Keystone logo

MSc Ohjelmat sisään Aistitutkimus 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • MSc
  • Biotieteet
  • Biotekniikka
Opintoalat
  • Biotieteet (0)
    • Takaisin pääluokkaan
    Sijainnit
    Etsi lisää paikkoja
    Tutkinnon tyyppi
    Kesto
    Opiskeluvauhti
    Kieli
    Kieli
    Opintomuoto

    Mikään ohjelma ei täytä hakuehtojasi. Tarkenna suodattimiasi.

    Clear filters

    Popular degree type

    MSc Ohjelmat sisään Aistitutkimus

    Henkilökohtaisten ja akateemisten tavoitteiden saavuttaminen voi olla mahdollista, kun harjoitetaan maisteriohjelmaa. Opiskelijoille, jotka haluavat laajentaa aiempia opintojaan, MSc voi tarjota tarvittavat työselostukset varmistaakseen kirkas ja lupaava tuleva ura.

    Mikä on MS Sensuuritieteessä? Tämä tutkimusala keskittyy tietoisuuden lisäämiseen tutkimalla, miten aikuisten ruokintaan liittyvää aistinvaraista tietoa tulkitaan. Opintoihin kuuluu tyypillisesti elintarviketuotantoon ja -teknologiaan liittyviä tutkimuksia sekä tietoa ravitsemuksesta ja terveydestä. Opiskelija oppii myös soveltamaan aistinvaraisia ​​teorioita elintarvikkeiden luomiseen ja suunnitteluun, psykologisten näkökohtien, kuten syömiskäyttäytymisen lisäksi, ja miten aistit vaikuttavat mieluummin elintarvikkeisiin, joita he kuluttavat.

    Aistien tieteiden tutkinnon suorittamisesta on monia etuja. Opiskelija osaa soveltaa vastavalmistuneita taitotarpeitaan monilla eri elintarviketeollisuuden aloilla. Myös elintarvikkeiden tuottamisen markkinoinnin kannalta kiinnostuneet voivat löytää nämä tutkimukset hyödyllisiksi, koska ne tarjoavat syvällisempää tietoa tiettyjen elintarvikkeiden ja tuotteiden houkuttelevuuteen.

    Materiaalin hankkimisesta aistinvaraisessa tiedossa voi vaihdella koulusta toiseen. Yksi on tehtävä laaja-alaista tutkimusta sen selvittämiseksi, onko mahdollinen ohjelma sopusoinnussa taloudellisen näkymän kanssa. Tämä auttaa määrittämään, onko laitos oikea sinulle.

    Ne, joilla on maisterin tutkintotodistus, etsivät usein asemia elintarviketeollisuudessa. Tällaiset kannat voivat vaihdella markkinoinnin tavoitteista elintarvikkeiden luomisen tieteellisiin näkökohtiin. Muut tutkinnon suorittaneet voivat etsiä rooleja tutkimuslaitoksissa tai hallitusten järjestöissä, jotka työskentelevät ruoantuotannon lisäämiseksi ympäri maailmaa. Opiskelijat voivat myös edelleen ymmärtää elintarvikkeiden luomista ja miten se liittyy aistihavaintoihin harjoittamalla tohtoriohjelmia.

    Siinä tapauksessa, että kampuslääkärin osallistuminen osoittautuu hankalaksi, verkko-oppimisportaalit voivat toimia ihanteellisena vaihtoehtona. Tämä pätee erityisesti työskenteleville ammattilaisille, jotka haluavat laajentaa nykyistä koulutustaan ​​tai syrjäisillä alueilla asuvien ihmisten, joilla on mahdollisimman vähän laadukasta koulutusta. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.