MSc in matematiikka

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Matematiikan MS on suunniteltu tarjoamaan matemaattista taustaa, jota tarvitaan matematiikan, tilastotieteen, teollisuuden ja opetuksen uraan pääsemiseksi.

Ohjelman opiskelijoilla on mahdollisuus keskittyä:

 • Applied Mathematics: on suunniteltu niille, joilla on vahva matematiikan perustutkinto, jotka haluavat valmistautua paremmin ammattiin, jotka sisältävät tilastoja, soveltavaa matematiikkaa tai jotka aikovat harjoittaa tohtoria. tutkinto toisessa laitoksessa.
 • Toissijainen koulutus: Valmistaa opiskelijat menestyksekkäästi opettamaan matematiikkaa lukion tasolla. Se on suunniteltu opettajille, jotka haluavat parantaa osaamistaan ​​matematiikassa tai haluavat toimia lukion matematiikan asiantuntijoina tai haluavat opettaa matematiikkaa lukion tasolla.

Ohjelmaan osallistuvien on valittava pitoisuusalue, kun he esittävät hakemuksensa pääaineenaan tutkintotodistukseen ja tutkimukseen.


Tarvittavat luottotunnit: 30 (ja hyväksytyn MS-tutkinnon suorittaminen)


Ohjelman edut

Toisen asteen koulutuksen keskittyminen

Tämä keskittyminen hyödyttää yksilöitä, jotka (1) ovat tällä hetkellä opettamassa matematiikkaa lukiossa, tai (2) suunnittelemaan matematiikan opettamista lukioissa, tai (3) haluavat vaihtaa uran ja haluaisivat saada MS matematiikassa ja ansaita hyvityksiä täyttääkseen lukion opetuslisenssin vaatimukset.

Käytetty matemaattinen keskittyminen

Opiskelija saa mahdollisuuden tutkia matemaattisempia aiheita, joissa keskitytään tilastoihin, sovellettuun matematiikkaan tai toimintatutkimukseen. Tyypillisesti opiskelijoilla on mahdollisuus valita laaja valikoima kurssi ajatellaan opettaa iltaisin. Ohjelman lopussa opiskelijat osallistuvat tiedekunnan jäsenen kanssa matematiikan tutkimushankkeeseen ja esittävät sitten työn raportiksi ja antavat suullisen esityksen Northeastern Illinois University yhteisölle. Erilaisia ​​opiskelijoita opiskelijoista ovat nykyiset lukion matematiikan opettajat haluavat saada edistymistä tietämyksessään matematiikan ja olla oikeutettuja opettamaan korkeamman asteen kursseja lukiossaan.


Ura-asetukset

Toisen asteen koulutuksen keskittyminen

Valmistuneet MS matematiikan (keskiasteen koulutus keskittymä) löytäisivät työtä matematiikan opettajien julkisissa ja yksityisissä keskiasteen tai lukion tai voi harjoittaa Ph.D. matematiikan opetuksessa muissa toimielimissä.

Käytetty matemaattinen keskittyminen

Valmistuneet MS matematiikan (Applied Mathematics pitoisuus) yleensä mennä eri aloilla. Näihin aloihin voi kuulua matematiikan opettaminen yhteisön oppilaitoksissa, jolloin hänestä tulee aktuaari, joka jatkuu Ph.D. matematiikassa tai muilla aloilla, insinöörin uralla, liittohallituksen uralla sekä rahoitusalalla.


Tutkintovaatimukset

MS Matematiikka: keskiasteen koulutuksen keskittyminen

Ohjelma koostuu 10 kurssista (30 luotto tuntia), jotka valitaan neuvonantajan kanssa. Ainakin seitsemän kurssin on oltava 400 tasolla. Hyväksymällä Matematiikan laitos, ohjelma hyväksyy siirtohyvityksiä yliopiston laajuisen jatko-ohjelman mukaisesti. Matematiikan opettajien kansallisen neuvoston (NCTM) ja Matemaattisen yhdistyksen Amerikka (MAA) suosittelevat, että lukion matematiikan opettajat tuntevat osaamisen ja tilastotieteen sisällön, geometrian, matematiikan ja algebraalgoritan sisällön.

