MSc Business Analytics

Yleistä

2 sijaintia saatavilla
Lue lisää ohjelmasta oppilaitoksen verkkosivuilta

Ohjelman kuvaus

Ohjelma, joka vie sinut Data Analytics -maailmaan

Liiketoiminta-analyytikoilla, jotka ovat silta liiketoiminnan ja teknologiatoimintojen välillä, on kriittinen rooli ohjattaessa yrityksiä nykypäivän digitaalisten häiriöiden ympäristöön, analysoimalla ja hyödyntämällä tietoja digitaalisen muutoksen aikaansaamiseksi, määrittelemään uudelleen asiakaskokemus ja tuottamaan kannattavia tuloksia.

Liiketoimintaanalyysin maisteriohjelma (MSBA) tarjoaa ainutlaatuisen opetussuunnitelman, joka on muotoiltu sitoutumalla johtavien teollisuuskumppaneiden kanssa vastaamaan toimialan todellisia tarpeita. Huipputekniset moduulit, kuten Analytics ja liiketoiminnan koneoppiminen, tarjoavat ymmärryksen tekniikoista, jotka vaikuttavat tulevaisuuden yritysympäristöihin. Käytännöllinen käytännönläheinen lähestymistapa yhdessä harjoitteluvaihtoehtojen kanssa alan johtajien kanssa antaa MSBA-opiskelijoille mahdollisuuden siirtyä luokkahuoneesta työskennellä helposti.

Ohjelma on kehitetty yhteistyössä NTU: n SCSE: n (tietojenkäsittelytieteen ja tekniikan korkeakoulu) ja SPMS: n (fysikaalisten ja matemaattisten tieteiden korkeakoulu) kanssa. Ohjelma antaa myös osallistujille mahdollisuuden ottaa ristiin lueteltuja moduuleja mukauttaakseen oppimisen syvyyttä kiinnostavilla alueilla.

Ohjelma voidaan suorittaa kokopäiväisesti (1 vuosi) tai osa-aikaisesti (1,5 - 2 vuotta). Tämä antaa osallistujille joustavuuden valita aikataulu, joka parhaiten sopii heidän uransa tarpeisiin ja oppimisvauhtiin.

MSc Business Analytics Nanyang Technological University

Ohjelman yleiskuvaus

MSBA Business Analytic (MSBA) antaa osallistujille etua liiketoiminta-analyysien alalla. Opetussuunnitelma antaa vahvan liiketoimintatavan opettamalla liiketoimintastrategiaa ja työkaluja, joiden avulla voidaan arvioida näkemyksiä datan analysoinnista kurssien, kuten AI ja Big Data, liiketoiminnan ja tiedonhallinnan sekä visualisoinnin kautta. Tämän ohjelman oppimisessa noudatetaan erittäin käytännöllistä lähestymistapaa, ja kahden projektin avulla osallistujat voivat soveltaa luokkahuoneessa käytettäviä tietoja reaalimaailman liiketoimintatilanteisiin.

MSBA-tutkinnon suorittaneet pystyvät suorittamaan johtavien analytiikkaprojektien roolin omalla alueellaan, tekemään kaksoismyymälöitä sekä liiketoimintayksikön päällikkönä että analytiikkayrityksen johtajina tai toimimaan ammattikonsultttina, jolla on liiketoiminta-alueiden asiantuntemusta.

Erittäin joustava ohjelma antaa opiskelijoille mahdollisuuden opiskella ohjelmaa joko kokopäiväisesti (1 vuosi) tai osa-aikaisesti (1,5–2 vuotta).

Kokopäiväiset osallistujat MSBA-ohjelmaan vaaditaan suorittamaan 8 ydinmoduulia (mukaan lukien 2 hanketta) ja 4 täyttä valinnaista. Osa-aikaiset osallistujat MSBA-ohjelmassa vaaditaan suorittamaan 7 ydinmoduulia (mukaan lukien 2 hanketta) ja 5 täyttä valinnaista.

