MS sähkö- ja tietotekniikassa

Yleistä

Lue lisää ohjelmasta oppilaitoksen verkkosivuilta

Ohjelman kuvaus

Sähkö- ja tietotekniikan laitos tarjoaa jatko-ohjelmia tietyillä erikoisaloilla, jotka johtavat M.Engr., MS ja Ph.D. sähkö- ja tietotekniikassa. Nykyinen osastojen tutkimusosaaminen kuuluu johonkin seuraavista osa-alueista: lääketieteellinen tekniikka, tietoliikenne / signaalinkäsittely, tietokonearkkitehtuuri, kyberfyysiset ja sulautetut järjestelmät, sähkömagneetti / optiikka, teho / tehoelektroniikka ja VLSI. ECE-osasto on myös keskeinen avustaja NDSU: n tutkimus- ja teknologiapuistossa.

Tutkimustilat ja -laitteet

Osasto sijaitsee modernissa, hyvin varustetussa rakennuksessa. Jatko-opiskelijoilla on pääsy laboratorioihin, instrumenttihuoneisiin ja atk-palveluihin yliopiston tietokonejärjestelmästä osastojen tietokoneisiin. Tutkimuslaitoksia ovat sydän- ja verisuonitekniikan laboratorio, tietokonearkkitehtuurilaboratorio, digitaalisten järjestelmien laboratorio, EMI-suojahuone, teho- ja tehoelektroniikan laboratorio, signaalinkäsittely- ja järjestelmälaboratorio sekä painettujen piirien laboratorio.

Pääsyvaatimukset

Ensisijainen tapa on ottaa yhteyttä NDSU ECE -professoriin ja työskennellä sen kanssa ennen tulemista NDSU: han siten, että professori suosittelee sinua pääsemään ohjelmaan. Jokaisella professorilla on erilaiset odotukset työn määrästä ja tyypistä, jonka hän tarvitsee sinun tekevän, jotta hän voi suositella sinua pääsylle NDSU ECE -tutkinto-ohjelmaan. Tutustu jokaisen tiedekunnan verkkosivustoon ja ota yhteyttä tiedekunnan jäseneen, joka työskentelee tutkimusalueella, jolla olet kiinnostunut jatko-opintojen suorittamisesta. Toissijaisella avenueella on oltava GRE-pisteet vähintään 145 verbaalista ja 155 kvantitatiivista ja vähintään GPA 3,0 viimeisimmällä sähkötekniikan tai tietokonetekniikan tutkinnolla, joko BS tai MS. GRE-aihealueen testiä ei vaadita. Jotta pääset ECE ME -opiskelijaksi, sinulla on oltava GRE-pisteet vähintään 145 verbaalista ja 155 määrällistä ja vähintään GPA 3,0 sähkötekniikan tai tietotekniikan kandidaatin tutkinnossasi.

GPA: n vähimmäisvaatimuksista 3,0 voidaan luopua ME-opiskelijoille, joilla on huomattava ECE-alan kokemus. GRE-aihealueen testiä ei vaadita.

Taloudellinen tuki

Laitoksella on rajoitettu määrä opetus- ja tutkimusavustajia. Nämä avustajat tarjoavat kuukausipalkan lukuvuoden aikana, luopumisen jatko-opinnoista lukuvuoden ja kesän aikana, mutta eivät kata vähimmäistoimintamaksua. Lisäksi sekä osastolla että kampuksella on mahdollisuuksia suorittaa osa-aikatyötä tiehöylinä, opettajina, tutoreina ja konsultteina. Nämä avustajat myönnetään kilpailullisin perustein - tyypillisesti syksyn lukukauden valintahetkellä.

Tutkintovaatimukset

Insinööritieteiden maisteri ja maisterin tutkinnot edellyttävät vähintään 30 lukukauden opintopistettä BS-tutkinnon ulkopuolella. Master of Engineering on vain kurssityöohjelma, joka vaatii salkun tai kirjallisen kokeen muodostavan huippukiven. Master of Science -opinnäytetyölle on osoitettava 6 tuntia 30: stä. Kaikkien opiskelijoiden on läpäistävä suullinen tentti, joka kattaa sekä kurssityön että opinnäytetyön.

Akateeminen hyvä pysyvyys

Kaikkien jatko-opiskelijoiden on säilytettävä vähintään 3,00 GPA ja edistyttävä merkittävästi tutkintoonsa pysyäkseen hyvässä asemassa. Kummankin tekemättä jättäminen voi haitata opiskelijan taloudellista tukea ja / tai kykyä ilmoittautua ECE-jatko-ohjelman kursseille.

Viimeksi päivitetty Loka 2020

Oppilaitoksesta

NDSU is a student-focused, land-grant, research university with a graduate student population of about 2,000 across 75+ programs. Our students work with world-class faculty on innovative, and often in ... Lue lisää

NDSU is a student-focused, land-grant, research university with a graduate student population of about 2,000 across 75+ programs. Our students work with world-class faculty on innovative, and often interdisciplinary, research. Additionally, our students have access to professional development opportunities, and events such as Three Minute Thesis. Our low tuition costs make NDSU a bargain, and our career outcomes are excellent. We are located in Fargo, ND – a Midwestern “hidden gem,” and a welcoming and vibrant community of about 230,000 with a unique rural-urban feel. We have a bustling entrepreneurial atmosphere; rich culture; great local fare, arts, and entertainment; and family friendly environment. Näytä vähemmän