MSc Business kansainvälisen johdon kanssa

Yleistä

Lue lisää ohjelmasta oppilaitoksen verkkosivuilta

Ohjelman kuvaus

Aloituspäivät: syyskuu, tammikuu, toukokuu

Opetusmaksut (2019/20): Iso-Britannia / EU: 9 000 puntaa Kansainvälinen: 15 000 puntaa

Suuri, moderni, kansainvälinen organisaatio, keskikokoinen yritys tai jopa pieni käynnistysyritys vaatii erilaisia ​​liiketoimintamahdollisuuksia. Arvokkaimpia työntekijöitä ovat ne, joilla ei ole vain vankka tietämys ja ymmärrys liiketoiminnan eri osista, mutta ne, jotka ovat nopeita oppijoita ja johtajia.

MSc Business International Management -ohjelma antaa opiskelijoille sekä yleistä liiketoimintaa koskevia tietoja ja ymmärrystä sekä henkilökohtaisia ​​taitoja tarvitaan monenlaisia ​​rooleja. Ohjelma on kehitetty uusille ammattikorkeakoulututkinnon suorittaneille, jotka halusivat lisätä liiketoimintamallinsa perustutkintoon erikoistuneille.

Ohjelma on suunniteltu noin pakolliset moduulit ovat yhteisiä kaikille Business Pathways kattaa yleisen toimintojen, strategisen johtamisen ja organisaation analyysi. Suoritettaessa nämä moduulit, ohjelma pyrkii kehittämään osaamistasi ymmärtää ja soveltaa strategista tietoisuutta, johtajuutta sekä kansainvälisen liiketoiminnan teoriaa ja käytäntöä.

Toinen lukukausi tarjoaa mahdollisuuden erikoistua kansainväliseen johtamiseen, jossa tutkitaan sellaisia ​​asioita kuin markkinointi ja erityiset hallintotavat, joita tarvitaan tässä globalisoituneessa ympäristössä. Kolmas ja viimeinen lukukausi keskittyvät tutkimustesi päätökseen ja väitöskirjan kirjoittamiseen. Sinulle annetaan henkilökohtainen tutkijan ohjaaja, akateemikko, joka antaa tukea koko väitöskirjallasi, sinun on toimitettava arvioitu tutkimusilmoitus ennen aloittamista itse väitöskirjaan.

Ohjelmaan kuuluvat jatko-opiskelijat ovat liittyneet monenlaisiin yrityksiin, mukaan lukien jatkokoulutusohjelmat, kun taas huomattava määrä valmistuneita on mennyt takaisin töihin perheyritykselle tai jopa omalle yritykselleen.

Kurssi on saatavana myös MSc Business International Management Advanced Practice -ohjelmassa, johon sisältyy työharjoittelu tai projekti, joka antaa sinulle kokemuksen työympäristöstä ja arvokasta tilaisuutta oppimisen tekemiseen käytännössä. Harjoittelu tapahtuu toisen ja viimeisen lukukauden välisenä aikana, ja se voidaan maksaa tai maksaa.

Kuka tämä kurssi sopisi?

Ohjelma on kehitetty uusille ammattikorkeakoulututkinnon suorittaneille, jotka halusivat lisätä liiketoimintamallinsa perustutkintoon erikoistuneille.

Tavallinen merkintä

Ensimmäinen tutkintotodistus, joka vastaa 2,2: n arvosanan luokitusta. Hakijoita, joilla ei ole tällaista akateemista pätevyyttä, mutta joilla on huomattava kokemus yrityksen organisaatiossa työskentelystä ja / tai joilla on asianmukainen ammattipätevyys, otetaan myös huomioon. Yksi seuraavista:

  • Kansainväliset / englanninkieliset vaatimukset:
  • Kansainvälisillä hakijoilla on oltava jokin seuraavista englanninkielisistä tutkinnoista, joiden arvosanat ovat jäljempänä.
  • British Council International Language Language Testing System (IELTS) -pistemäärä on 6,5 (tai korkeampi) ja minimipistemäärä on jokaisen lukemisen, kirjoittamisen, kuuntelun ja puheen mukaan 5,5
  • Pearson Academic -pistemäärä on 62 (tai yli), jonka minimipistemäärä on jokaisen lukemisen, kirjoittamisen, kuuntelun ja puhumisen osa
  • Yliopisto hyväksyy myös monet muut englanninkieliset pätevyysvaatimukset ja jos sinulla on kysyttävää Englanti kielivaatimuksistamme, ota yhteyttä Kansainväliseen hakutoimistoon ja me autamme mielellämme auttamaan sinua.

Our Northumbria University London Campus toteutetaan yhteistyössä QA Higher Education - Yhdistyneen kuningaskunnan korkeakoulutuksen tarjoajan kanssa. Kaikki ohjelmamme Lontoon kampuksella on validoitu Yliopistolla ja QA Higher Education ja yliopiston henkilökunta opettaa.

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Oppilaitoksesta

The University has its origins in the Rutherford College, founded in 1880. Today, by putting students at the heart of an outstanding experience, and with world leading research and award-winning partn ... Lue lisää

The University has its origins in the Rutherford College, founded in 1880. Today, by putting students at the heart of an outstanding experience, and with world leading research and award-winning partnerships, Northumbria is a new kind of excellent university. Näytä vähemmän