MSc Food Engineering
Szent István University, Faculty of Food Science
Keskeiset tiedot
Kampuksen sijainti
Kieli (kielet
Englanti
Opintomuoto
Kampuksella
Kesto
Pyydä tietoja
Vauhti
Täysaikainen
Lukukausimaksut
Pyydä tietoja
Hakemuksen määräaika
Pyydä tietoja
Aikaisin aloituspäivä
Pyydä tietoja
* 3000 EUR / lukukausi
Johdanto
Suurten yhtiöiden aste: - Ruoka Biotekniikka - prosessitekniikka Elintarviketeollisuus - postharvest ja Logistiikka Food Trade - Teknologia ja tuotekehitys Elintarviketeollisuus - Vintage Master pituus ohjelma: - termien lukumäärä: 4 ehdot - opintopistemäärä saamiseen vaaditut tutkinto: 120 Koulutusohjelmat hyväksytty edellytyksinä ottamista maisteriohjelman: Koulutusohjelmat, jotka voidaan hyväksyä täysi luotto: - maatalousalan: BSc Food Engineering; - Tekniikan alalla: BSc biotekniikka, BSc Chemical Engineering.
Ohjelman tavoitteena
Tavoite maisteriohjelmaan, ammattipätevyytensä hankittavien: tavoitteena maisterin tutkinto-ohjelma on kouluttaa ruoka insinöörejä, jotka tietävät ja soveltaa uusinta tieteellistä tietoa erikoisalalla, ja ovat myös tuttuja eri kenttiä luonnon ja teknisten tieteet. Valmistuneet pystyy soveltamaan hankittua ammatillista osaamista luovasti eri haarojen elintarviketeollisuudessa. Ottaa hankittuja tietoja maisteriohjelmaan, he voivat osallistua tärkeimpien koulutusohjelmiin, tai jatkaa opintojaan jatko (PhD) ohjelma.
Harjoittelu keskus auttaa koulutus:
- Operatiivinen tekniikka käytännössä kasvi - opettaa perustoiminnot elintarviketuotannon - Toiminnan käytännön yksikkö käyminen - opettaa tekniikat tislaamoteollisuudelle ja käyminen - Sensory Laboratorio - demo kellarit Budafoki Tie- ja Menesi Road - opettaa viinin tuotantoteknologiat - koelaitos ruoanvalmistuksen - opettaa toiminnalliset elementit elintarvikkeiden säilyttäminen teknologian - Pilot olut kasvi - opettaa tekniikkaa oluen tekeminen
Valmistunut opiskelija vaihtoehdot:
Opiskelijat maisteriohjelmaan aluksi voi liittyä työhön tieteellisten työpajoja aloilla Food Engineering, ravitsemustiede, ja elintarvikealan: - Automaatio, elintarviketeollisuus ja ympäristöliiketoiminnan - Strateginen kehittäminen ruokakaupassa - Analytics ja laadunvarmistus elintarviketeollisuudessa - teknologiaa ja uusia säilyttämiseen menettelyjä elintarviketeollisuudessa - menettelytavat käyminen teollisuus - mikrobiologia, biotekniikka, ja elintarviketurvallisuutta Lisätietoja tutustumalla verkkosivuilla: http://www.uni-corvinus.hu /index.php?id=57853