MSc in Animal Science

Yleistä

Lue lisää ohjelmasta oppilaitoksen verkkosivuilta

Ohjelman kuvaus

Kurssista

Kurssi toimitetaan University Centre Myerscough ja sen myöntää Central Lancashiren yliopisto. MSc Animal Science kehittää systemaattisen ymmärryksen ja kriittisen tietoisuuden ajankohtaisista kysymyksistä eläintieteen eturintamassa. Opiskelija ymmärtää paremmin eläintieteessä käytäntöön, tutkimukseen ja stipendiin soveltuvia tieteellisiä tekniikoita. Kurssi kannustaa tiedon alkuperäistä soveltamista monimutkaisten kysymysten käsittelyyn.

Tämä Lancashiren yliopiston myöntämä MSc Animal Science -tieteellinen tiedekunta tunnustaa oppiaineiden monitieteisen lähestymistavan. Kurssi pyrkii laajentamaan opiskelijan nykyistä asiantuntemusta täydelliseen osaamiseen ja tietämykseen, joka vaaditaan informoimaan ja johtamaan alan kehitystä. MSc edistää keskustelua ja kriittistä arviointia alan käytäntöjä ja tieteellistä tutkimusta tällä alalla. Kurssin avulla opiskelijat voivat myös pohtia ajankohtaisia asioita ja kehittää ongelmanratkaisutaitoja, jotka edistävät ajatuksen omaperäisyyttä.

138656_MScAnimalScience.jpg© University Centre Myerscough

Kurssimoduulit

Vuosi 1

 • Eläinbiotieteet
 • Soveltavan eläinten käyttäytymisen ja hyvinvoinnin tiede
 • Vertaileva eläinfysiologia
 • Nykyiset kysymykset ja innovaatio eläintuotannossa
 • Todisteisiin perustuva karjanhoito
 • Masters väitöskirja
 • Tutkimusmenetelmät ja -suunnittelu

Sisäänpääsyvaatimukset

Hakemuksia pyydetään henkilöiltä, joilla on vähintään alemman toisen luokan (2.2) Honours-tutkinto (tai vastaava) läheisessä kurssissa.

Ehdokkaat, joilla ei ole kunnia-astetta edellä mainitulla palkkaluokalla mutta joilla on asianmukainen ammattipätevyys ja kokemus, ovat tervetulleita. Kaikkiin ei-vakioihin hakijoihin voidaan haastatella arvioitaessa kurssin soveltuvuutta.

Myös urakehitystä ja todistusaineistoa voidaan harkita. Muun kuin perinteisen pätevyyden ja asiaankuuluvan työkokemuksen huomioon ottaminen. Hakijoita kannustetaan esittämään todisteita mahdollisuuksistaan hyötyä kurssista. Hakijat, jotka uskovat, että he voivat saada hyväksyttyjen kokemusten / oppimisen akkreditoinnin (APE / L) tietyille moduuleille, harkitaan yksilöllisesti.

Hakijoille, joiden ensimmäinen kieli ei ole englanti, vaaditaan Englanti pätevyys IELTS 6.5 tai vastaava.

Kaikki tarjoukset saattavat kuulua onnistuneeseen haastatteluun.

Oppiminen ja arviointi

Oppimisympäristö:

Oppimistehtävät ovat monipuoliset, kuten luennot, seminaarit, opetusohjelmat, käytännön istunnot ja työpajat.

Opiskelijoiden odotetaan suorittavan laajan riippumattoman tutkimuksen ja tutkimuksen luentojen, seminaarien ja arviointien tukemiseksi. Ryhmätyöt ja ryhmäesitykset ovat tärkeä osa kurssia. Opiskelijoilla on pääsy erikoistuneisiin IT-laitteistoihin ja -ohjelmistoihin, verkko-oppimisympäristöön ja referenssilaitteistoon.

Arviointi:

Opiskelijat suorittavat erilaisia ​​arviointeja, mukaan lukien tutkimukset ja testit, käytännön arvioinnit, esseet, esitykset, raportit ja ryhmätyöt.

Lisäinformaatio:

Kurssilla voi olla vierailuja tai luentoja, joita ulkopuoliset puhujat esittävät ja jotka kuvaavat niiden edustamien organisaatioiden työtä / tutkimusta. Tämä tarjoaa erinomaisen tilaisuuden selvittää sekä keskustelun kohteena olevista teknisistä kysymyksistä että kehityksestä sekä eri alojen työllisyys- ja uramahdollisuuksista.

Mitä työkokemusta voin saada?

Kurssilla ei ole muodollista työharjoittelua, mutta ohjelma tarjoaa joustavuutta saadakseen lisäkokemuksen opintojakson aikana, jolloin opiskelijoilla on mahdollisuus tehdä lisäkoulutusta työharjoittelusta tai työharjoittelusta työnantajien kanssa koko Yhdistyneessä kuningaskunnassa ja ulkomailla.

eteneminen

Kurssin suoritettuaan opiskelijat voivat hakea tohtorintutkintoa.

Erityisvaatimukset

Lisämaksut

Kurssille välttämättömien esineiden lisäkustannukset sisältävät:

 • Musta varastoketju, £ 12
 • Musta taistelutyylihousut € 15
 • Laboratorinen takki - £ 15
 • Strong Boots tai Wellingtons ja vedenpitävät housut - £ 50

Kurssille valinnaisten mahdollisuuksien ja kohteiden lisäkustannukset sisältävät:

 • Kiikarit 30 €
 • Kenttäretket ja vierailut - valinnainen Etelä-Afrikka 3 500 puntaa
Viimeksi päivitetty Elo 2020

Oppilaitoksesta

Myerscough is one of the UK’s largest land-based and sports colleges, offering degrees in more than 20 exciting subjects. We work in partnership with the University of Central Lancashire and are among ... Lue lisää

Myerscough is one of the UK’s largest land-based and sports colleges, offering degrees in more than 20 exciting subjects. We work in partnership with the University of Central Lancashire and are amongst the top UK institutions in the sector for student satisfaction - helped by exceptional resources and a unique countryside location. Our QAA Higher Education Review puts us amongst the top institutions in the country for quality learning opportunities and good practice teaching. We are very proud that 97% of Myerscough degree students progress to further study or employment. Näytä vähemmän