Filter
Master of Science ‑tutkinnot

Vertaa 29 Luonnontieteiden maisterin tutkintoa Ammatilliset opinnotssa

Master-tutkinto on jotain, jota opiskelija voi harkita, kun hän haluaa saada syvällisempää tietämystä tietystä opintoalasta. Ohjelmat voivat myös olla hyödyllisiä uran kasvua hakeville ja lisämahdollisuuksille.

Mikä on MSc ammattiopinnoissa? Tämä ohjelma voi korostaa ammattitaidon ja tietämyksen lisäämistä alan teknisiin ja teoreettisiin elementteihin. Luokka, johon henkilö voi suorittaa, sisältää julkisen hallinnan ja johtajuuden, julkishallinnon etiikan, suorituskyvyn hallinnan, johtamiskäytännöt ja -periaatteet, eri sektoreiden hallinnan, voittoa tavoittelemattoman johdon, liiketoiminnan konfliktinratkaisun, politiikan mikrotason ja analyysit sekä vertailevat poliittiset instituutiot. Opiskelijat voivat viettää keskimäärin kaksi tai kolme vuotta tämän alan opintoja.

Ammattitieteiden maisterin tutkinnon suorittaneilla on usein erinomaiset viestintätaidot, jotka auttavat heitä useissa eri ammattiympäristöissä. Tämä tutkinto voi myös edistää organisaation ja ajanhallinnan tehostamista, jotta ammattilaiset voivat työskennellä tehokkaammin työympäristössä ja arjessa.

Kun tutkitaan oppilaitoksia, opiskelijat saattavat huomata, että kustannukset vaihtelevat ja vaihtelevat suuresti. Tässä voi olla monia tekijöitä, kuten koulu, jota henkilö tutkii ja ohjelman pituus. Tämän tutkinnon suorittaneiden tulisi tehdä perusteellista tutkimusta etsiessään parasta yliopistoa.

Kun opiskelija suorittaa tämän tyyppisen tutkinnon, hän voi löytää mahdollisuuksia monilla toimialoilla, erityisesti liike-elämässä ja rahoituksessa. Työnimike, jonka joku voi tutkia, sisältää hallinnollisen tai toimeenpanoviraston avustajan, toimipäällikön, tuotteen ostajan tai toiminnan johtaja. Muilla teollisuudenaloilla voi hakea alan ammattilaisia, kuten esimerkiksi järjestelmän ylläpitäjä, avustaja tai sairaanhoitaja, jos hänellä on lisäkoulutusta tai kokemusta.

Ammattikoulutuksen saaminen voi auttaa sinua löytämään onnistuneemman ja täyttävän uran. Tämä tutkinto löytyy kouluista ympäri maailmaa sekä online-muodossa. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.

Read More Read Less

29 tulosta kohteessa Ammatilliset opinnot

University Of Maryland Baltimore

Onko iso idea muuttaa maailmaa? Terveyden ja sosiaalisen innovoinnin maisterit haastavat opiskelijat tutkimaan ja soveltamaan innovaation, yrittäjyyden ja muotoilun ajatt ... [+]

Onko iso idea muuttaa maailmaa? Terveyden ja sosiaalisen innovoinnin maisterit haastavat opiskelijat tutkimaan ja soveltamaan innovaation, yrittäjyyden ja muotoilun ajattelun periaatteita monimutkaisten terveys- ja sosiaalisten haasteiden ratkaisemiseksi.

Tämän ohjelman loppuun mennessä opiskelijat voivat käynnistää omia perustajiaan, tutkia ja vaikuttaa innovaatioihin olemassa olevissa organisaatioissa ja ymmärtää, miten muutos voidaan toteuttaa tarkastelemalla politiikkaa ja määräyksiä. On kolme keskittymää: Terveystiede, Käyttökokemus (UX) ja Biolääketieteen yrittäjyys. Näiden pitoisuuksien avulla opiskelijat pystyvät vastaamaan erilaisiin terveys- ja yhteiskunnallisiin haasteisiin valitsemallaan keskeisellä opetussuunnitelmalla, joka on täynnä suunnittelun ajattelua, liiketoiminnan periaatteita ja markkinatutkimuksia.... [-]

Yhdysvallat Baltimore
Elokuu 2019
Englanti
Full-time
Part-time
24 kuukautta
Kampuksella ja verkossa
Lue lisää suomeksi
World Maritime University

jatko-opinnot alueella, joka liittyy suoraan erikoistumiseen, jonka opiskelija aikoo noudattaa ... [+]

jatko-opinnot alueella, joka liittyy suoraan erikoistumiseen, jonka opiskelija aikoo noudattaa [-]
Ruotsi Malmö
Request Info
Englanti
Full-time
10 - 14 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi
RWTH Business School / RWTH Aachen University

Siirrä tekniseltä asiantuntijalta teknologiajohtajalle osallistumalla palkittuun tieteidenväliseen maisteriohjelmaan (M.Sc., RWTH Aachen University). Paitsi että se yhdis ... [+]

Ohjelma, joka toimitetaan yhteistyössä Cambridge Digital Innovationin kanssa Hughes Hallissa, Cambridgen yliopistossa.

Koe Saksassa tehty koulutus missä tahansa, ja ota paras mahdollinen tekniikan hallinta ja huippuosaaminen. Valmistaudu seuraavaan urasi vaiheeseen jatkaessasi työtäsi tai muita tehtäviäsi opintojensa lisäksi.

Hyödynnä mahdollisuutta soveltaa suoraan luokassa olevaa sisältöä työssä ja soveltaa oivalluksiasi auttamaan huomenna olevien haasteiden ratkaisemisessa - helpottamalla korkeakoulututkintoa, joka on sitoutunut luokkahuoneen vuorovaikutukseen ja uusinta digitaalista oppimistekniikkaa.

M. Sc. johto

Nauti ainutlaatuisesta oppimiskokemuksesta... [-]
Saksa Aachen
Lokakuu 2019
Englanti
Full-time
Part-time
3 - 6 lukukaudet
Online
Lue lisää suomeksi
Eindhoven University of Technology

Teknologinen kehitys tarjoaa uusia mahdollisuuksia tehdä ihmisten jokapäiväistä elämää enemmän terveitä, turvallinen, ymmärrettävää, itsenäinen, hauska ja mukava. ... [+]

Teknologinen kehitys tarjoaa uusia mahdollisuuksia tehdä ihmisten jokapäiväistä elämää enemmän terveitä, turvallinen, ymmärrettävää, itsenäinen, hauska ja mukava. Uudet teknologiat tarjoavat meille, esimerkiksi energiaa ja ympäristön kannalta kestäviä ratkaisuja parantamaan ympäristöä, jossa elämme sekä välineitä vanhusten elää pidempään omillaan. Lisäksi uudet teknologiat tarjoavat meille uudet viestintävälineet ja uusia tapoja viihdettä. Esimerkkejä ovat älypuhelimet, älykkyyttä ja älykkäät kodit, verkkokaupoissa ja yhteisöjä, 3D-televisio ja uusiutuvan energian teknologiat, kuten vetyteknologia ja biomassaa.

Näitä tekniikoita olla todella onnistunut, ihmiset täytyy pystyä käyttämään niitä oikein sekä luottamus, hyväksyä ja ottaa ne. Koska ihmisen ja teknologian vuorovaikutus insinööri olet yleensä huolissaan aiheita, jotka vaativat syvällistä ymmärtämistä sekä ihmisen ja tekniset näkökohdat. Opit käytettävyys, ergonomia, käsitys, kognitio, päätöksenteko, sosiaalipsykologia, kuluttajakäyttäytyminen ja ympäristön psykologia. Samanaikaisesti, ihmisen ja teknologian vuorovaikutus insinööri, tarvitset perusteellinen käsitys teknologian. Siksi merkittävä osa maisteriohjelman koostuu engineering kursseja alalla oman edun.... [-]

Alankomaat Eindhoven
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Rochester Institute of Technology (RIT) Dubai

Tämä ohjelma on luotu ajatusjohtajille, jotka kiehtovat nopeasti kehittyvä ja erittäin jännittävä kaupunkien ja älykkäiden kaupunkien alue. Se sopii erityisesti niille, j ... [+]

Tämä ainutlaatuinen ja innovatiivinen maisterin tutkinto on ensimmäinen laatuaan alueella ja selvittää mitä kaupungit ovat ja mitä he voivat olla. Se ylittää älykkään kaupungin käsitteen, joka kattaa myös tärkeät teknologiset, sosiaaliset ja kestävän kehityksen kysymykset kokonaisvaltaisen ja kokonaisvaltaisen lähestymistavan saavuttamiseksi tämän päivän ja huomisen kaupungeille. Maailmankaikkeuden älykkäissä kaupungeissa ja kaupunkikehityksessä Dubai on ihanteellinen paikka opiskella tällaista ohjelmaa ja nähdä digitalisoinnin.

Tutkinnon tutkinto auttaa sinua rakentamaan ja kehittämään tehokkaita, kestäviä ja yhteisöllisiä kaupunkeja sekä kasvattamaan tietoisuutta nykyaikaisten kaupunkien, kaupunkitutkimuksen, kaupunkikehityksen ja suunnitteluteorian, kaupunkiekologian, väestötieteen ja sovelletun ongelmanratkaisun ja tutkimuksen monitieteellisestä historiasta. menetelmiä.... [-]

Arabiemiirikunnat Dubai
Request Info
Englanti
Part-time
16 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Mercy College

Tutki uraa yhdellä nopeimmin kasvavista ammateista Yhdysvalloissa ... [+]

Neuvonannon maisterin tutkinto on suunniteltu valmistamaan sinut työskentelemään koulussa kouluopettajana. Sinulla on mahdollisuus seurata mitä tahansa useista urapoluista neuvonta-alalla. Lisäksi 48-luottokoulutason neuvonantajaohjelman suorittaminen todennäköisesti ansaitsee väliaikainen sertifikaatti koulun neuvonantajaksi. (Samanlainen 54-luottolaitoksen kaksikielisten koulujen neuvonantajan kanssa).

Jatko-opiskelijat, jotka täyttävät 60-luottoluokituksen mielenterveysneuvontaohjelman, voivat osallistua ammatilliseen lisensointianalyysiin.

erikoisalojen:

NeuvontaNeuvonta erikoistumislinjalla koulujen neuvontaan ja kaksikieliseen laajentamiseenAlkoholin / päihteiden väärinkäytön neuvonta ja vanhuusneuvonta (CASAC)... [-]
Yhdysvallat Dobbs Ferry New York USA Online
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
Kampus
Online
Lue lisää suomeksi
University of Helsinki

... [+]

Toinen tutkimuksista voisi myös harjoitteluun, täydentävä kursseja pääaineen tai sivuaineen tai täysin uusi sivuaineena.

Tutkielma

Kehittynyt moduuli pääaineesi sisältää Diplomityö, joka osoittaa kykyä tieteelliseen ajatteluun, komento tieteellisistä menetelmistä, mestaruutenne aihe opinnäytetyön, ja soveltuvuus tieteelliseen viestintään. Laajuus Diplomityö on 30 opintopistettä. Tutkielma kirjoitetaan usein valvonnassa yksi tutkimusryhmien yksiköissä jotka kuuluvat tähän ohjelmaan, niin te tutustuu huippututkimuksen aikana maisteriohjelman. Nämä projektit ovat luonnollinen portti jatko-opintoja.

Uranäkymät

Kuten valmistunut diplomi tutkinto voisi aloittaa uran:... [-]

Suomi Helsinki
Elokuu 2019
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Kaunas University of Technology

Ohjausjärjestelmät ovat olennainen osa monien nykyaikaisten teknologioiden, ja ne jatkavat johtavan roolinsa teollisuudessa 4.0. ... [+]

Yleiskatsaus

Ohjausjärjestelmät ovat olennainen osa monien nykyaikaisten teknologioiden, ja ne jatkavat johtavan roolinsa teollisuudessa 4.0.

