MSC kansainvälisen ruoka- ja juomahallinnan alalta
ESCP Business School
Keskeiset tiedot
Valitse sijainti
Kampuksen sijainti
Paris, Ranska
Kieli (kielet
Englanti
Opintomuoto
Kampuksella
Kesto
15 kuukaudet
Vauhti
Täysaikainen
Lukukausimaksut
EUR 27 350 / per year
Hakemuksen määräaika
Pyydä tietoja
Aikaisin aloituspäivä
Pyydä tietoja
Johdanto
Ohjelman tavoitteet
Menestyvästä urasta ruoka- ja juoma-alalla johtajina, johtajina ja yrittäjinä.
Ohjelma on avoin kaikille F&B-teollisuuden intohimoisille ja jotka haluavat työskennellä siinä johdon näkökulmasta. Sinun ei tarvitse olla F & B-alan “asiantuntija” päästäkseen sisään. Sinulla on mahdollisuus vahvistaa yleistä johtamistaidosi markkinoinnin, rahoituksen, myynnin, henkilöstöjohtamisen ja eri strategia-alueiden kursseilla.
Kun olet suorittanut ohjelman, useita skenaarioita avautuu monikansallisessa yrityksessä tai pk-yrityksessä, käynnistysvaiheessa tai konsolidoidussa liiketoiminnassa Euroopassa tai ympäri maailmaa.
Innovatiivinen ja operatiivinen
Tämä maisteriohjelma tarjoaa sinulle kaikki korkean tason maisteriohjelman elementit innovatiivisella lähestymistavalla, joka tarjoaa omakohtaiset kokemukset yli 20 päivän yritysvierailuista, tapaamiset ruoka- ja juomateollisuuden ylimpien johtajien kanssa, maistamistilaisuudet tunnetuilla alueilla huippuluokan ruoka, kuten Piemonte, Toscana ja samppanja-alue.
Tunnettujen kansainvälisten elintarvike- ja juomayhtiöiden kannattajat antavat vihjeitä ja vinkkejä uusien tuotteiden ja ideoiden menestyksekkääseen kehittämiseen sekä henkilökohtaisen verkon kehittämiseen.
Työharjoittelu, tapaustutkimuksiin, integroituun ryhmätyöhön ja suullisiin esityksiin sekä operatiivisiin laboratorioihin ja yrityspeleihin perustuvat vuorovaikutteiset luennot tekevät tästä MSc: stä ainutlaatuisen ja innovatiivisen ja antaa sinulle erittäin käytännönläheisen valmistelun menestyksekkäästi tähän alaan.
Pääsyvaatimukset
- Kandidaatin tai maisterin tutkinto kaikilla koulutusaloilla
- Englannin sujuvuus (taso C1)
Mitä pidetään Plus:
- Aikaisempi työkokemus ruoka- ja juoma-alalla
- Pieni tietämys toisesta vieraskielestä
Maksut ja talous
Lukuvuoden 2020/2021 palkkiot vahvistetaan 27 000 euroon.
Maksut laskutetaan joko:
- yhtenä eränä lukuvuoden alussa
- ESCP tarjoaa myös suoraveloitusvaihtoehdon:
- Talletus: 3500 € 2 viikkoa sisäänpääsyn jälkeen
- Ensimmäinen erä: 12 000 € 31. elokuuta 2020 mennessä
- Toinen erä: 11 500 € 21. helmikuuta 2021 mennessä
Hakemusmaksut
CCIP ESCP: lle maksettavat hakemusmaksut 130 euroa.
Apurahat
Elintarvike- ja juomien liikkeenjohdon MSc tarjoaa opiskelijoille osittaisia apurahoja, jotka rahoitetaan Torinon CCIAA: n kautta sekä ansioiden että rahoitustarpeiden perusteella.
Galleria
Pääsymaksut
Apurahat ja rahoitus
Elintarvike- ja juomien liikkeenjohdon MSc tarjoaa opiskelijoille osittaisia apurahoja, jotka rahoitetaan Torinon CCIAA: n kautta sekä ansioiden että rahoitustarpeiden perusteella.
