MSc hankinnat, logistiikka ja toimitusketjun hallinta

University of Salford

Ohjelman kuvaus

Lue virallinen kuvaus

MSc hankinnat, logistiikka ja toimitusketjun hallinta

University of Salford

Tämä ohjelma on yksi harvoista Yhdistyneessä kuningaskunnassa, jonka CIPS (Chartered Institute of Procurement and Supply Chain Management) ja CILT (Chartered Institute of Logistics and Transport) ovat nyt kaksinkertaistaneet.

 • Paranna työllistettävyyttäsi ja valmistaudu johtavaan, konsultoivaan tai operatiiviseen rooliin
 • Laita logistiikkateoria todelliseen käytäntöön jännittävällä Business Innovation Project -projektilla
 • Osa-aikainen opiskeluvaihtoehto
 • Overseas study available
 • Työn / teollisen sijoittamisen tilaisuus
 • Kansainväliset opiskelijat voivat hakea

Kurssin yhteenveto

Tämä ohjelma kannustaa ja haastaa sinut kehittämään tietoja ja taitoja globaaleissa hankinnoissa, logistiikassa ja toimitusketjun hallinnassa. Opettajamme on aktiivista tutkimusta ja opit niistä ajankohtaista teoreettista osaamista esimerkiksi automaatiosta ja tekoälystä. Lisäksi tarkastellaan Big Data Analyticsin, esineiden internetin, lisäaineiden valmistuksen, 3D-tulostuksen ja robotiikan tarjoamia mahdollisuuksia ja haasteita. Asiantuntemuksemme tukee teollisuuden yhteistyökumppaneiden, kuten Jaguar Landrover, Brother International ja Manchester Airport, jotka ovat auttaneet kehittämään ohjelmaa.

On olemassa huomattavaa teknistä kontekstia ja panosta kysynnän ennakoinnin, varastonhallinnan, prosessin / toimitusketjun / logistiikan optimoinnin ja analyysin aloilla. Erityisesti "Advanced Logistics and Project Management" -moduuli kokoaa yhteen kaksi hyvin tärkeätä alan osaamista.

Sinua kannustetaan laajentamaan näköaloja ylittämällä akateemisen kirjallisuuden ja tarkastelemaan asiaa koskevassa alan lehdistössä julkaistuja viimeisimpiä tapahtumia. Sinua haastetaan myös harkitsemaan globaalin hankinnan eettisiä vaikutuksia, esimerkiksi katastrofista tapahtumista, jotka liittyvät tuotannon ja palvelujen tarjoamiseen.

Opiskelijoiden oppimisen lisäksi sinulla on mahdollisuus oppia muilta opiskelijoilta, asiantuntijaneuvonantajilta ja vuorovaikutukseltaan kahden ammattialajärjestön, Chartered Institute of Procurement and Supply (CIPS) ja Chartered Institute of Logistics and Transport (CILT) kanssa. ) konferensseihin, kutsuttuihin tapahtumiin ja muihin.

Kurssi tarjoaa myös etäopetuksen vaihtoehtona virallisen partnerin Robert Kennedy Collegein, Zürichissä, Sveitsissä.

kurssin yksityiskohdat

Ohjelma on lohko toimitettu ja sen kautta on useita sisääntulopisteitä. Opiskelijat suorittavat moduulit alla järjestyksessä riippuen aloituspäivämäärästä.

Kurssi toimitetaan neljässä lukukaudessa intensiivikursseista. Jokaisesta lohkosta opiskelet yhtä moduulia 6 viikon ajan. Kasvohoito opetetaan kampuksella 6 tuntia viikossa. Lisäksi osallistut Business Innovation -ohjelman opetettuun osaan yhden iltapäivän viikossa 6 viikon lohkojen aikana.

Osa-aikaiset opiskelijat opiskelevat vaihtoehtoisia moduuleja (yksi moduuli, yksi moduuli pois päältä) tutkinnon suorittamiseen kahden vuoden kuluttua.

