MSC metalli- ja energiarahoituksessa

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Kurssi kattaa aiheet, kuten mineraaliesiintymät, öljygeologian, mineraalien suunnittelun, kirjanpidon, rahoituksen matemaattiset tekniikat ja projektinhallinnan.

Tätä tutkintoa hoitavat yhdessä maatieteen ja tekniikan laitos ja Imperial College Business School.

Se kattaa mineraaliesiintymätutkimukset, luonnonvarojen arvioinnin, perusöljytekniikan ja öljygeologian, mineraalitekniikan ja kaivosmetallurian, kirjanpidon, rahoituksen matemaattiset tekniikat, projektien arvioinnin ja rahoituksen, projektinhallinnan sekä markkinat ja tarvikkeet.

Sinulle esitellään tärkeimmät tekniset ja geologiset käsitteet, jotka liittyvät öljyhankkeisiin, samoin kuin johdatus määrälliseen rahoitukseen, kirjanpitoon ja strategiseen hallintaan teknisten periaatteiden yhteydessä, joita sovelletaan erityisesti mineraali- ja energiahankkeisiin.

Opintosuunnitelma

Maaliskuussa liität ammatillisen kehityksen keskuksen mineraaliprojektien arviointia ja rahoitusta käsittelevään moduuliin, joka tarjoaa toimeenpaneva yleiskuvan monista keskeisistä teknisistä ja taloudellisista kysymyksistä, jotka kuuluvat MSc-kurssin piiriin. Tämä antaa sinun ymmärtää kuinka eri kurssin komponentit liittyvät toisiinsa ja saada itsenäisiä näkökulmia muiden edustajien edustamien kattavuuteen.

Kesäkauden kolmannelle ja neljännelle viikolle järjestetään vähintään 10 päivän retki aktiivisen kaivostoiminnan, metalli- ja mineraalien jatkokäsittelyn ja energian kehittämisen alueelle. Tämä on tutkinnon avainkomponentti, joka tarjoaa ensikäden kokemuksen kaivannaisteollisuuden kaikista näkökohdista. Se vahvistaa myös kahden ensimmäisen käsitteen kattaman teoreettisen materiaalin käytännön soveltamista.

Sinut varataan tutkimusprojektisi suunnitteluun ja toteuttamiseen luokkahuonekoulutuksella edistyneestä tekniikasta ja kehityksestä rahoituksessa, tieteessä ja tekniikassa sekä riippumattomalla retkeraportillasi. Muodollisen opetusohjelman aikana sinua rohkaistaan tunnistamaan erityisen kiinnostavia aiheita tutkimuksen pohjan kehittämiseksi.

Yhteydet metallin, energia- ja finanssialan organisaatioiden ammattilaisten kanssa retken ja jatkuvan ammatillisen kehityksen moduulin kautta tarjoavat sinulle myös mahdollisuuksia turvata harjoittelupaikkoja kaivos-, öljy- ja kaasualalla tai investointipankkiyhteisössä, mikä voi auttaa sinua tuottamaan tutkimushanke. Tutkimusprojektin työ tehdään heinä-syyskuussa.

Professional akkreditointi

Tämä kurssi on ammattimaisesti akkreditoitu Materiaalien, mineraalien ja kaivosteollisuuden instituutti.

Ammattimaisesti akkreditoidun tutkinnon suorittaminen osoittaa työnantajille, että olet saavuttanut teollisuudessa tunnustetun pätevyysstandardin. Se tuo myös tutkintotodistuksen kansainvälisen tunnustamisen, mikä on erityisen hyödyllistä ulkomailla uraa valmisteleville opiskelijoille.

Akkreditointisopimuksemme Materiaalien, mineraalien ja kaivosteollisuuden instituutin kanssa uusitaan viiden vuoden välein, ja nykyinen sopimus on voimassa vuosina 2017 - 2022.

Rakenne

Esitetyt moduulit ovat kuluvalle lukuvuodelle, ja ne voivat muuttua liittymisvuodesi mukaan.

Huomaa, että tämän kurssin opetussuunnitelmaa tarkistetaan parhaillaan osana korkeakoulun laajuista prosessia standardisoidun modulaarisen rakenteen käyttöönottamiseksi. Seurauksena on, että kurssin sisältö ja arviointirakenteet voivat muuttua ilmoittautumisvuosi. Siksi suosittelemme, että tarkistat tämän kurssisivun ennen hakemuksen viimeistelemistä ja jättämisen jälkeen, sillä pyrimme päivittämään tämän sivun heti, kun kollegio hyväksyy muutokset.

Ota selvää rajallisista olosuhteista, joissa joudumme ehkä tekemään muutoksia kursseihimme tai niihin liittyen, minkä tyyppisiä muutoksia voimme tehdä ja kuinka kerromme sinulle tekemistämme muutoksista.

