MSc ohjelmat

Master of Science tutkinto (luonnontieteen maisteri, MSc) on luonnontieteiden ja teknologia-alojen tutkinto, jonka voi suorittaa yliopistoissa ympäri maailmaa.

MSc-ohjelmaan hakeminen on yhtä kuin merkittävä sijoitus tulevaan uraan. Parempien uramahdollisuuksien lisäksi Master of Science -tutkinnon suorittavat opiskelijat kehittävät myös henkilökohtaisia taitojaan ja luovat välttämättömän pohjan mahdollisia tohtoriopintoja varten. Biologia ja biotieteet, kauppatieteet, tekniikka ja teknologia sekä luonnontieteet ovat Master of Science -tutkinto-ohjelmien keskeisiä akateemisia kenttiä. Luonnontieteiden maisteriohjelmien opiskelijoiden tutkintovaatimuksiin kuuluu yleensä itsenäistä tutkimustyötä ja kirjallinen loputyö.

Erilaisia Master of Science -ohjelmia on päätähuimaava määrä - älä anna sen lannistaa! Aloita tutustumalla alle koottuihin suosituimpiin Master of Science -tutkintoihin.

Vasta lisätyt MSc tutkinnot

St. Ambrose University

Tietotekniikan Hallinnan MSc

Tammikuu 16, 2018
Olipa kyseessä tietotekniikan ammattilainen, joka haluaa siirtyä yrityksen johtoon tai liike-elämän ammattilaiseen, joka haluaa siirtyä tietotekniikkaan, tarjoamme ainutlaatuisen ja harvinaisen MSITM-ohjelman, joka auttaa sinua saavuttamaan tavoitteenne.

RWTH Business School / RWTH Aachen University

M.Sc. Tekniikan, Innovaatioiden, Markkinoinnin Ja Yrittäjyyden Johtamisessa (MME-TIME) - Residential Track

Tammikuu 11, 2018
MME-TIME on suunniteltu ammattilaisille, joilla on STEM (tieteen, tekniikan, tekniikan, tekniikan, matematiikan) tausta. Ne tarjoavat sinulle tarvittavat taidot ja työkalut digitaalisen talouden onnistumiseen.

Prince Mohammad Bin Fahd University

Master Of Science In Koulutus Ja Inhimillinen Kehitys (MSEHD)

Tammikuu 11, 2018
Perustuu ja verrattavissa johtaviin Master of Education -ohjelmiin Yhdysvalloissa, ohjelma on suunniteltu valmistuvan kahdessa kolmessa vuodessa, ja osanottajat osallistuvat luentoihin illalla säilyttäen samalla täysipäiväisen työnsä.

Yliopistot Suomi

Vaihda sijaintia

Mikä on luonnontieteiden maisterin tutkinto?

Master of Science (MSc, luonnontieteiden maisteri) on ylempi korkeakoulututkinto, jonka tyypillisesti voi suorittaa luonnontieteissä, tekniikan alalla tai lääketieteessä. Yliopistot halki maailman tarjoavat MSc-ohjelmia, joihin vaaditun kurssityön lisäksi kuuluu myös tutkimustyötä. Master of Science -tutkintoa ei pidä sekoittaa Master of Arts -tutkintoon (filosofian maisteri), joka on korkeakoulututkinto humanistisilla aloilla, viestinnässä, maantieteessä, yhteiskuntatieteessä, filosofiassa ja muilla vastaavilla aloilla. Master of Science -opiskelijat valmistuvat MSc-ohjelmista arvokkaan tieteellisen, teknisen ja ammatillisen pätevyyden kanssa.

Mitä hyötyä Master of Science -tutkinnon suorittamisesta on?

Master of Science -ohjelmaan hakeutumisesta on huomattavia hyötyjä, niin henkilökohtaisia, akatemisia kuin ammatillisiakin. MSc-tutkintoon vaadittava itsenäinen tutkimustyö kehittää yksilöitä ihmisinä ja ammatillisesti, sillä tutkimustyön myötä sekä itseluottamus, pätevyys, viestintätaidot että muu osaaminen karttuvat. Master of Science -ohjelmien kurssisisältö on kiinteästi sovellettavissa useisiin ammatillisiin tilanteisiin, ja se myös tarjoaa ihanteellisen perustan tohtoriopinnoille. Työnantajat kaikilla aloilla julkisella ja yksityisellä sektorilla tunnustavat hyödyn, jota maisterin tutkinnosta on hakijalle, oli kyse sitten toimihenkilöstä, asiantuntijasta tai johtotehtävistä.

Mitä Master of Science -tutkinnossa opiskellaan?

Master of Science -ohjelmat kuuluvat yleensä muutamaan kategoriaan: biologia ja biotieteet, tekniikka ja teknologia, luonnontieteet ja toisinaan kauppatieteet, liiketalous ja hallinto. Master of Science -tutkinnon voi suorittaa myös seuraavilla aloilla: elintarviketieteet, farmasia, bioteknologia, molekyylitieteet ja muut biotieteet. Insinööriksi voi valmistua mm. seuraavista MSc-ohjelmista: kaupunkisuunnittelu, tietojenkäsittelytieteet, ilmailu ja teollinen muotoilu. Astronomia, kemia, matematiikka ja fysiikka ovat muutamia luonnontiedealoista, joihin Master of Science -tutkintoa suorittavat opiskelijat voivat erikoistua. Kaupan alaan liittyviä Master of Science -ohjelmia ovat esimerkiksi kansainvälisen johtamisen MSc, globaalin logistiikan MSc ja markkinoinnin ja johtamisen MSc.

Miten Master of Science -tutkinto voi kehittää uraasi?

Potentiaaliset työnantajat suurissa ja pienissä organisaatioissa tunnistavat korkeakoulutuksen merkityksen pätevien ammattilaisten kehityksessä. Master of Science -tutkinto on arvokas hankinta, suoritettiin se sitten suoraan kandidaatin tutkinnon jälkeen vai vasta vuosia myöhemmin työkokemukselle pohjaten. MSc-ohjelmista valmistuneita ylennetään useammin kuin niitä, joilla ei ole jatkotutkintoa. Master of Science -ohjelmat valmistavat opiskelijoita selvittämään teknisiä, metodologisia, aineistoriippuvaisia ja henkilöiden välisiä haasteita, joita he työssä joutuvat kohtaamaan.

Paljonko Master of Science -tutkinnon suorittaminen maksaa?

Lukukausimaksut ja muut kulut vaihtelevat suuresti MSc-ohjelmasta toiseen yliopistosta ja maasta riippuen. Jotkut yliopistot ja yksityiset laitokset tarjoavat sipendejä, apurahoja ja muuta taloudellista tukea Master of Science -ohjelmien erinomaisille hakijoille. Taloudellinen tuki voidaan myöntää rahallisen tarpeen tai akateemisen näytön perusteella. Kannattaa tarkistaa suoraan kunkin yliopiston hakijapalveluista millaisia Master of Science -ohjelman kulut ovat. Yliopistojen tieteen ja teknologian hakijapalveluista voi saada myös lisätietoa mahdollisesta taloudellisesta tuesta.

Miksi Master of Science -tutkinto kannattaa suorittaa verkossa?

Verkossa suoritettava eli online Master of Science -tutkinto tarjoaa mahdollisuuden hankkia arvokas, elähdyttävä jatkotutkinto joutumatta luopumaan muista menoista. MSc-tutkinnon suorittaminen verkossa on nykyaikainen, huipputason tie korkeakoulutukseen. Verkossa suoritettavissa luonnontieteiden maisteriohjelmissa käytettävä e-oppimisteknologia mahdollistaa etäopiskelun, mutta myös tehostaa oppimiskokemusta. E-oppimisohjelmistojen, sovellusten, keskusteluryhmien, virtuaalikonferenssien ja sähköpostin välityksellä online MSc-opiskelijat voivat olla suorassa yhteydessä professoreihin ja saada kaiken mahdollisen irti online maisterintutkinnosta.

Mitä luonnontieteiden maisteriohjelman lopputyöltä vaaditaan?

Master of Science -ohjelmien opiskelijoilta vaaditaan tutkimusprojektin suorittamista, ja se voi kestää muutamasta kuukaudesta yli vuoteen. Tutkimustyö tehdään, kun asiaankuuluviin tutkimusmenetelmiin on ensin perehdytetty, jolloin opiskelijalla on valmiudet tarpeellisen tiedon keräämiseen. Kun tieto on koottu, opiskelijoiden tulee analysoida ja esitellä tutkimustuloksensa joko kirjallisena lopputyönä tai väitöstilaisuudessa. MSc-opiskelijoilta voidaan myös vaatia tulosten esittelyä professoreille ja/tai opiskelutovereille esitelmämuodossa. Lopputyöprojekti on usein yksi MSc-ohjelman tärkeimpiä kokemuksia.