  • Valmistumisvaatimukset: 36 akateemista yksikköä
  • Koko kurssi: 3 akateemista yksikköä
  • Puolikurssi: 1,5 akateemista yksikköä

Miksi MSc Business Analytics

Kun organisaatiot integroivat digitaalitekniikat liiketoimintamalleihinsa, liiketoiminta-analyysien merkitys ei ole koskaan ollut suurempi. Liiketoiminta-analyytikoilla, jotka ovat silta liiketoiminnan ja teknologiatoimintojen välillä, on tärkeä rooli ohjaamalla yrityksiä digitaalisten häiriöiden kautta, analysoimalla ja hyödyntämällä tietoja digitaalisen muutoksen aikaansaamiseksi, asiakaskokemuksen määrittelemiseksi uudelleen ja tuottavien kannattavien tulosten tuottamiseksi. Ammattitaitoisen yritysanalyytikon käsissä tiedot voidaan muuttaa kilpailuetuksi.

MSBA Business Analytics (MSBA) on suunniteltu kaventamaan kuilua teknisen ja liiketoiminnan tietotaidon välillä, jotta tietoja voidaan käyttää tehokkaammin työpaikoilla johtamisen, kirjanpidon, markkinoinnin, rahoituksen, viestinnän tai hallinnon aloilla.

Osallistujat ovat valmiita tulevaisuuden tietopohjaiseen päätöksentekoon huipputeknisellä ohjelmalla, jolla on seuraavat ainutlaatuiset kohdat:

Vahvat teollisuusyhteydet ja sitoutuminen

MSBA nauttii teollisuuden laajasta tuesta ja sitoutumisesta, ja monet johtavat teollisuuskumppanit ovat suunnitelleet opetussuunnitelman alan todellisuuksiin ja tarpeisiin. Teollisuuskumppanimme tarjoavat projekti- ja työharjoittelumahdollisuuksia, mikä lisää opiskelijoiden todennäköisyyttä saada työpaikkoja valmistumisen jälkeen.

Kehitetty tulevaisuuteen keskittyvän sisällön kanssa

MSBA: n ensimmäisessä laatuaan olevassa opetussuunnitelmassa on huipputekniset moduulit, kuten Analytics ja koneoppiminen liiketoiminnassa, joka tarjoaa ymmärryksen tekniikoista, jotka vaikuttavat tulevaisuuden yritysympäristöihin.

Soveltuva oppiminen

MSBA välittää tietoa opiskelijoillemme käytännönläheisen lähestymistavan avulla käyttämällä reaalimaailman tietoja, jotka toimittavat teollisuuskumppanit. Tämä lähestymistapa syyttää MSBA-opiskelijat alan todellisuuteen ja antaa heille mahdollisuuden siirtyä luokkahuoneesta työskentelemään tehokkaasti ja nopeasti.

Parannettu NTU: n vakiintuneilla vahvuuksilla

MSBA on kehitetty yhteistyössä NTU: n SCSE: n (tietojenkäsittelytieteen ja tekniikan korkeakoulu) ja SPMS: n (fysikaalisten ja matemaattisten tieteiden korkeakoulu) kanssa. Tämän ansiosta osallistujat voivat ottaa ristiin lueteltuja moduuleja mukauttaaksesi oppimisen syvyyttä erityisen kiinnostavilla alueilla.

Pääsyvaatimukset

Hakijoiden, jotka haluavat hakea Nanyang MSc Business Analyticsiin (MSBA), on täytettävä seuraavat maahantulon vähimmäisvaatimukset:

  • Hyvä kandidaatin tutkinto millä tahansa tieteenalalla.
  • Hyvä GMAT / GRE-pistemäärä.
  • TOEFL / IELTS hakijoille, joiden ensimmäinen tutkinto on otettu muulla kielellä kuin englanniksi.

Hakijat, joilla ei ole työkokemusta, ovat tervetulleita hakemaan.

Seuraavien testien institutionaalinen koodi on:

  • GMAT: V27-ZV-91
  • GRE: 3802
  • TOEFL: 9705

Sekä kokopäiväiset että osa-aikaiset ohjelmat alkavat heinäkuussa.

