MSc työ- ja organisaatiipsykologia

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Tärkeimmät tiedot

 • Kesto: 1 vuosi kokopäiväisesti, 2 vuotta osa-aikaisesti
 • Aloituspäivä: syyskuu 2020
 • Hakemus viimeistään: 1. elokuuta 2020 (kansainvälinen), 1. syyskuuta 2020 (UK / EU)

Jos olet kiinnostunut siitä, miten ihmiset ajattelevat ja käyttäytyvät työssä - ja autat heitä optimoimaan hyvinvointiaan ja suorituskykyään - tämä on sinulle suunnattu kurssi. Opit olemaan avainasemassa tiedon kehittämisessä ja vaikuttamaan parhaisiin käytäntöihin ja politiikkoihin työpaikoilla, sekä tänään että tulevaisuuden nopeasti muuttuvassa työpaikassa.

Psykologian koulun ja University of Sussex Business School kauppakorkeakoulun opettamat, saat arvokkaita taitoja ja tietoja:

 • Psykologinen arviointi työssä;
 • Oppiminen, koulutus ja kehittäminen;
 • Johtajuus, sitoutuminen ja motivaatio;
 • Hyvinvointi ja työ;
 • Organisaation suunnittelu, muutos ja kehitys.

Kurssi kattaa myös työn tulevaisuuden kannalta tärkeät kysymykset, tuoden sinulle viimeisimmän ajattelutavan monenlaisista aiheista, kuten digitaaliset yhteydet, suhteellinen kiinnittyminen työhön, luokka ja maskuliinisuus, asenteet monimuotoisuuteen, kuluttajapsykologia ja nykyaikainen johtaminen.

harjoittelupaikkoja

Sinulla voi olla mahdollisuus turvata työharjoittelu paikallisten ammatillisten kumppanuuksien kautta soveltuvien tutkimushankkeiden tarjousten kautta.

Akkreditointi ja kumppanuudet

Tällä kurssilla haetaan akkreditointia British Psychological Society (BPS) -asteen tutkinnon suorittaneen perustaa (GBC) koskeviin vaatimuksiin. BPS-akkreditoidun kurssin ottaminen on välttämätöntä, jos haluat jatkaa työpsykologin uraa ja pyrkiä kohti valtuutettua asemaa. Niiden, jotka haluavat saada vaiheen 1 akkreditoinnin, on oltava GBC BPS: ltä.

Ammattimaisia verkostojamme ovat Roffey Park Institute ja Employment Studies Institute (IES). Molemmat ovat yhteydessä opiskelijoihimme tarjoamalla asiantuntijaistuntoja, ammatillista mentorointia ja muita tapauskohtaisia mahdollisuuksia.

Kokopäiväinen ja osa-aikainen opiskelu

Valitse opiskella tätä kurssia kokopäiväisesti tai osa-aikaisesti. Osa-aikaisena opiskelijana sinut opetetaan pääasiassa yhtenä arkipäivänä ympäri vuoden, noin kahden viikon ajan intensiivisesti opetettuja moduuleja vuoden 1 kesäkaudella sopimaan työsuhteisiin.

Tämä kurssi on tällä hetkellä validoinnin kohteena menettelyjemme mukaisesti tutkintojen laadun varmistamiseksi. Tämä tarkoittaa, että tietyn kurssin yksityiskohdat voivat muuttua. Validointiprosessi päättyy ennen kurssin alkamista.

Palkkiot ja apurahat

Paljonko se maksaa?

palkkiot

 • Ison-Britannian / EU: n opiskelijat: 12 450 puntaa vuodessa
 • Kanaalisaarten ja Mansaaren opiskelijat: 12 450 puntaa vuodessa
 • Kansainväliset opiskelijat: 22 500 puntaa vuodessa

Huomaa, että maksusi voidaan korottaa vuosittain, kun ne on vahvistettu.

Jos olet itserahoitettu kansainvälinen opiskelija, joka aloittaa master-kurssin syyskuussa 2020, sinun on maksettava lukukausimaksu.

Lisäkustannukset

British Psychological Society (BPS) -jäsenyys

Voit valita opiskelijajäseneksi British Psychological Society (BPS). Tämä maksaa noin 26 puntaa (lisätietoja on BPS: n verkkosivustolla). Sinun ei tarvitse olla kurssisi jäsen.

British Psychological Society (BPS) vahvisti koulutuksen

Sinulla on mahdollisuus osallistua British Psychological Society (BPS) -vahvistettuun koulutukseen, esimerkiksi psykometristen kykyjen ja persoonallisuustestijen käytöstä. Koulutuksen järjestävät ulkopuoliset toimittajat, saatavuuden mukaan. Jokainen kurssi maksaa noin 400 puntaa. Sinun ei tarvitse suorittaa koulutusta kurssillesi.

Kurssimatkat

Kurssimatkoille voi olla mahdollisuuksia, kuten käyntejä ammatillisissa käytännöissä. Nämä eivät ole pakollisia kurssilla. Kustannukset vaihtelevat, mutta vaihtelevat 50–100 puntaan. Sinun on maksettava oma kuljetus ja ruoka.

Miten voin rahoittaa tietoni?

Jatko-opinnot lainoja

Voit lainata jopa 11 222 Englannin puntaa auttamaan palkkioiden ja elinkustannusten kattamisessa, jos kurssi alkaa 1. elokuuta 2020 tai sen jälkeen. Lainoja voi saada Opintolainayhtiöltä, jos olet Isosta-Britanniasta tai jos olet EU: n kansalainen, joka opiskelee a mestarit.

Apurahat

Tavoitteenamme on varmistaa, että jokainen opiskelija, joka haluaa opiskella kanssamme, pystyy taloudellisista esteistä huolimatta niin, että houkuttelemme edelleen lahjakkaita ja ainutlaatuisia henkilöitä. Tämän kurssin apurahat on vielä vahvistettu.

Masters-stipendit - Alekzandra Terzova, journalismin maisteri University of Sussex Vimeossa .

Työskentele opiskellessasi

Ura- ja työllistyvyyskeskuksemme voi auttaa sinua löytämään osa-aikatyötä opiskellessasi.

Työpaikat

Valmistuttuaan olet hyvin valmistautunut ammatilliseen harjoitteluun ammatillisena tai organisaation tai liiketoiminnan psykologina seuraavilla aloilla:

 • Sisäinen yksityisellä ja julkisella sektorilla (MI6, armeija, NHS, pelastuspalvelut, hallitus ja virkamies);
 • Testijulkaisutoimistot;
 • Tutkimuskonsultit ja -instituutiot;
 • Poliittiset asiantuntijaryhmät;
 • Liikkeenjohdon konsultointi;
 • HR-konsultointi ja organisaatioiden HR / ihmiset / hyvinvointiosastot;
 • Itsenäinen ammatinharjoittaminen.

Kurssilla sinut kutsutaan tapaamaan psykologeja eri toimialoilta ja osallistumaan reaalimaailman arviointipäiviin. Voit kattaa myös tärkeät tulevaisuuden kannalta merkittävät alueet, mukaan lukien tekniikan vaikutukset, asenteet monimuotoisuuteen ja neljäs teollisuusvallankumous.

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Oppilaitoksesta

The University of Sussex is a leading research-intensive university near Brighton. They have both an international and local outlook, with staff and students from more than 100 countries and frequent ... Lue lisää

The University of Sussex is a leading research-intensive university near Brighton. They have both an international and local outlook, with staff and students from more than 100 countries and frequent engagement in community activities and services. Näytä vähemmän