MS psykologiassa

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Lehigh University psykologian laitos on tutkimusintensiivinen osasto, jossa jatko-opiskelijat ja tiedekunnat työskentelevät yhteistyössä kolmella alueella: kognitiivinen, kehitys- ja sosiaalipsykologia. Monet MS-ohjelmasta valmistuneet jatkavat erinomaista tohtorin tutkintoa. ja Psy.D. ohjelmia.

Suorita psykologian tutkinto - kognitiivisen, kehitys- ja sosiaalipsykologian erikoisuuksilla. Lehigh University psykologian jatko-ohjelma on valikoiva, tutkimusintensiivinen ohjelma, joka keskittyy kognitiiviseen, kehitys- ja sosiaalipsykologiaan - ja tiedekuntamme ja opiskelijamme työskentelevät usein näiden alueiden risteyksessä.

Laitos hyväksyy pääasiassa tohtorintutkinnon opiskelijat, jotka saavat maisterin tutkinnon tohtorin tutkinnassa. Mutta joka vuosi muutama hyvin pätevä opiskelija voidaan hyväksyä myös maisteriksi. Ph.D. ja MS-opiskelijat määrittelevät erikoistumisalueen tutkimuskokemuksensa ja jatkoseminaarien valinnan kautta.

Lehigh University psykologian laitos on tutkimusintensiivinen osasto, jossa jatko-opiskelijat ja tiedekunnat työskentelevät yhteistyössä kolmella alueella: kognitiivinen, kehitys- ja sosiaalipsykologia. Lisäksi työskentelemme usein läheisessä yhteistyössä muiden osastojen, ohjelmien ja korkeakoulujen tutkijoiden kanssa, mukaan lukien terveys-, lääketiede- ja yhteiskuntaohjelma, kognitiivinen tiedeohjelma sekä liiketalous- ja koulutuslaitosten kanssa. Monet laboratoriot tekevät yhteistyötä myös muiden instituutioiden tutkijoiden kanssa.

Jatko-ohjelman kohokohdat

Pieni on kaunis. Ohjelma on tarkoituksellisesti pieni, mikä varmistaa suotuisan tiedekunnan ja opiskelijan suhteen, läheisen tiedekunnan ja opiskelijan yhteistyön ja luonteenomaisen ilmapiirin. Aiomme laajentaa nykyisestä 17 opiskelijamäärästämme noin 20 opiskelijaan täydellä kapasiteetilla.

Huipputekniset palvelut. Hyvin varustetut psykologiset laboratoriot tarjoavat erinomaiset puitteet tutkimukselle. Laitoksella on runsaasti tutkimustiloja jokaisella kolmella erikoistumisalueellamme. Lehighillä on hienostunut verkkojärjestelmä ja erinomainen online-kirjasto ja informatiivinen tuki. Laitoksella on myös omat tietokonetilat, jotka tarjoavat tilastollisia, kokeellisia ja yleiskäyttöisiä ohjelmistoja.

Antelias taloudellinen tuki. Opiskelijoille, joilla on säännöllinen kokopäiväinen tila, annetaan yleensä täysi lukukausioikeus ja vuosittainen 9 kuukauden stipendi (21 630 dollaria vuosille 2019-2020). Tukea voidaan tarjota opetuksen, tutkimuksen tai tutkinnon suorittaneiden avustamisen tai apurahan muodossa (jälkimmäiselle on joskus annettu anteliaampi stipendi). Lisätukea on saatavana yleensä kesällä. Arvioidessasi tukipaketiamme, pidä mielessä, että elinkustannukset ovat täällä paljon pienemmät kuin suurissa kaupungeissa.

Idyllinen sijainti. Lehighin puistomainen kampus historiallisessa Betlehemissä, Pennsylvaniassa, on voimakkaasti metsäinen entinen arboretum, jossa on murattipeitteisiä viktoriaanisen aikakauden kivirakennuksia. Pennsylvanian kolmanneksi suurimmassa metropolialueella (pop. 630 000) sijaitsevassa Lehigh-laaksossa yhdistyvät kaupunki- ja maaseutuelämän edut. Se on lyhyen ajomatkan päässä New York Citystä, Philadelphiasta, Pocono-vuorilta ja New Jerseyn rannalta.

