MSc kognitiivisessa neurotieteessä

Yleistä

2 sijaintia saatavilla

Ohjelman kuvaus

Kurssin yleiskuvaus

Tämä maisterin tutkinto on suunniteltu täyttämään kuilu kognitiivisen neurotieteen, kokeellisen psykologian ja kuvantamismenetelmien perus- ja jatkotutkimuksen ja tohtorintutkimuksen välillä.

Opit suunnittelemaan, analysoimaan ja arvioimaan neurokuvauskokeita, jotka auttavat ymmärtämään aivojen mekanismeja, jotka tukevat kognition ja käyttäytymisen näkökohtia, kuten muisti, huomio, esineiden tunnistaminen, neurodegeneraatio ja aivotrauma.

Saat syvällisen koulutuksen kognitiivisessa neurotieteellisessä tutkimuksessa, jossa esitellään neurokuvauksen periaatteet ja saadaan käytännön kokemusta rakenteellisesta ja toiminnallisesta magneettikuvantamisesta (sMRI ja fMRI), elektroenkefalografiasta (EEG) ja transkraniaalisesta tasavirtastimulaatiosta (tDCS).

Miksi kognitiivinen neurotiede Swanseassa?

Psykologian osastollamme on erinomainen maine sekä Isossa-Britanniassa että kansainvälisesti. Vuoden 2014 Research Excellence Framework -standardin mukaan olemme yksi vain neljästä Ison-Britannian psykologian osastosta, joka saavuttaa 100% 4 * -luokituksen (mahdollinen enimmäispistemäärä) työmme saavutettavuudelle ja merkitykselle.

Olemme myös 2. sijalla Yhdistyneessä kuningaskunnassa tutkinnon suorittajien kannalta The Timesin ja Sunday Times University League Tables 2019: n mukaan.

Huippuluokan tutkimuslaitoksemme sisältävät korkean tiheyden EEG-sarjan, täysin varustetun nukkumislaboratorion, sosiaalisen havainnointisarjan, silmien seurannan, psykofysiologiset, tDCS- ja ilmastointilaboratoriot, elinikäisen laboratorion ja vauvan huoneen sekä enemmän kuin 20 universaalia tutkimushuonetta.

Kognitiivinen neurotieteellinen kokemuksesi

Laaja valikoima moduulivalikoimaamme tarkoittaa, että voit räätälöidä opinnot erityisiin kiinnostuksenkohteisiisi ja tavoitteisiisi jatkotutkimusta varten. Voimme myös auttaa sinua turvaamaan harjoittelujaksojen tarjoamaan arvokasta kliinistä kokemusta.

Monet akateemisesta henkilökunnastamme ovat johtavia erikoistuneilla tutkimusaloillaan, mukaan lukien kliininen ja terveyspsykologia, aivovammat, uni, kognitio, neurotiede ja kehityspsykologia.

Liityt yliopistoon, joka on Yhdistyneen kuningaskunnan ensimmäisellä sijalla jatko-opiskelijoiden tyytyväisyyden suhteen (What Uni 2017).

Kognitiivinen neurotieteen ura

Kognitiivisen neurotieteen maisterin tutkinto antaa sinulle elintärkeän akateemisen perustan jatkotutkimukselle tohtoritasolla. Valmistuttuaan voit hakea mihin tahansa kognitiivisen neurotieteen tutkimuksen tohtoriohjelmaan kansallisesti ja kansainvälisesti.

Kurssi avaa joukon uravaihtoehtoja kognitiivisessa neurotieteessä ja siihen liittyvillä aloilla, mukaan lukien psykologia, tietojenkäsittely, neurotieteet, lääketiede ja tietotekniikka

Sisäänpääsyvaatimukset

Kurssille hakeminen edellyttää:

  • Vähintään Ison-Britannian 2,2 psykologian tutkinto tai siihen liittyvä tiede
  • Harkitaan joukko kansainvälisten hakijoiden tutkintoja
  • Jos et puhu englantia muuta kuin ensimmäistä kieltä, sinulla on oltava vähintään IELTS 6.5, vähintään 6.0 kaikilla aloilla tai yliopiston hyväksymä vastaava, ennen ohjelman aloittamista.
  • Hakemukset ovat tervetulleita epätyypillisiltä hakijoilta. Jos haluat, että sinut harkitaan jatkoon pääsyyn, sinulla on oltava tutkinnon suorittanut tutkintotodistus, jota seuraa merkittävä työ tai muu kokemus, joka on arvioitu sopivaksi pääsyyn.

Työpaikat ja työllistyvyys

Ura-alueet ja työllistyvyys Swansea Employability Academy (SEA) tukee sinua urasi jokaisessa vaiheessa auttaa sinua rakentamaan kirkas tulevaisuus.

Urakehityspalveluihin kuuluu:

  • Työntekijöitä käsittelevät työpajat, työnantajien neuvottelut, tilaustyöt ja uran messut
  • Yksilöllinen neuvonta ja opastus ammatillisesti pätevistä urakoitsijoista
  • Apua työpaikkojen löytämiseen, työharjoitteluun, työharjoitteluun ja vapaaehtoistyöhön
  • Pääsy tietoresursseihin monilla eri uranhallinta-aiheilla
  • Rahoitusta opiskelijoiden harjoittelumahdollisuuksien ja opiskelijaseuran / klubin tapahtumien tukemiseksi.
  • Me tarjoamme myös apua ja neuvoja Swansea University Alumniin jopa kahden vuoden kuluttua valmistumisesta.
Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Oppilaitoksesta

Swansea University is a research-led university that has been making a difference since 1920. The University community thrives on exploration and discovery, and offers the right balance of excellent t ... Lue lisää

Swansea University is a research-led university that has been making a difference since 1920. The University community thrives on exploration and discovery, and offers the right balance of excellent teaching and research, matched by an enviable quality of life. Näytä vähemmän