Prosessien ja järjestelmien mallintaminen ja optimointi, ohjausjärjestelmien suunnittelu, ohjauksen ohjelmointi ja muut kohteet, jotka ovat hankittuja tutkimusten aikana, mahdollistavat tehokkaiden ja turvallisten automaattisten ohjausjärjestelmien suunnittelun ja toteutuksen, monimutkaisten prosessien hallinta ja helpottamisen jokapäiväiseen elämään ja pysyvät kilpailukykyisinä työmarkkinoilla.

Master-malli tarjoaa joko valitun kurinalaisuuden mestariteoksen valitsemalla Field Expert -radan tai vahvistamalla monitieteellisiä taitoja valitsemalla tieteidenvälisen asiantuntevan kappaleen, jossa painotetaan johtamistaitoja tai valitaan eri osaamista valituksi valitun kurinalaisuuden saavuttamiseksi ja kilpailuedun saavuttamiseksi. urallaan.... [-]

Liettua Kaunas
Request Info
Englanti,Liettualainen
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Purdue University Online

Tutustu purdue-yliopiston tekniseen teknologiaan ja hankitse analyyttisen taustan ja ongelmanratkaisun taitoja menestymään johtamisessa tai kehittyneissä teknisissä tehtä ... [+]

Tutustu purdue-yliopiston tekniseen teknologiaan ja hankitse analyyttisen taustan ja ongelmanratkaisun taitoja menestymään johtamisessa tai kehittyneissä teknisissä tehtävissä teollisuudessa ja hallituksessa.

Vähintään kahden vuoden kuluessa voit rakentaa asiantuntemusta viimeaikaisissa tekniikan hallintajärjestelmissä, kehityksessä ja innovaatioissa. Valmistut valmiiksi soveltavaan tutkimukseen, ratkaisujen kehittämiseen, yrittäjäyrityksiin tai johtamiseen.

Suunniteltu ammattitaitoisille käyttäjille

Ohjelma on suunniteltu nykyisille työskenteleville ammattilaisille, joilla on vastaava kolmivuotinen johtamiskokemus ja insinööri, insinööritekniikka, tietotekniikka, tiede tai liiketoiminta. Työskentely opetussuunnitelman avulla kehittää kykysi yhdistää konetekniikan ja käytännön sovellusten hallinta strategiseen teknologiajohtajaksi. Sinä:... [-]

Yhdysvallat West Lafayette
Elokuu 2019
Englanti
Part-time
24 kuukautta
Online
Lue lisää suomeksi
Higher School of Economics

Meidän maisteriohjelman tarjoaa kursseja kognitiivisen psykologian, kognitiivisen neurotieteen ja neuro-mallinnus. Yhdessä näiden tieteenalojen tutkia, miten muistoja, tu ... [+]

Ohjelman yleiskatsaus

Meidän maisteriohjelman tarjoaa kursseja kognitiivisen psykologian, kognitiivisen neurotieteen ja neuro-mallinnus. Yhdessä näiden tieteenalojen tutkia, miten muistoja, tunteita, kognition tai tajunnan todella toimivat. Opiskelija luentoja Englanti ja käytäntöjen johtava laboratorioissa Moskovan ja kansainväliset kumppanit. Johtavat tutkijat valvoa opiskelijoiden harjoittelua ja kirjoittaminen gradu toisen vuoden aikana. Ohjelma toteutetaan läheisessä yhteistyössä École Normale supérieure ja Aarhus University.