Maisteriohjelman vaatimukset

MS-tutkinto myönnetään pääasiassa opiskelijoille, jotka työskentelevät tohtorin tutkinnon suuntaan. Hyvin pätevät opiskelijat voidaan kuitenkin hyväksyä myös maisteriksi.

Kurssityöt: Vähimmäisvaatimuksiin sisältyy: kaksi ydinkurssia, jotka kattavat kognitiivisen psykologian, kehityspsykologian tai sosiaalisen kognition; kaksi kurssia tilastoja ja tutkimusmenetelmiä; ammatillisen kehityksen seminaari; ja kaksi valinnaista kurssia, jotka neuvoja on hyväksynyt.

Tutkimus: Kaikki opiskelijat harjoittavat tutkimusta koko oleskelunsa ajan ohjelmassa. Muodollisiin vaatimuksiin sisältyy ensimmäisen vuoden projekti, joka tyypillisesti antaa perustan diplomityölle.

Erikoistumisalueet

Laitoksen pääasiallisia erikoisalueita ovat:

Kognitiivisuus ja kieli: Laaja kognitiivisen psykologian ja kognitiivisen neurotieteen koulutus; erityisosaaminen kognitiivisessa ohjauksessa ja huomiossa, toimeenpanoprosesseissa, muistissa, tiedon esittämisessä, kielessä, syy-perusteissa ja luokittelussa.

Sosiaalinen ja kognitiivinen kehitys: Tutkimus kattaa monia keskeisiä kehitysaiheita, mukaan lukien kognitiivinen, metakognitiivinen ja havainnollinen kehitys; kielen, kerronnan ja lukutaitojen kehittäminen; symbolinen ja leikkii kehitystä; kiintymys, sosiaalis-emotionaalinen ja moraalinen kehitys; sukupuolen ja identiteetin kehitys; sosioekonomisen ja sosiokulttuurisen kehityksen sekä elinikäisen kehityksen.

Sosiaalinen kognitio ja persoonallisuus: Tutkitaan kuinka tilannevaikutukset, yksilölliset erot ja tietojenkäsittelymekanismit yhdistyvät luodakseen sosiaalisen kognition ja käyttäytymisen. Nykyisiä painotuksia ovat tietoiset ja tajuttomat vaikutukset sosiaaliseen tuomioon, sosiaalinen vaikutus, ennakkoluulot ja stereotypiat, tavoitteet, motivaatio ja itsesääntely sekä ikääntymiseen ja terveydentilaan liittyvät sosiaalis-kognitiiviset muutokset, mukaan lukien selviytyminen ja masennus.

Sisäänpääsyvaatimukset

Sisäänpääsy avoinna: syksy / kevät

Hakemuskatsauksen syksyn määräaika: 1. tammikuuta

Yhteystiedot

Professori Almut Hupbach, tutkinnon johtaja

Sähköposti: alh309@lehigh.edu

Puhelinnumero: 610-758-6762

Pääsyvaatimukset

  • 2 suosituskirjeet
  • GRE-testitulokset vaaditaan

Kansainväliset hakijat

Kansainvälisten hakijoiden on osoitettava englannin kielen taidot, jotka vastaavat tutkinnon suorittaneiden opiskelijoiden vaatimuksia. Kaikkien kansainvälisten hakijoiden, joiden äidinkieli ei ole englanti, on tehtävä TOEFL-testi ja toimitettava pisteet.

Viimeksi päivitetty Kesä 2020

Oppilaitoksesta

As Lehigh’s largest and most diverse college, we are home to the social sciences, arts, humanities, and natural sciences. With 1,894 undergraduate students, 342 graduate students, 270 full-time facult ... Lue lisää

As Lehigh’s largest and most diverse college, we are home to the social sciences, arts, humanities, and natural sciences. With 1,894 undergraduate students, 342 graduate students, 270 full-time faculty and 90 professional staff, we are comparable in size and offer the intimacy of a liberal arts college, yet benefit from the resources of a research university. Our faculty are accomplished scholars, artists, and writers, recognized nationally and internationally as leaders in their fields, who share a commitment to the integration of teaching and scholarship into innovative, dynamic curricula set in an intellectually stimulating environment. Näytä vähemmän