Filter
Master of Science ‑tutkinnot
Eurooppa Opiskelutyyppi: Kaikki Tahti: Part-time

Täältä löydät Osa-aikainen MSc-ohjelmat Audiovisuaalinen viestintässa Eurooppa 2019/2020

Luonnontieteiden maisterin tutkinto (MSc eli Master of Science) on kansainvälisesti tunnustettu tutkinto, joka osoittaa, että sen haltija on oman alansa pätevä ammattilainen. Suurimman osan luonnontieteiden maisterin tutkinnoista voi suorittaa neljässä vuodessa. Tämän jälkeen voi suunnata joko suoraan työmarkkinoille tai jatkaa opintojaan edelleen.

On enemmän kuin neljä tuhatta korkeakoulut Euroopassa, johtavien tutkimuslaitosten pienille, opetus-keskittynyt yliopistoihin. Eurooppa itse ei ole niin paljon erilainen kuin muut maanosat, ulottuvat Napapiiriltä Afrikan rannikolle.

Pyydä lisätietoa Parhaat Osa-aikainen Luonnontieteiden maisterit Audiovisuaalinen viestintässa Eurooppa 2019/2020

Lue lisää Näytä vähemmän
Muita vaihtoehtoja tällä opintoalalla:

1 tulosta kohteessa Audiovisuaalinen viestintä, Eurooppa

University of Surrey

Surreyllä meitä tunnustetaan kansainvälisesti uraauurtavasta tutkimuksestamme multimediasignaalinkäsittelyssä, koneoppimisessa ja viestinnässä. Jos olet kiinnostunut näis ... [+]

Miksi valita kurssi?

Videoiden suoratoiston saatavuuden lisääntyminen on muuttanut radikaalisti nykymaailmaa.

Surreyllä meitä tunnustetaan kansainvälisesti uraauurtavasta tutkimuksestamme multimediasignaalinkäsittelyssä, koneoppimisessa ja viestinnässä. Jos olet kiinnostunut näistä aloista ja haluat saada ajan tasalla olevaa teknologiaa koskevaa koulutusta, matkaviestinnän maisteriohjelmamme tarjoaa sinulle taidot ja tiedot, joita tulevat työnantajat arvostavat.

Opiskelusi saa tiedon viimeisimmistä 5G-tekniikan kehityksistä, joita tutkitaan 5G-innovaatiokeskuksessamme, ja multimediasignaalien käsittelystä näkö-, puhe- ja signaalinkäsittelykeskuksessa.

Mitä opiskelet... [-]
Yhdistynyt kuningaskunta Guildford
Lokakuu 2020
Englanti
Part-time
1 - 5 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi