MSc turvallisuuden hallinta

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Pätevyys tietoturvan hallintaan

Miksi tietoturvan hallinta?

Paikallisella, kansallisella ja globaalilla tasolla esiintyvien turvallisuusuhkien ymmärtäminen on avain monille organisaatioille ja työpaikoille. Teknologian käytön lisääntyminen nyky-yhteiskunnassa jättää valmistelemattoman yrityksen haavoittuvaiseksi, ja terroristi-vaaratilanteiden riskiä on vähennettävä.

Turvallisuusjohtamisen jatko-kurssimme on suunniteltu vastaamaan tähän haasteeseen, antamalla osallistujille ja organisaatioille mahdollisuus ymmärtää turvallisuuden hallintaan, terrorismin torjuntaan ja tiedusteluun sekä lainvalvontaan liittyviä kysymyksiä. Opi kuinka erilaiset turvallisuusstrategiat suunnitellaan ja toteutetaan käytännöllisellä ja teoreettisella tasolla etäopiskelun avulla ymmärtää parhaiten turvallisuuden hallinnan merkitys.

Dandelion

  • Milloin: 14. syyskuuta 2020
  • Missä: Toimitetaan verkossa Liverpool John Moores Universityn kautta
  • Kesto: 11–28 kuukautta valitusta reitistä riippuen

Oikeiden toimijoiden suorittama turvallisuusjohtamisen koulutus on tärkeätä, koska sen avulla voit parhaiten toteuttaa opitut strategiat reaalimaailman skenaarioihin. Jatkotutkimuksen aikana käytät tapaustutkimuksia ratkaistaksesi monenlaisia työpaikan nykyisiä turvallisuuskysymyksiä. Löydä globalisaation vaikutukset turvallisuuden hallintaan ja turvallisuusjohtajien merkitys valtioille ja organisaatioille.

Kuka opiskelee tietotekniikan maisteria?

Kurssi on täydellinen niille, jotka etsivät tai työskentelevät tällä hetkellä kokopäiväisellä turvallisuusjohtamisen uralla, mukaan lukien asevoimat, riskienhallinta, yksityinen turvallisuus, liiketoiminnan jatkuvuuden johtajat, kotimaan turvallisuus, talousrikollisten virkamiehet ja muut. Se sopii hyvin myös ammattilaisille, joilla on runsaasti kokemusta turvallisuusalasta, joilla puuttuu aiempaa akateemista pätevyyttä ja jotka haluavat parantaa uranäkymiään korkeakoulutuksen avulla.

Saatavana 7 moduulia

Kurssin opetussuunnitelma on tarkoitettu antamaan syvä käsitys turvallisuuden hallinnasta ja sen roolista globaalin rikollisuuden, terrorismin ja rahanpesun estämisessä.

  • Turvallisuustutkimukset
  • Turvallisuuden hallinta
  • Kansainvälinen talousrikollisuus ja turvallisuus
  • Terrorismi ja terrorismin vastainen toiminta
  • Älykkyysanalyysi
  • Rikoksen, turvallisuuden ja turvallisuuden ajankohtaiset kysymykset
  • Turvallisuuden hallinnan väitöskirja

Opintotasosi valitseminen

Kurssi on saatavana jatkotutkinto-, jatkotutkinto- ja maisterintutkinnoilla. PGCert-opinnot suorittavat kolme ensimmäistä moduulia, kun taas PGDip-opiskelijat kuusi ensimmäistä moduulia. Niillä, jotka valitsevat opintojakson MSc-tasolla, on mahdollisuus suorittaa väitöskirja kiinnostavasta aiheesta, jolloin opiskelijat voivat osallistua teollisuuskeskeiseen tutkimushankkeeseen soveltaakseen tietojaan ja taitojaan omiin urapyrkimyksiinsä.

Opi verkossa alan asiantuntijoiden tuella

Opintojesi aikana sinulla on pääsy tiedekuntaan Liverpool John Moores -yliopistossa. Opi kokeneilta terrorismin torjunnan ammattilaisilta, tutkijoilta ja aiheen asiantuntijoilta, mukaan lukien professori Mick Creedon, tohtori Rex Li, tohtori Daniel Silverstone ja tohtori Helen Selby-Fell.