Core kurssit


Huipentuma / korkkikokemuksen arviointi

Opiskelijat täyttävät ohjelman huippuosaamisen vaatimuksen osoittamalla kykynsä ongelmien ratkaisemisessa (esim. Karsintatutkimuksen läpäiseminen) ja hankkeen loppuun saattamisen.


Opiskelijan on suoritettava:

 1. Matematiikan MS-tutkinnon suorittaminen
  Suorita kirjallinen kokonaisvaltainen tentti, joka kattaa aiheet Linear Algebra, todennäköisyys ja tilastot, alkuaineanalyysi ja matemaattiset rakenteet.

 2. Matematiikan MSc-projekti (keskiasteen koulutusprosentti)
  Suorita kirjallinen hanke tiedekunnan jäsenen valvonnassa, kun hän ilmoittautuu matematiikan 495 [Project in Mathematics] -ohjelmaan tai täytä 400-tason matematiikan kurssi, jonka hanke-osa on hyväksytty neuvonantajan toimesta. Matematiikan 495 opiskelijoille on esitettävä suullinen raportti vähintään kolmelle tiedekunnan jäsenelle.


MS matematiikka: soveltava matematiikan keskittyminen

Ohjelma koostuu 10 kurssista (30 luotto tuntia), jotka valitaan neuvonantajan kanssa. Ainakin seitsemän kurssin on oltava 400 tasolla. Hyväksymällä Matematiikan laitos, ohjelma hyväksyy siirtohyvityksiä yliopiston laajuisen jatko-ohjelman mukaisesti.

Core Kurssit (valitse yksi kahdesta vaihtoehdosta):


Huipentuma / korkkikokemuksen arviointi

Opiskelijat täyttävät ohjelman huippuosaamisen vaatimuksen osoittamalla kykynsä ongelmien ratkaisemisessa (esim. Karsintatutkimuksen läpäiseminen) ja hankkeen tai opinnäytetyön suorittamisen.

 1. Matematiikan MS-tutkinnon suorittaminen
  Kaikkien opiskelijoiden on läpäistävä kirjallinen kokonaisvaltainen tentti, joka kattaa aiheet Linear Algebra, todennäköisyys ja tilastot, alkuaineanalyysi ja matemaattiset rakenteet. Jos opiskelija on läpäissyt SOA: n tai CAS: n kolme ensimmäistä aktuaattitutkintoa, heidän on näytettävä todiste neuvonantajalle ja hänet vapautetaan tutkintotodistuksesta.

 2. Matematiikan MS-projektin / tutkielman (Applied Mathematics Concentration)
  Suorita kirjallinen projekti tai opinnäytetyö tiedekunnan jäsenen valvonnassa matematiikan 495 [Matematiikan projekti] tai MATH 590 [Tutkielma] mukaan. Opiskelijan on esitettävä suullinen raportti vähintään kolmelle tiedekunnan jäsenelle.
  Ilmoittaakseen hankekurssille MATH 495 tai opinnäytetyökurssille MATH 590 opiskelijoiden on toimitettava allekirjoitettu aiheen hyväksyntälomake, jossa on tiivistelmä ehdotetusta tutkimushankkeesta. Opiskelijat voivat ilmoittautua 1-4 opintopistettä per opintotehtävä, 6 opintopistettä opinnäytetyössä ja 3 opintopistettä hanketta varten. Kaikki MATH 590 opintopisteen saa ansaita 2 lukuvuoden aikana.
Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Oppilaitoksesta

Northeastern’s diverse academic offerings, student population and learning opportunities are just a few of the reasons NEIU is a unique and vibrant place to earn a degree. Our mission, vision, values ... Lue lisää

Northeastern’s diverse academic offerings, student population and learning opportunities are just a few of the reasons NEIU is a unique and vibrant place to earn a degree. Our mission, vision, values and support services are all here to help you reach your full potential. We invite you to take a closer look at our programs. We look forward to discussing your options with you. Näytä vähemmän