Core-moduulit

 • Kirjanpito
 • Kassavirran mallintaminen
 • johdannaiset
 • Väitöskirja
 • Uuttava metallurgia
 • Sijoitus- ja salkunhallinta
 • Projektien, markkinoiden ja tarvikkeiden hallinta
 • Rahoituksen matematiikka
 • Metallien ja energiaprojektien arviointi ja rahoitus
 • Mineraaliesiintymätutkimukset
 • Mineraalitekniikka (kaivostoiminta)
 • Petroleum Engineering
 • Raakaöljyn geologia
 • Resurssien arviointi
 • Strateginen johtaminen

Retkiä

 • Etelä-Afrikan retki
 • Wessex-matka

129013_photo-1454165804606-c3d57bc86b40.jpgHelloquence / Unsplash

Opetus ja arviointi

opetus

 • Liitutaulu (maatetteet ja tekniikka)
 • väitöskirjat
 • E-oppiminen
 • Retkiä
 • Interaktiiviset luennot
 • Kirjallisuuteen perustuvat tehtävät
 • Ulkopuolisten avustajien esitykset
 • Opiskelijaviestinnän keskus (Business School)
 • Syndikaattiharjoitukset ja roolipelit
 • Videotallennetut esitykset

Arviointi

 • Uralla
 • Syndikaattiharjoitukset (ryhmätyö)
 • Yksityiskohtaiset arviointilomakkeet kenttämatkoista
 • Väitöskirjat (sekä ehdotus että valmis työ)

Kurssin aikataulu

Kurssi on intensiivinen ja kestää melkein koko vuoden, lokakuun alussa ja syyskuun puolivälissä.

Se käsittää muodollisen luokkahuoneopetuksen käytännöllisillä tunneilla ja seminaareilla syksyn ja kevään aikana.

Sisäänpääsyvaatimukset

Otamme mielellämme vastaan opiskelijoita ympäri maailmaa ja harkitsemme kaikkia hakijoita henkilökohtaisesti.

Akateeminen vähimmäisvaatimus

Vähimmäisvaatimuksemme on 2,1 tutkinto tekniikan, fysiikan tai taloustieteen alalta, jolla on merkittävä matematiikan osa.

Asianmukainen kokemus, vaikka se ei ole välttämätöntä, olisi etu.

Kansainväliset pätevyydet

Hyväksymme myös laajan valikoiman kansainvälisiä tutkintoja.

Yllä oleva akateeminen vaatimus koskee hakijoita, joilla on tai jotka työskentelevät kohti Yhdistyneen kuningaskunnan pätevyyttä.

Opastusta katso maan hakemistossa Huomaa kuitenkin, että standardit lueteltu tässä on pienin maahantulon kollegion eikä erityisesti tämän osaston.

Jos sinulla on kysyttävää valinnoista ja vaatimuksista, joita vaaditaan hallintasi tai parhaillaan opiskeluasi varten, ota yhteyttä asiaankuuluvaan vastaanottojoukkueeseen.

Englannin kielen vaatimus (kaikki hakijat)

Kaikkien ehdokkaiden on osoitettava vähintään englannin kielen taito päästäkseen korkeakouluun.

Kurssille pääsyä varten on saavutettava normaali korkeakouluvaatimus asianmukaisesta englanninkielisestä pätevyydestä. Katso yksityiskohdat tämän vaatimuksen saavuttamiseksi vaadittavista vähimmäisasteista tutustumalla jatko-opiskelijoiden englannin kielen vaatimuksiin.

Opintomaksut ja rahoitus

Maksamasi lukukausimaksujen taso perustuu maksutasoon, jonka arvioimme Yhdistyneen kuningaskunnan hallituksen lainsäädännön perusteella.

Lukukausimaksut (koti- ja EU-opiskelijat)

Vuoden 2020 merkintä

23 000 puntaa vuodessa

Maksut peritään opiskeluvuonna, ei opintovuonna.

Jollei toisin mainita, yli vuoden kestäneiden kurssien opiskelijoiden maksut nousevat vuosittain inflaatioon liittyvällä määrällä, mukaan lukien modulaaristen ohjelmien osa-aikaiset opiskelijat. Käytetty inflaatiomitta on vähittäishintaindeksin (RPI) arvo sen kalenterivuoden huhtikuussa, jonka aikana akateeminen istunto alkaa. RPI-arvoa huhtikuussa 2020 sovelletaan lukuvuosien 2020–2021 palkkioihin.

Lukukausimaksut (merentakaisten maiden ja saarten opiskelijat)

Vuoden 2020 merkintä

£ 37 250 vuodessa

Maksut peritään opiskeluvuonna, ei opintovuonna.

Jollei toisin mainita, yli vuoden kestäneiden kurssien opiskelijoiden maksut nousevat vuosittain inflaatioon liittyvällä määrällä, mukaan lukien modulaaristen ohjelmien osa-aikaiset opiskelijat. Käytetty inflaatiomitta on vähittäishintaindeksin (RPI) arvo sen kalenterivuoden huhtikuussa, jonka aikana akateeminen istunto alkaa. RPI-arvoa huhtikuussa 2020 sovelletaan lukuvuosien 2020–2021 palkkioihin.

Työpaikat

Metsa- ja energiarahoituksen maisteriohjelma tuottaa tutkinnon suorittaneille luonnonenergian ja mineraalivarojen hankkeiden teknisessä ja taloudellisessa arvioinnissa olevaa uraa. Kurssi tarjoaa perinteistä mineraaleihin liittyvää koulutusta, jota voidaan soveltaa suoraan mineraaliteollisuuden uraan.

Ohjelman tarkoituksena on parantaa uramahdollisuuksia rahoituspalvelu- ja öljyteollisuudessa.

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Oppilaitoksesta

A community of problem-solvers dedicated to finding innovative solutions to the world's biggest challenges. Imperial College London is a world top ten universities with an international reputation for ... Lue lisää

A community of problem-solvers dedicated to finding innovative solutions to the world's biggest challenges. Imperial College London is a world top ten universities with an international reputation for excellence in teaching and research. Näytä vähemmän