kognitiivinen psykologia

Nykyaikainen kognitiivinen psykologia on kokeellinen kuria, joka tutkii alkuperä ja toimintaa mielen, aivot, ja älykkyyttä. Ohjelmamme keskittyy käsitys, valvonnasta huomiota ja moottorin vastauksia, muodostumista mentaalisia, dynamiikka muistin haku, oppimisen, kognitiivisen kehityksen ja kognitiivinen erittely, mekanismeja päättelyn, kielen, ja ongelmanratkaisu.... [-]

Venäjä Moscow
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Utrecht University

Master-ohjelman lailla ja taloustieteissä keskitytään markkinoiden sääntelyn taloudellisiin ja oikeudellisiin näkökohtiin (pankki-, energia-, tietoliikenne-, liikenne-, t ... [+]

Noin

Oikeustieteen ja taloustieteen maisteriohjelmassa keskitytään markkinoiden sääntelyn taloudellisiin ja oikeudellisiin näkökohtiin (pankki-, energia-, tietoliikenne-, liikenne-, terveydenhuolto- ym.), Yksityisen pääoman, hedge-rahastojen, kilpailu- ja kilpailupolitiikan, yritysten hallintoa ja fuusioita. Saat oppia laillisten asiantuntijoiden ja taloustieteilijöiden monitieteisestä tiimistä, jotka edistävät haastavaa kurssisisältöä sekä teorian että reaalimaailman tuntemuksen suhteen. Talouden ja oikeuden keskinäinen riippuvuus on ohjelman pääpaino. Koska olet valmistunut tämän ohjelman, olet ainutlaatuinen valmis silittämään, mikä on yhteinen kuilu näiden tieteenalojen välillä. Yhdistät tämän ohjelman yhteisen tavoitteen yhdessä Law and Economicsin kahden erillisen kappaleen kanssa. Lue lisää seuraavista kappaleista:... [-]

Alankomaat Utrecht
Request Info
Englanti
Full-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi
Leiden University

Solu on elämän rakennuspalikka. Lisääntynyt tietämys biomolekyylisten ja biokemiallisten prosessien mekanismeista solussa johtaa parempaan lääkkeeseen ja uusiin menetelmi ... [+]

Solu on elämän rakennusaika, pienin yksikkö, jolla on elävien järjestelmien molekyylipiirteet. Lisääntynyt tietämys biomolekyylisten ja biokemiallisten prosessien mekanismeista solussa voi johtaa parempaan lääkkeeseen, uusiin menetelmiin tautien torjumiseksi.

Mitä tämä päällikön ohjelma merkitsee?

Biotieteiden ja tekniikan kaksivuotisen maisteriohjelman perustana on Leidenin kemian laitoksen (LIC) biotieteiden ja kemian ryhmien tutkimus. Tutkijat tekevät tieteellistä lähestymistapaa etsimään räätälöityjä ratkaisuja monimutkaisiin yhteiskunnallisiin ongelmiin, joita esiintyy yksilöllisessä lääketieteessä, järjestelmäbiologiassa ja biologisten lähteiden kestävässä käytössä. Ensimmäisestä päivästä lähtien ja koko master-ohjelman aikana olet LIC: n tutkimusryhmän jäsen. Opettaja ohjaa henkilökohtainen mentori, joka kokoaa räätälöidyn koulutusohjelman optimaaliseen koulutukseen, jotta hänestä tulee luonnontieteiden ammattilainen.... [-]

Alankomaat Leiden The Hague
Request Info
Englanti
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Radboud University

Radboud University kognitiivisen neurotieteen maisteriohjelma on ainutlaatuinen maailmassa monitieteellisen lähestymistavansa ansiosta. Psykologit, fyysikot, biologit, ma ... [+]

Kuinka opimme kieltä? Kuinka tunnistamme kasvot? Ja miten muistamme asioita? Ihmisen aivot ovat kiehtovia ja vielä paljon on löydettävä siitä. Siksi kognitiivinen neurotieteet on kutsuttu tulevaisuuden kurinalaiseksi. Kuria, joka - uusien aivojen kuvantamisen tekniikoiden ansiosta - on edistynyt valtavasti. Jos haluat olla tieteellisen tutkimuksen eturivissä, niin Radboud University on paikka. Maailman huippututkijoiden pitoisuus yhdistettynä huipputeknologiaan on johtanut ympäristöön, jossa aivot paljastavat salaisuutensa.

Ainutlaatuinen lähestymistapa

Kognitiivisen neurotieteen maisteriohjelma Radboud University on ainutlaatuinen maailmassa monitieteellisen lähestymistavansa ansiosta. Psykologit, fyysikot, biologit, matemaatikot, kielitieteilijät ja lääketieteelliset ammattilaiset toimivat rinnakkain. Juuri tässä - tieteenalojen rajapinnassa - tehdään sellaisia ​​löytöjä, jotka johtavat uusiin oivalluksiin. Tämä on menestyksemme salaisuus ja erinomainen kansainvälinen maineemme.... [-]

Alankomaat Nijmegen
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
London South Bank University

Jatko-opintokokonaisuuden kriminologian ja sosiaalisen tutkimuksen menetelmät; ensimmäiset askeleet rikosoikeuden alalla. ... [+]

Ohjelman painopiste on rikostutkinnassa ja rikosoikeudellisissa kriminologisissa tutkimusmenetelmissä nykyisillä aineellisilla kysymyksillä. Erityisen sopii niille, jotka harjoittavat rikosoikeuden politiikan analysointia ja kehitystä tai vastaavaa työtä liitännäisillä aloilla.

Ohjelma kehittää kriminologian, rikosoikeuden ja tutkimusmenetelmien keskeisten kysymysten teoreettisen, poliittisen ja teknisen käsityksen. Tarkemmin sanottuna se pyrkii kehittämään kehittynyttä ymmärrystä rikollisuuden, vahingon ja uhritilanteen monimutkaisesta luonteesta sekä arvioida valtion / rikosoikeusjärjestelmän roolia ihmisten käyttäytymisen, devianssin ja rikollisuuden sääntelyssä. Ohjelma antaa sinulle mahdollisuuden suunnitella ja toteuttaa yhteiskuntatieteellistä tutkimusta käyttäen monenlaisia ​​menetelmiä, tutkia tutkimusetiikkaa, analysoida ja esitellä tällaisen tutkimuksen materiaalia.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta London
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
Part-time
1 - 2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Lund University

Palvelunhallinnan maisteriohjelma yhdistää palvelualojen syvällisen osaamisen tuntemuksen ja ymmärtää palvelutoimintojen erityiset organisaatio- ja johtamistarpeet. ... [+]

Master's Program Service Management on ainutlaatuinen tilaisuus niille, jotka etsivät hallinto-ohjelmaa korkealla tasolla ja vahva yhteys tutkimukseen. Ohjelma yhdistää palvelualojen syvällisen osaamisen tuntemuksen ja ymmärtää palvelutoimintojen erityiset organisatoriset ja johtamistarpeet.

Kun haet maisteriohjelmaa Palvelunhallinnassa, valitset yhden viidestä eri erikoisalasta: Kulttuuri ja luovuushallinta, Vähittäiskauppa, Supply Chain Management, Sustainable Service Management tai Tourism. Meillä on joukko opiskelijoita ympäri maailmaa.

Ohjelman ominaisuudet

Kulttuuri-, luovien ja voittoa tavoittelemattomien sektorin johtajien ja ammattilaisten entistä monipuolisemmat vaatimukset teknisten, taloudellisten ja sosiaalisten muutosten vuoksi edellyttävät pätevää koulutusta palveluiden, yritysten ja organisaatioiden johtamisessa ja kehittämisessä. Saat syvällisen käsityksen luovien, kulttuuristen ja voittoa tavoittelemattomien alojen erityisolosuhteista ja tuotantoprosesseista. Tutki ja analysoi teorioita ja tapaustutkimuksia aloista, jotka liittyvät esimerkiksi hallintoon, johtamiseen, järjestämiseen, yrittäjyyteen ja palveluiden kehittämiseen.... [-]

Ruotsi Helsingborg
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi