MSc viininviljelyssä ja enologiassa (viininvalmistus)
The Hebrew University of Jerusalem
Keskeiset tiedot
Kampuksen sijainti
Jerusalem, Israel
Kieli (kielet
Englanti
Opintomuoto
Kampuksella
Kesto
18 kuukaudet
Vauhti
Täysaikainen, Osa-aikainen
Lukukausimaksut
USD 27 500
Hakemuksen määräaika
Pyydä tietoja
Aikaisin aloituspäivä
Pyydä tietoja
Johdanto
Uskalla löytää - HUJI Digital Open Day
Liity digitaaliseen avoimien ovien päivään kansainvälisiä koulutusohjelmia varten ja löydä kuinka yhdistämme huippuosaamisen rikkaaseen opiskelijaelämään.
Rekisteröidy täällä >> href="https://tinyurl.com/436h9jkz
Viinin ja tietämyksen vuosia
Viime vuosina Israel on kokenut silmiinpistävää kasvua viiniteollisuudessaan ja voimakkaita paikallisia ja kansainvälisiä markkinoita erinomaisille viineilleen. Maatalouden, elintarvike- ja ympäristötieteiden tiedekunta on avannut Israelin ensimmäisen viininvalmistuksen akateemisen tutkinto-ohjelman vastauksena kasvavaan ammattitaidon ja ammattitaidon tarpeeseen. Tämä kansainvälinen viininviljely- ja enologia-alan maisteriohjelma on verrattavissa muihin johtavien viinintuottajamaiden, kuten Ranskan, USA: n ja Australian, muihin ohjelmiin, mutta siinä korostetaan ikivanhoja ja moderneja tuotantotekniikoita rajaolosuhteissa.
Opiskelijat saavat tietoa ja taitoja akateemisella tasolla johdonmukaisesti muiden viinintuottajamaiden, kuten Ranskan, Yhdysvaltojen ja Australian, johtavien ohjelmien kanssa, painottaen erityisesti Israelin teollisuutta. Valmistuttuaan opiskelijat ansaitsevat maailmankuulun MSc-tutkinnon The Hebrew University of Jerusalem . Tämä on ensimmäinen MSc-taso viininviljelyssä ja enologiassa, jonka Israelin kansallinen korkeakouluopisto (CHE) on hyväksynyt.
Pääsymaksut
Opetussuunnitelma
Ohjelman rakenne
Viininviljelyn ja enologian M.Sc. on kaksivuotinen akateeminen ohjelma (672 akateemista tuntia), joka johtaa heprealaisen yliopiston akkreditoituun tutkintoon. Luokat pidetään kahtena päivänä viikossa, neljän peräkkäisen lukukauden aikana. Käytännön työtä viinitarhoissa voidaan tehdä koulun aikana. Ohjelma koostuu tieteellisestä teoriasta, rypäleenviljelyn, viininvalmistuksen ja viininmaistelun käytännöistä sekä harjoittelusta johtavissa viinintuottajissa Israelissa ja ulkomailla.
Opetushenkilöstö
Ohjelman akateeminen johtaja on professori Zohar Kerem, maailmankuulu elintarvikekemian, viinin laadun ja oliiviöljyn tutkija. Ohjelman ammatillinen koordinaattori on Yotam Sharon, jatko-opiskelija, jolla on kunnianosoituksia enologiassa Montpellierin yliopistosta ja biokemian maisterin tutkinnon suorittanut heprealaisesta yliopistosta, johtava viininvalmistaja yhdellä Israelin johtavista viinitiloista. Muita arvostettuja opetushenkilöstön jäseniä ovat prof. Ben-Ami Bravdo, professori Oded Shoseyov ja tohtori Ron Shapira. Arvostetut vierailevat luennoitsijat ulkomailta opastavat lisäaiheita
Opetussuunnitelma
- Viinitarha: Suunnittelu & suunnittelu; viiniköynnösten kannat ja tyypit; tontin valmistelu; levittäminen; istutus; säleikkö; karsiminen; keinokastelu; hedelmöitys; koneellistaminen; rypäleen tuholaiset ja taudit.
- Viinintuotanto: Laitteet ja viinitilan hallinta; mikro-viiniyttäminen; kemia ja stabiilisuus; mikrobiologia; tislaustekniikka; käymistiede.
- Viinirypälemehun ja viinin analyysi: Maku- ja hajutekijöiden biosynteesi; viinityyppien ja viinin vikojen aistinvarainen havaitseminen; Israelista ja maailmasta peräisin olevien viinien aistinvarainen arviointi.
- Lisäkurssit: Viinialan taloustiede, johtaminen ja markkinointi; Viinityöpaja Prime Grapevine & Wine -tuotantoalueella ulkomailla.
Viininviljelyn ja enologian opetussuunnitelma
Valmisteluohjelma (Mechina)*
*Hakijoiden, joilla ei ole riittävää taustaa biotieteiden, maataloustieteiden tai vastaavien alojen aloilta, on suoritettava valmistelevat opinnot.
- Kemialliset periaatteet
- Solubiologia
- Kasvibiologia
- Johdanto talouteen ja markkinointiin
- Orgaaninen kemia
- Maaperä ja vesi
Lukukausi A
- Maaperän, veden, meteorologian ja viiniköynnösten ravitsemus
- Viiniköynnöksen morfologia ja fysiologia
- Viininviljelyn periaatteet (osa 1)
- Rypäleenviljelyn käytännön näkökohdat (osa 1)
- Viinintuotanto (osa 1)
- Viinikemia, viinin stabiilisuus ja laadunhallinta
- Viinien aistinvarainen arviointi (osa 1)
Lukukausi B (kesälukukausi)
- Viininviljelyn periaatteet (osa 2)
- Rypäleenviljelyn käytännön näkökohdat (osa 2)
- Mikroviiniyttäjät (osa 1)
- Viinin mikrobiologia
- Rypäleen puristemehujen ja viinien määritys (osa 1)
- Rypäleen puristemehujen ja viinien analyysi - LAB (osa 1)
Lukukausi C
- Viiniköynnöksen tuholaiset, taudit ja häiriöt
- Viinitilan tekniikka, järjestelmät ja pakkaus
- Rypäleenviljelyn ja viininvalmistuksen ympäristönäkökohdat
- Viinin kemia, viinin stabiilisuus – LAB
- Mikroviiniyttäminen (osa 2)
- Viinintuotanto (osa 2)
- Rypäleen puristemehujen ja viinien määritys (osa 2)
- Rypäleen puristemehujen ja viinien analyysi - LAB (osa 2)
Lukukausi D
- Viinien aistinvarainen arviointi (osa 2)
- Pienten ja suurten viinitilojen hallinnan ja riskinarvioinnin työpaja
- Internet-yrittäjyyden työpaja viinimaailmassa
- Viiniteollisuuden taloudelliset näkökohdat
- Viinityöpaja ulkomailla