Filter
Master of Science ‑tutkinnot
Yhdistynyt kuningaskunta Opiskelutyyppi: Kaikki Tahti: Part-time

Näytä kaikki Osa-aikainen MSc-ohjelmat Audiovisuaalinen viestintässa Iso-Britanniassa 2019/2020

Msc sanoista Master of Science. Se on jatko-koulutus master 's tutkinto antama yliopistojen laaja valtioiden määrä. Tutkinto on tyypillisesti tutkittu tieteiden ja joskus yhteiskuntatieteissä.

Koulutus Yhdistyneessä kuningaskunnassa on siirretty asian kunkin maan Yhdistyneen kuningaskunnan, joilla on erilliset järjestelmät eri hallitukset: Yhdistyneen kuningaskunnan hallitus on vastuussa Englannin ja Skotlannin hallitus, Walesin hallituksen ja Pohjois-Irlannin Executive vastaavat Skotlannissa , Walesin ja Pohjois-Irlannin osalta.

Ota suoraan yhteyttä oppilaitoksiin Parhaat Osa-aikainen Luonnontieteiden maisterit Audiovisuaalinen viestintässa Iso-Britanniassa 2019/2020

Lue lisää Näytä vähemmän

1 tulosta kohteessa Audiovisuaalinen viestintä, Yhdistynyt kuningaskunta

University of Surrey

Surreyllä meitä tunnustetaan kansainvälisesti uraauurtavasta tutkimuksestamme multimediasignaalinkäsittelyssä, koneoppimisessa ja viestinnässä. Jos olet kiinnostunut näis ... [+]

Miksi valita kurssi?

Videoiden suoratoiston saatavuuden lisääntyminen on muuttanut radikaalisti nykymaailmaa.

Surreyllä meitä tunnustetaan kansainvälisesti uraauurtavasta tutkimuksestamme multimediasignaalinkäsittelyssä, koneoppimisessa ja viestinnässä. Jos olet kiinnostunut näistä aloista ja haluat saada ajan tasalla olevaa teknologiaa koskevaa koulutusta, matkaviestinnän maisteriohjelmamme tarjoaa sinulle taidot ja tiedot, joita tulevat työnantajat arvostavat.

Opiskelusi saa tiedon viimeisimmistä 5G-tekniikan kehityksistä, joita tutkitaan 5G-innovaatiokeskuksessamme, ja multimediasignaalien käsittelystä näkö-, puhe- ja signaalinkäsittelykeskuksessa.

Mitä opiskelet... [-]
Yhdistynyt kuningaskunta Guildford
Lokakuu 2020
Englanti
Part-time
1 - 5 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi