$close

Suodattimet

Katso tulokset

Näytä kaikki MSc-ohjelmat Ammatillinen kirjanpitossa Albaniassa 2022

Master of Science, tai maisterin tutkinto Tiede on akateeminen tutkinto toimitetaan Yliopistot monissa maissa. Master of Science on suosittu valinta päätyttyä kandidaatin tutkinto.Ammattimaisen tilinpidon koulutus tarjoaa sellaista tietoa, jota voi tarvita monissa liike-elämän työtehtävissä. Ohjelmaan kuuluu muun muassa seuraavia aiheita käsitteleviä kursseja: yritysten talous, markotalo… Lue lisää

Master of Science, tai maisterin tutkinto Tiede on akateeminen tutkinto toimitetaan Yliopistot monissa maissa. Master of Science on suosittu valinta päätyttyä kandidaatin tutkinto.

Ammattimaisen tilinpidon koulutus tarjoaa sellaista tietoa, jota voi tarvita monissa liike-elämän työtehtävissä. Ohjelmaan kuuluu muun muassa seuraavia aiheita käsitteleviä kursseja: yritysten talous, markotaloustiede, liikejuridiikka, talouskirjanpito, verotus ja rahoituslaitokset.

Tämä maa on toinen koti laadun korkeakoulujen koulutuksen useissa yliopistoissa alkaen University of Albania. Maassa on myös säätäneet lakeja, jotka varmistavat, että jokainen yliopisto on varustettu oppimisen tilat, kuten kirjasto mm.

Suositut Luonnontieteiden maisteriohjelmat Ammatillinen kirjanpitossa Albaniassa 2022

Näytä vähemmän
Lue lisää opiskelusta Albaniassa
$format_list_bulleted Suodattimet
Lajitteluperuste:
Suositeltu Uusimmat Nimi
University of New York - Tirana (UNYT)
Tirana, Albania

Rahoituksen ja kirjanpidon MSc on suunniteltu valmistuneille, jotka haluavat laajentaa osaamistaan ​​rahoituksen tai kirjanpidon.

Rahoituksen ja kirjanpidon MSc on suunniteltu valmistuneille, jotka haluavat laajentaa osaamistaan ​​rahoituksen tai kirjanpidon. -
MSc
Täyspäiväinen
Osa-aikainen
Englanti
Syys 2022
Kampus