MSc soveltuvan tekoälyn ja data-analyysin alalta

Yleistä

Lue lisää ohjelmasta oppilaitoksen verkkosivuilta

Ohjelman kuvaus

Maailma on datavetoisempaa kuin koskaan, ja vaikka asiantuntijoiden analyyttisiä, digitaalisia, tietojenkäsittely- ja tekoälytaitoja on kysytty, tarjonta on edelleen hyvin rajallinen. Tietotekniikan ja tekoälyn asiantuntijoita on pulaa, ja tämä asiantuntemuksen puute tarkoittaa, että tällä hetkellä vain harvat yritykset pystyvät tosiasiallisesti hyödyntämään tietojoukkojensa kaikkia mahdollisuuksia ja muuttamaan ne kilpailueduksi.

Tämä uusi MSc-ohjelma on suunniteltu vastaamaan keinotekoisen älykkyyden (AI) ja Data Analyticsin (DA) asiantuntijoiden pulaa Isossa-Britanniassa. Se antaa sinulle tarvittavat taidot ja ammatillisen käsityksen uran käynnistämiseksi näillä monimuotoisilla ja nopeasti kasvavilla aloilla.

Ohjelmaan osallistuville koti- / EU / kansainvälisille opiskelijoille * tarjotaan kuusikymmentä 10 000 puntaa apurahaa osana 1,4 miljoonan punnan investointia, jonka on tehnyt kulttuurin, median ja urheilun laitoksen (DCMS) opiskelijatoimisto (OfS), keinotekoisen älykkyyden toimisto. ja teollisuuden maksut.

* Tarkista kelpoisuusehdot.

Ohjelma tarjoaa sinulle soveltuvan käsityksen tekoälystä ja data-analyysistä. Tämä ohjelma sopii hakijoille kaikista taustoista, eikä mitään teknistä tietämystä vaadita . Kehität tarvittavat tekniset taidot, joita tarvitset osana ohjelmaa.

Kehittämääsi teknisiin taitoihin sisältyy Pythonin, R: n, Julian, Wekan, AWS: n, MS Azuren, SAS: n, SPSS: n ja Excelin tuntemus. Ei-tekniset pehmeät taidot, joiden kehittäminen on avain pitkäaikaiseen menestykseesi millä tahansa toimialalla, mukaan lukien tietopohjainen päätöksenteko, kriittinen ajattelu, liiketoimintaosaaminen ja yrittäjyys sekä viestintä-, tiimityö- ja johtamistaidot.

Sinulla on mahdollisuus 3 kuukauden palkatulle alan sijoittelulle osana ohjelmaa, joka antaa sinulle arvokkaan reaalimaailman kokemuksen ja mahdollisuuden rakentaa teollisuuden kontakteja.

Älyllisiä ja työllistettävyyttä koskevia taitojasi kehitetään edelleen pääsyn kautta Career Booster -ammatillisen kehityksen ohjelmaan. Lisäksi ehdotettu opetussuunnitelma tarjoaa sinulle mahdollisuuden hankkia ammattitutkintoja AWS Academy ja SAS: n kautta.

Opiskelet itseluottavana, luovana, yrittäjänä, itsenäisenä mallintajana ja tulkitsijana, joka pystyy valitsemaan sopivat AI- ja DS-työkalut tietylle käytännön ongelmalle ja suorittamaan empiirisen analyysin, joka hyödyntää tietopohjaista päätöksentekoa.

Professional akkreditointi

Olemme ylpeitä siitä, että olemme elit-ryhmässä kauppakorkeakouluja, jotka pitävät Equis, AMBA ja AACSB: n kolmet akkreditoinnit, joita kutsutaan usein "Triple Crowniksi".

Opiskelijoilla on mahdollisuus kehittää älyllisiä taitojaan edelleen ja lisätä heidän työllistymismahdollisuuksiaan SAS-sisällön ja Amazon Web Services -sisällön kautta saatavien mikromerkien avulla. Nämä ovat korvaamattomia, teollisuuden hyväksymät sertifikaatit, jotka valmistavat sinua enemmän työtehtäviin - ne avaavat oven erilaisille työllistymismahdollisuuksille ja voit käyttää niitä kaikkialla maailmassa.

SAS on yksi maailman johtavista alan standardin mukaisista tietoanalyysiohjelmistoista, joita käytetään osana tätä tutkintoa opiskelijoiden kouluttamiseen. SAS on yksi strategisista kumppaneistamme. He puoltavat opiskelijoidemme sertifiointia ohjelmistolla, jota käytetään laajalti yritysmaailmassa osana tätä ohjelmaa.

Kaikilla oppijoilla on mahdollisuus hakea ammatillista sertifiointia AWS Academy -ohjelmalla Amazon Web Services -palvelusta osana ohjelmaa. AWS-akatemian jäsenenä University of Bradford auttaa opiskelijoita tulemaan päteväksi ja todistamaan AWS-tekniikoiden käytöstä ja valmis liittymään dynaamiseen pilvipalveluiden IT-työvoimaan.

