MSc Global Product Development ja Management

Yleistä

Lue lisää ohjelmasta oppilaitoksen verkkosivuilta

Ohjelman kuvaus

Noin

Valmistus- ja palvelualoilla tarvitaan paljon enemmän kykyjä, jotka pystyvät ratkaisemaan haasteet, jotka tulevat toimimaan monimutkaisessa, globaalissa ympäristössä. Opi kehittyneitä tekniikoita tuotekehityksen integroimiseksi eri tasoille ja miten suunnitella ja valmistaa älykkäitä, kestäviä ja kansainvälisesti kilpailukykyisiä tuotteita.

Kenelle se on?

Tämä todella maailman johtava kurssi on suunniteltu vastaamaan erittäin koulutettujen yritysjohtajien tarpeeseen vastata nykyaikaisten globalisoitujen markkinoiden haasteisiin ja vaatimuksiin.

Suunniteltu keski-uran ammattilaisille, uramaajureille ja kunnianhimoisille, kansainvälisesti keskittyville tutkinnon suorittaneille, jotka haluavat parantaa uransa globaalissa kontekstissa. Kehitämme globaaleja ajattelijoita, jotka voivat soveltaa maailmanlaajuisten markkinoiden tuntemustaan ​​hallitsemaan tehokkaasti rajatylittäviä tiimejä ja kehittämään kansainvälisesti kilpailukykyisiä tuotteita ja palveluita.

Miksi tämä kurssi?

Maailma on yhä useammin sidoksissa, mikä tuo mukanaan monia uusia haasteita organisaation hallinnan, tuotekehityksen ja rajat ylittävän yhteistyön kannalta. Tämä kurssi kehittää korkeasti koulutettuja työntekijöitä, joilla on kansainvälinen ymmärrys maailmanlaajuisesta valmistuksesta ja palvelusta. Se kattaa huipputeknologian maailmanlaajuiseen tuotekehitykseen ja hallintaan, mukaan lukien konseptin luominen ja luovuus.

Kurssin yksityiskohdat

Kurssi koostuu kahdeksasta arvioidusta moduulista, ryhmähankkeesta ja yksittäisestä tutkimushankkeesta.

Pakolliset moduulit

Kaikki seuraavassa luettelossa olevat moduulit on otettava osana tätä kurssia

  • Suunnittelu, teknologia ja prototyypit
  • Toiminnanohjaus
  • Lean tuotekehitys
  • Innovaation ja uuden tuotekehityksen hallinta
  • Suunnitellut innovaatioprosessit
  • Yleinen johto
  • Yritysten mallinnus
  • Päätöstekniikka

Sisäänpääsyvaatimukset

Ensimmäinen tai toinen luokka Yhdistyneen kuningaskunnan arvosana tai vastaava asiaan liittyvässä kurinpidossa. Muita asiaankuuluvia pätevyyksiä ja huomattavaa teollista kokemusta voidaan harkita.

Sinun urasi

Tämä kurssi mahdollistaa tutkinnon edetä vanhempiin tehtäviin monissa globaaleissa yrityksissä. Aiempia loppututkinnon kohteina ovat ilmailu- ja autoteollisuuden monikansalliset yritykset sekä johtavat konsulttiyritykset.

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Oppilaitoksesta

Cranfield's distinctive expertise is in our deep understanding of technology and management and how these work together to benefit the world.

Cranfield's distinctive expertise is in our deep understanding of technology and management and how these work together to benefit the world. Näytä vähemmän
Cranfield , Swindon + 1 Lisää Vähemmän