Tänä aikana teet myös itsenäisen opiskelun omalla ajalla verkkotuen kautta yliopiston virtuaalisen oppimisympäristön, Blackboardin kautta.

Opintosi lopullisesta kolmanneksesta työskentelet liiketoiminnan innovaatioprojektilla, työskentelemällä oman tai muun organisaation kanssa elävää lyhyttä.

Lukukausi 1

 • Globaali toimitusketjun hallinta
 • Toiminta ja tietohallinto

Lukukausi 2

 • Hankintojen riski ja sopimusten hallinta
 • Advanced Project ja Logistics Management

Lukukausi 3

 • Business Innovation Project (BIP)

Tämä moduuli on 60 opintosi tutkintoasi. Sinulla on mahdollisuus valita elävän projektin, harjoittelun, harjoittelun tai väitöskirjan, jotka kaikki on suunniteltu vastaamaan urasi pyrkimyksiin ja parantamaan ammattikokemustasi.

Sinulle annetaan ohjaaja, joka ohjaa sinut BIP-projektin kautta. Sinulla on myös tilaisuus osallistua opiskelijakeskukseen ja opiskelijaelämään. Opiskelija-elämä voi auttaa oppilaiden esiharjoittelua ja harjoittelua tukemalla sekä sijoittajien mahdollisuuksia osallistua koulutustöihin parhaiden käytäntöjen varmistamiseksi. Opiskelijakeskus voi auttaa sinua löytämään harjoitteluhankkeita, harjoittelujaksoja ja live-projekteja Business Innovation Project -projektiin.

Sisäänpääsyvaatimukset

Normaalisti vähintään 2: 2 honors tutkinto tai vastaava tai onnistunut loppuun Graduate Certificate.

Ammattipätevyyden laaja valikoima hyväksytään joko osittaisten tai täydellisten tulovaatimusten täyttämiseksi.

Jos opiskelija on saanut tunnustetun arvosanan, mutta hän ei täytä tavanomaista tuloa koskevaa vaatimusta, heitä voidaan silti harkita tuloa varten, jos he voivat osoittaa asianmukaista työkokemusta vähintään kahden vuoden kestoisesta jatkotutkimuksesta ja hyväksyttävästä vastuusta.

Aikaisemman oppimisen akkreditointi (APL)

Suhtaudumme myönteisesti hakemuksiin opiskelijoilta, joilla ei ole muodollisia / perinteisiä maahantulokriteerejä mutta joilla on kokemusta tai kykyä jatkaa kurssia menestyksekkäästi.

Aikaisemman oppimisen akkreditointi (APL) -operaatio voi auttaa sinua tekemään työsi ja elämänkokemuksesi huomioon. APL-prosessia voidaan käyttää kursseille pääsemiseen tai antaa poikkeuksia kurssin osista.

Maahantuloon voidaan käyttää kahta APL: n muotoa: Akkreditointi etukäteen hyväksyttyjen oppimisen (APCL) tai Accreditation of Experiential Learning (APEL).

Englannin kielivaatimukset

Kansainvälisten hakijoiden on osoitettava englannin kielen taitoa. IELTS-pistemäärä on 6,5 (ei alle 5,5).

Jos englannin kielen pätevyys on hieman tämän tason alapuolella, ehdokkaat saattavat pystyä ottamaan yhden yliopiston monista englannin kursseista.

Sopiva

Tämä kurssi on ihanteellinen niille tutkinnon suorittaneille, jotka haluavat perustaa uran hankinta-, logistiikka- ja toimitusketjunhallinnassa tai nykyisille johtajille, jotka haluavat kehittää taitojaan ja kehittää tulevaisuuden uranäkymiä.

Hakijan profiili

Hankinta ja logistiikka on yksi maailman nopeimmin kasvavista toimialoista ja tämä kurssi on ihanteellinen, jos aiot rakentaa uran tähän dynaamiseen sektoriin. Taustasi voi olla merenkulku, logistiikka tai yleinen liiketoiminta.

Maksut 2018-19

 • Kokoaikainen: £ 8,550
 • Osa-aikainen: 1 425 £ / 30 luotto moduulia
 • Kokopäiväinen International: £ 14,400

Lisäkustannukset

Sinun tulisi myös harkita lisäkustannuksia, joihin voi kuulua kirjoja, paperitavarat, painatus, sitominen ja yleinen oleskelu matkoilla ja käynneillä.

opetus

Kasvotusten opetus toimitetaan kampuksella kahdeksi puoleksi päivälle viikossa. Lisäksi osallistut Business Innovation -ohjelman opetettuun osaan jokaisen keskiviikkona iltapäivällä 6 viikon lohkojen aikana. Sinulla on itsenäinen opiskelu omalla ajallasi yliopiston virtuaalisen oppimisympäristön, Blackboardin kautta. Yksittäisten opiskelijoiden aikataulut annetaan induktioviikon aikana.

Opetus toteutetaan yhdistämällä luentoja, seminaareja ja tutoriaaleja käyttäen monenlaisia ​​oppimistoimintoja.

Arviointi

Kurssin keston aikana käytetään erilaisia ​​arviointitekniikoita. Tyypit ovat: esseitä, tehtäviä, tenttejä, monivalintakokeita, online-testejä, ryhmäkertomuksia ja salkutyötä. Testien ja kurssityön painotus vaihtelee moduulien ja vuosien välillä.

Uramahdollisuudet

Valmistuneillemme on erittäin haluttu monissa maissa heidän tietämyksensä ja intohimonsa hankinta- ja tarjontayrityksessä.

Viimeisimmät tutkintotapahtumat ovat sisältäneet seuraavia paikkoja:

 • Rolls-Royce Oyj
 • Toyota
 • BASF
 • Ernst
 • Citibank

Työn tehtävissä ovat olleet varaston analyytikot, hankintapäälliköt ja johtajat, toimitusjohtajat, varastonvalvojat, kuljetus, logistiikka ja toimitusketjun hallinta.

Linkit teollisuuden kanssa

University of Salford kasvoi 1800-luvun loppupuolella sijaitsevista instituutioista, jotka tarjosivat lahjakasta, teknisesti ammattitaitoista ja ammattitaitoista työvoimaa tukemaan Yhdistyneen kuningaskunnan nopeasti kasvavia yrityksiä. 2000-luvulla tämä on edelleen vahva. Vaikka teollisuus on muuttunut merkittävästi, alan keskittyminen on nykyään yhtä tärkeää.

Opetamme ammattitaitoa, jota työnantajat tarvitsevat ja sen seurauksena valmistuneet saavat erinomaiset kansainväliset uranäkymät.

Jatko-opintojamme opetussuunnitelma tasapainottaa akateemisen opetuksen ja ammatillisen kokemuksen. Teollisuuden yhteistyökumppanit antavat meille panoksemme opetussuunnitelmaan niin, että opetus heijastaa alan nykyisiä ja tulevia tarpeita ja kehität taitoja, joita työnantajat haluavat. Liiketoiminnan innovaatioprojekti, joka muodostaa tutkimuksen viimeisen kolmanneksen, on suunniteltu antamaan sinulle todellista kokemusta, jotta voit soveltaa teoriaa, jota olet oppinut.

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
 • Englanti


Päivitetty May 11, 2018
Kesto ja hinta
Tämä kurssi on Kampusopiskelu
Start Date
Aloituspäivämäärä
Elo 2019
Duration
Kesto
1 - 2 vuotta
Osa-aikainen
Kokopäiväinen
Price
Hinta
8,550 GBP
£ 14,400 Kansainvälinen / £ 8,550 UK
Locations
Yhdistynyt kuningaskunta - Manchester, England
Aloituspäivämäärä : Elo 2019
Hakemukset perillä viimeistään Ota yhteyttä yliopistoon
Loppumispäivämäärä Ota yhteyttä yliopistoon
Dates
Elo 2019
Yhdistynyt kuningaskunta - Manchester, England
Hakemukset perillä viimeistään Ota yhteyttä yliopistoon
Loppumispäivämäärä Ota yhteyttä yliopistoon