Opetussuunnitelma
Erikoistuminen keskittyy elintarvike- ja juomateollisuuteen, jossa on valtioiden rajat ylittävä lähestymistapa, ja kattaa kaikki tämän alan menestymisen edellyttämät perustaidot. Sinulla on mahdollisuus opiskella kaikkialla Italiassa ja Ranskassa.
Professorit ja fasilitaattorit tarjoavat hyvän yhdistelmän vahvaa ammatillista taustaa ja monen vuoden työkokemuksen osaamisen alalta sekä vankan akateemisen kansainvälisen taustan ja perustan. jolla on kansainvälinen akateeminen opetussuunnitelma ja tausta.
Opetusmenetelmät ovat yhdistelmä luento- ja tapauspohjaisia lähestymistapoja. Merkittävä integrointi liike-elämän vierailevien luennoitsijoiden, startup-yritysten ja yrittäjien luentoihin tuo lisäarvoa tietämykseen ja osallistujien verkostoon.
ESCP: ssä kehitetty innovatiivinen pedagoginen malli yhdistää luennot ja vierailut verkkotoimintaan, jotta voidaan hyödyntää täysipainoisesti kansainvälisyyttä, pienempiä maantieteellisiä etäisyyksiä ja kouluttaa osallistujia uusiin työmenetelmiin, jotka hyötyvät yhä enemmän tekniikan ja verkkokäytön hyödyntämisestä. toimii.
Ydinkurssit - Termi 1
Heinä -syyskuu: Ehdokkaat, joilla on <240 op edellinen tutkinto (tai vastaava)
Nämä kuusi moduulia ovat pakollisia vain ehdokkaille, joilla on alle 240 op (tai vastaava).
Ne toimivat online -muodossa heinä -syyskuun aikana ennen kampuksen ehtoja. Ehdokkaat voidaan vapauttaa osallistumasta näihin moduuleihin aiemman työkokemuksensa perusteella (vaaditaan 3 vuotta). Katso lisätietoja Pääsy -välilehdeltä.
Ydinjohtaminen
- taloustiede
- tilasto
- Kirjanpito ja talous
- Markkinointi
- johto
- strategia
Ydinkurssit - ehdot 2 ja 3
Loka -maaliskuu: Torinon kampus | Huhti -kesäkuu: Pariisin kampus
Kurssit tarjoavat sekä teoria- että tosielämän sovelluksia.
Erikoistuminen alkaa lokakuussa ja perustuu ESCP: n korkeasti koulutettuun opetushenkilöstöön sekä vieraileviin professoreihin eräistä maailman arvostetuimmista yliopistoista ja kauppakorkeakouluista sekä kutsutuista professoreista, joilla on laaja työkokemus datatieteen alalta.
Tämä ohjelma vaatii korkeaa englannin kielen taitoa.
Termi 2 - Torinon kampus
- Elintarvikkeiden ja juomien markkinointiperiaatteet
- Taloudellinen kirjanpito elintarvikkeissa ja juomissa
- Kuluttajien näkemyksiä ja markkinointitutkimusta
- Tehokas kommunikointi
- Yritysstrategia: menestykset, epäonnistumiset ja haasteet F & B -alalla
- Johtamistalous: mikro-säätiöt elintarvikkeissa ja juomissa
- Ruoka ja juoma -alan taloudellisten haasteiden ymmärtäminen
- Perheyritys ja aloitus F&B: ssä
- Ruoka- ja juoma -alan digitaalistrategia
- Henkilöstöjohtaminen ja kulttuurien välinen dynamiikka ruoka- ja juoma-alalla
- Kansainvälinen liikelaki ja elintarvikelainsäädäntö
Valinnaisia kursseja
- Johdanto ruokajätteen käsittelyyn
- Johdanto AgriFoodTech -innovaatioon
- Kehittyneet rahoitus- ja hallintamallit elintarvikkeille ja juomille
- Ruoka ja juoma kehittyvissä maissa
- Iso data ja yritysanalytiikka
- F&B: n myynninhallinta
- Sosiaalisen median markkinointi F&B: ssä
Termi 3 - Pariisin kampus
- Supply Chain & Operations F & B -teollisuudessa
- Neuvottelut kulttuurienvälisessä kontekstissa
- Asiakasarvon hallinta
- Kauppa, vähittäiskauppa ja luokan markkinointi F & B -alalla
- Innovaatioiden markkinointi ja uusien tuotteiden kehittäminen
- Kestävä kehitys ja riski F & B -yrityksille
Opiskelijat osallistuvat myös pakolliseen seminaariin etiikasta, ympäristöstä, sosiaalisesta ja hallinnosta.
Ammatillinen tehtävä - termi 4
Heinä -joulukuu: Ammatillinen tehtävä vähintään 4 kuukautta kaikkialla maailmassa
Heinäkuusta joulukuuhun opiskelijoiden on suoritettava 4 kuukauden harjoittelu.
Harjoittelu on tilaisuus soveltaa käytännössä kursseilta opittuja teoreettisia käsitteitä uran luomiseksi.
Yrityssuhdeosasto
Yrityssuhteet -osasto on kerännyt monien yritysten harjoittelutarjouksia. Osasto järjestää myös useita messuja, joihin osallistuu yrityksiä, jotka tarjoavat maisteriopiskelijoille monia mahdollisuuksia ottaa yhteyttä.
Ammatillinen opinnäytetyö ja tutkimusseminaari - termi 4
Joulukuu: Ammatillisen tutkielman kirjoittaminen ja puolustaminen
Tämä yksittäinen soveltava tutkimushanke on olennainen osa ohjelmaa, koska se johtaa perusteelliseen analyysiin.
Sitä tulisi käsitellä termeillä 2, 3 ja 4. Aihe on saatettava päätökseen yhteistyössä ammatillisen opinnäytetyön ohjaajan kanssa lukukauden 2 loppuun mennessä. Diplomityön arviointi perustuu kirjalliseen raporttiin ja suulliseen puolustukseen tuomariston edessä joulukuun loppuun mennessä.
Ammatillinen opinnäytetyö edustaa 17: tä 90 opintopistettä tämän lukuvuoden aikana.*
Tänä aikana opiskelijat osallistuvat myös pakolliseen tutkimusseminaariin, jonka järjestää ESCP -professori. Tämä seminaari edustaa 3 opintopistettä 90 lukuvuoden aikana ansaitusta 90 opintopisteestä.
Ohjelman lukukausimaksu
Uramahdollisuudet
Kun olet suorittanut erikoistumisen, useita skenaarioita on avoinna monikansallisessa yrityksessä tai pienessä ja keskisuuressa yrityksessä, startup-yrityksessä tai konsolidoidussa yrityksessä Euroopassa tai ympäri maailmaa.
Kansainväliset uramahdollisuudet, kuten:
- Markkinointipäällikkö
- Brändin johtaja
- Tuotepäällikkö
- Ruoka- ja juomaosaston johtaja
- Kansainvälinen aluepäällikkö
- Viestintäpäällikkö
- Viennin ja tuonnin hallinta
- Yrittäjä
- Toimitusketjun hallinta
- Tuote- ja yrityskehittäjä
Akkreditoinnit
English Language Requirements
Todista englannin taitosi Duolingo-englannin testillä! DET on kätevä, nopea ja edullinen online-englannin koe, jonka hyväksyy yli 4 000 yliopistoa (kuten tämä) ympäri maailmaa.
Ohjelman pääsyvaatimukset
Osoita sitoutumistasi ja valmiutesi menestyä kauppakorkeakoulussa suorittamalla GMAT-koe – yleisimmin käytetty pääsykoe, joka mittaa kriittistä ajattelua ja päättelykykyäsi.
Lataa GMAT-minivisa saadaksesi yleiskuvan kokeessa olevista kysymyksistä.