MSC in Digital Project Management

Yleistä

8 sijaintia saatavilla

Ohjelman kuvaus

Ohjelman tavoitteet

Kilpailukykyisen kansainvälisen liiketoimintaympäristön ansiosta yritykset investoivat rekrytoimaan lahjakkaita ihmisiä, jotka on koulutettu konsulttistrategioiksi tai kansainvälisiksi yritysprojektien johtajiksi johtamaan strategisia aloitteita globaalissa ja digitaalisessa ympäristössä. Ohjelma valmistaa uraa strategina tai projektipäällikkönä yrityksessä tai konsulttina kehittämällä ammattitaitoasi ja verkostoitumista.

Tämä kansainvälinen ohjelma sisältää kolme ehdokasta intensiivikursseja Madridissa ja Berliinin kampuksilla ja yksi ammattipätevyyden loppuun päällikön opinnäytetyö ja yrityksen harjoittelu. Ohjelma on suunniteltu olemaan ensimmäinen askel onnistuneessa ja kansainvälisessä ammatillisessa ura-alueella.

Oppia tekemällä

Opetusperiaatteemme yhdistää hallinto-opetussuunnitelman ja seminaarin Piilaakson todellisiin liiketoiminnan tapauksiin, live-tapaustutkimuksiin ja Digital International Consulting Project -ohjelmaan (ICP). Tämä yhdistelmä parantaa opiskelijoiden kehityskokemusta käytännönläheisellä lähestymistavalla kumppaniyritysten kanssa.

Pääsyvaatimukset

- Kandidaatti tai maisterin tutkinto kaikilla aloilla: Vähintään 180 op

- Englannin kehittynyt taso: C1

  • TOEFL IBT: 100
  • TOEFL PBT: 600
  • TOEFL tietokonepohjainen: 250
  • IELTS: 7

- 12 kuukauden ammattikokemusta suositellaan

Pääsymenettely

Hakemuksia tarkastellaan saapumisjärjestyksessä; ne on toimitettava mahdollisimman varhaisessa vaiheessa. Meillä on valtavaa pääsyä. Sen jälkeen, kun hakukomitea on tarkistanut hakupaketin, hakijalle ilmoitetaan, olisiko hän kutsuttu pääsykokeen ja henkilökohtaisen haastattelun.

Hakemusmaksut

130 euron suuruinen maksu CCIP ESCP Europen maksuperusteista.

Huomaa, että tätä ei palauteta.

palkkiot

Lukuvuoden 2019/2020 palkkiot ovat 19,250 euroa (kaikille EU: n ja EU: n ulkopuolisille opiskelijoille).

Viimeksi päivitetty Helmikuu 2019

Oppilaitoksesta

Established in 1819, ESCP Europe is the oldest business school in the world. Its mission is to develop the next generation of transnational business leaders, preparing them to embrace the opportunitie ... Lue lisää

Established in 1819, ESCP Europe is the oldest business school in the world. Its mission is to develop the next generation of transnational business leaders, preparing them to embrace the opportunities offered by cultural diversity. Näytä vähemmän
Pariisi , Madrid , Lontoo , Berliini , Torino , Varsova , Peking , Venetsia + 7 More Vähemmän