Tämä on Liverpool John Moores University -ohjelma ja tutkinto, ilmoittautumista ja toimitusta hallinnoi Informa Connect. Kurssin opettaa, arvioi, laatu varmistaa ja myöntää Liverpool John Moores University.

Tietoja Liverpool John Moores Universitystä

Liverpoolin mekaniikkainstituutin perustivat valta- ja vaikutusvaltaiset ihmiset, jotka tunnustivat koulutuksen muuttavat vaikutukset ja vaikutukset, joita oppimisella ja pyrkimyksillä voi olla yksilöihin, yhteisöihin ja yhteiskuntaan. Se oli ensimmäinen tällainen instituutti, joka perustettiin Englantiin.

Tätä pientä, uraauurtavaa liikettä seurasi Liverpool-instituutin ja taidekoulun sekä Liverpoolin merenkulkuopiston perustaminen, ja vuonna 1900 Irene Mabel Marsh avasi IM Marsh -kampuksen. Nämä organisaatiot loivat perustan Liverpool John Moores Universitylle, joka on kasvanut ja kukoistanut ja tarjoaa edelleen mahdollisuuksia kaikille.

Liverpool John Moores University on tänään Ison-Britannian suurimpia, dynaamisimpia ja eteenpäin suuntautuvia yliopistoja, joissa on elinvoimainen 25 000 opiskelijan yhteisö yli 100 maasta ympäri maailmaa, 2 500 työntekijää ja 250 astetta kursseja.

Turvallisuustutkimusohjelman tarjoaa Liverpool John Moores Universityn korkeakoulututkimuksen tutkimuskeskus. Yliopistossa yhdistyvät ammattimaisesti tunnustetut tutkinnot innovatiivisiin ja sosiaalisesti suuntautuneisiin kursseihin. Keskuksella on erinomainen maine tutkimukselle. Akateeminen henkilöstö osallistuu säännöllisesti toimialalehdissä, neuvoa-antavissa ryhmissä, hallituksen politiikassa ja saa säännöllistä julkista esitystä lehdistön ja lehdistön välityksellä.

Tietoja Liverpool-keskuksesta edistyneelle poliisitutkimukselle

Vuonna 2015 perustetulla Liverpool-keskuksella (LCAPS) on runsaasti ammatillista, käytännön ja akateemista kokemusta. LCAPS käyttää tätä kokemusta tutkimuksen tekemiseen ja koulutuksen järjestämiseen poliisin, rikoksentorjunnan ja siihen liittyvien turvallisuusammattien aloilla.

Liverpoolin edistyneiden poliisitutkimuksen keskus kokoaa yhteen tutkimusaktiivisen henkilöstön yliopiston eri puolilta.

LCAPS: n monitieteinen oppisalkku antaa opiskelijoille ja ammattilaisille tarvittavat taidot vastata nykyaikaisen poliisitoiminnan monimutkaisiin vaatimuksiin.

Liverpoolin edistyneiden poliisitutkimuksen keskuksen opetettujen tutkintojen portfolio laajenee ja LCAPS tarjoaa pian yhden kattavimmista portfolioista akateemisia poliisiohjelmia.

palkkiot

aste 15 päivään toukokuuta 2020 asti 15. toukokuuta 2020 jälkeen
Jatko-todistus: 3 150 puntaa / 3 950 dollaria 3 495 puntaa / 4 370 dollaria
Jatkotutkinto: 5950 £ / 7 450 dollaria 6 595 puntaa / 8 245 dollaria
Masters: 8 850 puntaa / 11 065 dollaria 9 795 puntaa / 12 245 dollaria
Viimeksi päivitetty Huhti 2020

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Oppilaitoksesta

Informa is a leading international events, intelligence and scholarly research group.

Informa is a leading international events, intelligence and scholarly research group. Näytä vähemmän