on sisällytettävä vähintään 12 luottotuntia seuraavissa laajasti määritellyissä ydinluokissa: Muunnelmien ja optimoinnin laskenta, ohjaustekniikka, ero-yhtälöt, taloudellinen matematiikka, matemaattinen fysiikka, mallinnus, numeerinen analyysi ja tieteellinen laskenta. Jäljellä olevat luottoajat voidaan valita valinnaisiksi. Opiskelija voi valita joko matemaattisten tieteiden opinnäytetyön tai diplomityön.

Tutkimusavustajat ja lukukausimaksut ovat saatavissa matemaattisten tieteiden jatko-opiskelijoille kilpailukykyisin perustein ja ne voidaan uusia vuosittain.


Mitkä ovat matemaattisten tieteiden työmahdollisuudet?

Matemaattisten tieteiden opiskelu auttaa kehittämään loogisen ajattelun, ongelmanratkaisun ja päätöksenteon taitoja, joita työnantajat arvostavat monilla työtehtävillä. Suoraan tutkintoon liittyvät ura-alueet ovat akateeminen korkeakoulu, vakuutusmatemaattinen analyytikko, analyytikko, tilastotieteilijä tai tutkija. Matemaattisen tieteen ammattilaisten alkupalkat voivat vaihdella laajasti, riippuen yksilön laitoksen ja erikoistumisesta.


Saat lisätietoja sähköpostitse mbotelho@memphis.edu .


Pääsyvaatimukset

Hakijoiden on täytettävä yliopiston vaatimukset täyttävän tutkijakoulun hyväksymiselle.

Erityisvaatimukset:

  • GRE-pisteitä tarvitaan ja ne ovat tärkeä tekijä ottamista varten;
  • Kaksi suositusta;
  • Vähintään 550 pistettä paperipohjaisesta TOEFL: stä, 210 tietokoneohjelmiin perustuvasta TOEFL: stä, tai 80 internetissä olevasta TOEFL: stä (opiskelijoille, joiden äidinkieli ei ole englanti);
  • Perustutkinto, jonka GPA-arvo on 2,5 ja 4,0 asteikolla.


palkkiot

Opetuksen arvioija

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti


Päivitetty June 23, 2018
Kesto ja hinta
Tämä kurssi on Kampusopiskelu
Start Date
Aloituspäivämäärä
Syys 2019
Locations
Yhdysvallat - Memphis, Tennessee
Aloituspäivämäärä : Syys 2019
Hakemukset perillä viimeistään Ota yhteyttä yliopistoon
Loppumispäivämäärä Ota yhteyttä yliopistoon
Dates
Syys 2019
Yhdysvallat - Memphis, Tennessee
Hakemukset perillä viimeistään Ota yhteyttä yliopistoon
Loppumispäivämäärä Ota yhteyttä yliopistoon