Sisäänpääsyvaatimukset

A: 2: 2 (tai korkeampi) UK Honors -tutkinto tai vastaava kansainvälisesti tunnustettu tutkinto missä tahansa STEM: ssä tai muussa kuin STEM: ään liittyvässä aiheessa. Työkokemusta ei vaadita.

Aikuisia opiskelijoita harkitaan tapauskohtaisesti. Hakijoita, joilla ei ole tutkintoa, katsotaan myös olevan asianmukainen työkokemus (vähintään 3 vuotta kokopäiväisesti), ja heitä arvioidaan haastattelun perusteella.

Englannin kielivaatimukset

IELTS: 6,0 kokonaisuutena, ilman alitestin alle 5,5.

Jos et täytä IELTS-vaatimusta, voit ottaa University of Bradford edeltävän englanninkielen kurssin.

Mitä opiskelet

Ehdotettu opetussuunnitelma (validoitava) sisältää seuraavien tutkimusten:

 • Koneoppiminen
 • Suuri data
 • Visual Analytics
 • Hallituksen tietojen analyysi
 • Data Analytics terveydenhuollossa
 • Digitaalinen markkinointi
 • Turvallinen AI, projektinhallinta
 • Johdon konsultointi
 • Yrittäjyys ja innovointi
 • Kehittää osaamista liiketoiminnan johtamiseen

Urakehitys

Yliopisto on sitoutunut auttamaan oppilaita kehittämään ja parantamaan työllistettävyyttä ja tämä on olennainen osa monien ohjelmien toteuttamista. Erikoistukea on tarjolla koko kurssista Ura- ja Työllistämispalveluista, mukaan lukien osa-aikatyön hankkiminen opiskelemalla, harjoittelulla, lomamatkalla ja jatko-opiskelulla. Opiskelijoita kannustetaan käyttämään tätä tukea jo varhaisessa vaiheessa ja käyttämään laajoja resursseja Ura-sivustolla.

Vaihtoehtojen käsitteleminen asiantuntijaneuvojien kanssa auttaa selvittämään suunnitelmia tutkimalla vaihtoehtoja ja jalostuksen taitoja. Useimmissa ohjelmissamme urakehitysneuvojat osallistuvat suoraan opetussuunnitelmaan tai erityisesti järjestettyihin työpajoihin.

AWS Academy -ohjelma Amazon Web Servicesiltä (AWS)

School of Management on liittynyt arvostettuun maailmanlaajuiseen AWS Academy -ohjelmaan Amazon Web Services (AWS) -ohjelmasta. Kaikille opiskelijoille annetaan mahdollisuus parantaa työllistyvyyttä koskevia taitojaan auttamalla heitä valmistautumaan työelämään.

AWS Academy on maailmanlaajuinen ohjelma, joka tarjoaa oppilaitoksille pääsyn pilvipalvelusisällölle opiskelijoiden oppimisen tukemiseksi kilpailukykyisessä digitaalisessa työpaikassa. AWS-akatemian jäsenenä University of Bradford auttaa opiskelijoita tulemaan päteväksi ja todistamaan AWS-tekniikoiden käytöstä ja valmis liittymään dynaamiseen pilvipalveluiden IT-työvoimaan.

Kaikilla opiskelijoilla on mahdollisuus hakea ammattipätevyyttä AWS Academy -sisällön kautta saatujen taitojen avulla. AWS Academy on akkreditoitunut yliopiston henkilökunta.

Urakehitysmahdollisuudet

Tämä ohjelma on suunniteltu auttamaan sinua tutkinnon suorittaneena aloittamaan tai parantamaan uraa tekoälyn ja / tai tietotekniikan aloilla, samoin kuin antamalla sinulle tarvittavat taidot työskennellä liittyvässä konsultoinnissa tai uuden teknologiayrityksen perustamiseksi.

Uramahdollisuuksiin sisältyy (mutta ei niihin rajoittuen):

 • Sovelletun tekoälyn ja tietotekniikan ammattilainen
 • Jatko-analyytikko
 • Liiketoiminnan analyytikko
 • Analytics-konsultti
 • Teknologiakonsultti
 • Digitaalinen markkinointi-analyytikko
 • Digitaalisen oivalluksen johtaja
 • Aloita uusi teknologiayritys
Viimeksi päivitetty May 2020

Oppilaitoksesta

At the University of Bradford, you’ll benefit from - and be a part of – teaching and research that harnesses technology for the good of society. You’ll learn from academic and industry experts who are ... Lue lisää

At the University of Bradford, you’ll benefit from - and be a part of – teaching and research that harnesses technology for the good of society. You’ll learn from academic and industry experts who are shaping the future of their sectors in world-class facilities. We’ve invested millions of pounds in high-tech learning environments, such as our motion capture studio and new School of Management facilities. During your time with us, you can become the very best version of yourself. The University is a place where you can expand your mind and make lifelong friends; where you can grow, learn, experience. Where you can belong, and where we support you every step of the way. Näytä vähemmän