Talous ja rahoitus ovat kuljettajat globaalin hyvinvoinnin ja on merkittävä maailmanlaajuinen kysyntä teknistä asiantuntemusta rahatalouden ja rahoituksen. Useimmat valmistuneet tästä ohjelmasta siirtyä highranking uran globaalissa finanssikeskuksissa.

Opiskelu tämä ohjelma antaa sinulle erinomaisen joukko asiantuntija ja siirrettäviä taitoja. Sinulle annetaan kehittynyt koulutusta ydinalueilla taloustieteen ja saat myös erikoiskoulutusta liittyvillä aloilla ohjelmaa.

On maailmanlaajuinen kysyntä koulutettujen aloilla rahaa, pankki-ja rahoitusalalla, joka ei osoita laantumisen.

MSc Money, pankki-ja rahoitus on laitoksen diplomi-ohjelma, joka houkuttelee eniten opiskelijat.

Opiskelu tämä ohjelmat antaa sinulle erinomaisen joukko asiantuntija ja siirrettäviä taitoja. Sinulle annetaan kehittynyt koulutusta ydinalueilla taloustieteen jotka ovat laajalti käytössä talouspainotteisimmiksi ammateissa ja saat myös erikoistumiskoulutuksen liittyvillä aloilla ohjelmaan ja toteuttaa vaihtoehtoja muilla aloilla, jotka kiinnostavat sinua.

Valmistuneet Money, pankki-ja rahoitus MSc pidä korkeissa asemissa taloudellisissa puolilla maailmaa. Edellä mainittujen lisäksi tavoitteena uran yksityisellä sektorilla, se houkuttelee ekonomistit hetkellä työskentelee taloustieteen, rahoitus-ja valtiovarainministeriöiden tai keskuspankkien ja tutkinnon valmistautuminen tällaista uraa.

Miksi opiskella tämän kurssin

Kansainvälinen maine

Department of Economics on yksi johtavista yksiköiden Britanniassa ja on erittäin suuri kansainvälinen maine.

Vahvuudet monilla aloilla

Laitoksella on erityisiä vahvuuksia aloilla taloudellisen teorian ja ekonometrian, kansainvälinen kauppa, rahaa ja pankki, ja taloudellinen kasvu ja kehitys.

Koulutus ja osaaminen

Tavoitteena sisällä Department of Economics on antaa opiskelijalle tarvittavat taidot onnistua, kun he lähtevät Birmingham. Uskomme, että opiskelijat ja henkilöstö toimivat yhdessä varmistaakseen opiskelijat saavat parhaan henkinen koulutus mahdollista ja että he kehittävät henkilökohtaisia ​​taitoja, jotka ovat siirrettävissä työmarkkinoille.

Ura Economics

Lopussa teidän vuoden opiskelun meille, sinun on varustettu taitoja sinun täytyy aloittaa uran taloustieteen tai rahoituksen, tai anna toinen ammatti, joka edellyttää arvokasta siirrettäviä taitoja ja oivalluksia saatu taloustieteen liittyvä Masters tutkinto.

tutkimus astetta

Toivomme myös, että jotkut teistä haluavat pysyä osastolla opiskella tutkimus tutkinto.

Sisäänpääsyvaatimukset

Hyvä Saavutukset ensimmäisen asteen (tai ulkomailla vastaava) taloustieteen tai liittyvät kurinalaisuutta. Sinun odotetaan ovat saaneet hyvän koulutuksen taloustieteen, vähintään keskitasolla, ja saada perustiedot hammaskivi ja tilastoja.

Ohjelman opetuskielet:
  • Englanti

Katso 27 muuta ohjelmaa kohteelta Birmingham Business School, University of Birmingham »

Tämä kurssi on Kampuksella tapahtuva
Alkamispäivämäärä
Duration
1 - 2 vuotta
Part-time
Full-time
Hinta
9,270 GBP
kokopäiväisesti, kotona opiskelijat. £ 18,450 ulkomaalaisille opiskelijoille.
Deadline
Sijaintien mukaan
Päivämäärän mukaan
Alkamispäivämäärä
Päättymispäivämäärä
Haun määräaika
Location
Haun määräaika
Päättymispäivämäärä