Hakemus avataan: 31. elokuuta 2020

Hakemusten määräajat

Pyöristää Takaraja
1 30. marraskuuta 2020
2 31. tammikuuta 2021
3 31. maaliskuuta 2021

Urakehitys

Olkaamme kiihdytin uralla

GSCDO on täällä kääntämässä NBS-kokemuksesi oikeiksi työpaikoiksi, jotka sopivat jatkuvasti muuttuvan ja kehittyvän yritysmaailman keskelle. Varmistamme, että saat parhaan aloituksen uramatkallasi.

Koko lukuvuoden ajan järjestetään laaja valikoima aktiviteetteja mielessäsi. Me ajamme jatkuvasti rajoja saadaksemme sinut palkitsevaan, mutta silti täyttävään uraan.

1: 1 -uranneuvonta

Uraneuvojien erikoistunut tiimimme tekee tiivistä yhteistyötä kanssasi kehittääksesi ja toteuttaaksesi vankan urasuunnitelman. Voit saada asiantuntijaneuvoja työnhaussa, ansioluettelossa ja saatekirjeessä sekä palkkaneuvotteluissa.

Urakehitys

Yksinomaan NBS-opiskelijoille tarkoitettu CareerFIT on keskitetty palveluportaali, joka tekee tapahtumille rekisteröinnit, harjoittelujaksot ja työnhaut aikatahoisiksi. Voit lähettää ansioluettelosi ja lähettää työhakemuksia yhdellä napsautuksella.

Jatka kirjaa

Tämä julkaisu lähetetään rekrytoijille joka kuukausi, jotta he voivat tunnistaa ja olla yhteydessä ehdokkaisiin, jotka sopisivat heidän organisaatioilleen.

Urataitojen työpajat

Vedämme käytännön työpajoja, jotka kattavat henkilökohtaisen tuotemerkin, tehokkaan verkottumisen, tekniset haastattelut ja liiketoimintatapaukset.

Rekrytointitapahtumat

Monet johtavat yritykset tulevat NBS: ään säännöllisesti etsimään harjoittelijoita ja potentiaalisia kokopäiväisiä työntekijöitä. Lisäksi järjestetään työharjoittelu- ja uramessuja, rekrytointikeskusteluja ja kaiutinsarjoja maksimoidaksesi altistumisen työnantajille ja luodaksesi vaikuttavia yhteyksiä

Globaalit mahdollisuudet

Olemme myös laajentaneet yhteistyötämme Singaporen ulkopuolella olevien yritysten kanssa tarjotaksemme sinulle lisää työllistymismahdollisuuksia.

harjoittelupaikkoja

Kannustamme sinua etsimään kokemuksellisia oppimismahdollisuuksia opintosi aikana. Sellaisena olemme hankkineet harjoittelupaikkoja, joiden avulla voit soveltaa yritystoiminnan analysointitietosi reaalimaailmassa. Tällä tavalla saat valtavan kilpailuedun työmarkkinoilla valmistumisen jälkeen.

Napauta Into Alumni Network

NBS: n alumniverkosto kattaa yli 90 maata ja sisältää noin 50 000 valmistunutta. Hyödyntäkää tämän yhteisön voimaa ottamalla yhteyttä alumniin LinkedInissä tai GSCDO: n järjestämillä kokoontumisistunnoilla. Monet ovat taitavia ammattilaisia, jotka haluavat ohjata sinua ja jakavat kokemuksia NBS: stä, mikä helpotti heidän menestystä.

Viimeksi päivitetty May 2020

Oppilaitoksesta

Young and research-intensive, Nanyang Technological University (NTU Singapore) is ranked 13th globally. It is also placed 1st amongst the world’s best young universities for the sixth consecutive year ... Lue lisää

Young and research-intensive, Nanyang Technological University (NTU Singapore) is ranked 13th globally. It is also placed 1st amongst the world’s best young universities for the sixth consecutive year. Näytä vähemmän
Singapore , Singapore + 1 Lisää Vähemmän