Filter
Master of Science ‑tutkinnot

Vertaa 94 Luonnontieteiden maisterin tutkintoa Biologiassa

Maistereita ovat jatkotutkintoja, jotka mahdollistavat tutkinnon hakijoita jatkaa entistä pitkälle erikoistunut koulutusaloittain. Maistereita ovat ihanteellisia karrieerityyppinen henkilöille, jotka haluavat edetä alalla ne ovat jo osa tai joilla on hyvin selkeä ajatus minkälaista työtä he etsivät, kun he keskeyttävät koulunkäynnin ja kirjoita työelämässä.

Vastaus kysymykseen, mikä on MSc Biology, piilee ymmärtämään, miten koulutuksen biologisten tieteiden rakentuu. Monissa oppilaitoksissa maisteritutkinnon ovat edelleen erikoistuneet osaksi Plant Biology, Animal Biology, Molecular Biology, ja muut alat. Koulutusohjelma koostuu luennoista, lab työtä, ja riippumaton tutkimushankkeita.

MSc Biology mahdollistaa suurempi erikoistuminen kuin ylempää tutkintoa tahansa luonnontieteen aloilla.Lisäksi monet instituutiot ovat labs ja tilat, jotka ovat saatavilla vain opiskelijoille perusing niiden jatkotutkintoja, joten Masters opiskelijat voivat käyttää enemmän laitteita.

Kustannukset MSc Biology vaihtelee laitosten välillä. Tutkinto kestää yleensä kaksi vuotta täysipäiväistä opiskelua loppuun, kuitenkin niin kustannukset opetusta tulisi suunnitella sen mukaisesti.

Opiskelijat, jotka harjoittavat MSc Biologia usein valitsemaan uran tutkimuksen tai opetuksen. Monet myös mennä ansaita tohtorin tutkinnon samalla alalla, jota usein tarvitaan tehtävissä ylhäällä labs ja koulut Yhdysvalloissa ja ympäri maailmaa.

On olemassa useita syitä harkita jatkaa MSc Biology verkossa. Online-luokat avulla opiskelijat voivat opiskella omien aikataulussa, joten ne ovat ihanteellisia työskentelevät ammattilaiset tai muut kiireinen yksilöitä.Se sopii myös syrjäisten alueiden asukkaille, jotka eivät ole kätevää luokkahuoneissa.

 

Monia hienoja kouluja ympäri maailmaa tarjoavat maisteritutkinnon biologian. Etsi ohjelman alla ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.

Read More Read less

94 tulosta kohteessa Biologia

University of New Haven

Opiskelijoille, jotka haluavat jatkaa tai edetä uransa nopeasti kehittyvillä biotekniikan, perustieteen ja farmakologian aloilla, solu- ja molekyylibiologian päällikkö on ... [+]

MSc-tutkinnot Biologiassa.

Opiskelijoille, jotka haluavat jatkaa tai edetä uransa nopeasti kehittyvillä biotekniikan, perustieteen ja farmakologian aloilla, solu- ja molekyylibiologian päällikkö on ihanteellinen.

Ohjelma tarjoaa opiskelijoille kehittyneen koulutuksen, jota he tarvitsevat menestyä näillä uraauurtavilla alueilla.

Kun solujen ja molekyylibiologian alalla syntyy uusia tutkimuksia, perustutkinto-opinnoissa on vaikeaa tehdä eroa ammatissasi. Hankkeessa keskitytään biokemian ja molekyylibiologian tekniikoihin ja annetaan opiskelijoille kehittynyt koulutus, joka auttaa heitä menestymään näillä uraauurtavilla alueilla.

Hanke on saatavilla sekä essee- että ei-paperimuodossa. Opiskelijat, jotka valitsevat opinnäytetyömuodon, suorittavat alkuperäisen opinnäytetyöprojektin laitoksen opettajan johdolla. Opiskelijoille, jotka haluavat olla papereita, heidän on lisäksi suoritettava kirjallinen kattava tutkimus. Kattava tentti arvioi opiskelijoiden ymmärryksen kursseista ja arvioi niiden kykyä soveltaa tutkimusta ja teoreettista tietoa solu- ja molekyylibiologian alalla ja esittää nämä tiedot tehokkaassa kirjallisessa muodossa.... [-]

Yhdysvallat 300
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Hradec Králové, Faculty of Science

Pääaineopinnot Systemaattisesta biologiasta ja ekologiasta seuraa kandidaatin tutkinto-ohjelma. Opiskelijat ovat koulutettuja myös muissa biologisen tieteenaloissa, jotka ... [+]

Systemaattisen biologian ja ekologian opiskelijat ovat jatkuvasti koulutettuja esimerkiksi entomologian, hydrobiologian, käyttäytymistieteellisen ekologian, akakologian, bryologian, mineralogian ja paleontologian, parasitologian, ornitologian, bioteknologian tai dynamiikan sekä metsien ekosysteemien hoidossa.

Henkilöstö ja opiskelijat, jotka osallistuvat aktiivisesti tutkimukseen opintojensa alusta lähtien, ovat mukana erilaisissa tutkimushankkeissa, jotka tutkivat Itä-Böömin ekologisia ja biologisia kysymyksiä . Akateemisen henkilökunnan tärkeimmät tutkimusaiheet ovat kasvitieteellinen tutkimus, lähinnä suojelualueilla, kasvien fysiologia, entomologia, parasitologia, kordaattien eläinkunta, solu- ja molekyylibiologia, mikrobiologia, maatalouskemia, geomorfologia tai geodendrologia.... [-]

Tšekki Hradec Kralove
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Luxembourg Faculty of Science, Technology and Communication

Tämä maisteriohjelma antaa opiskelijoille mahdollisuuden saada syvempää tietoa biotieteistä ottaen huomioon uudet laskennalliset ja korkean suorituskyvyn kokeelliset tekn ... [+]

tavoitteet

Tämä maisteriohjelma antaa opiskelijoille mahdollisuuden saada syvempää tietoa biotieteistä ottaen huomioon uudet laskennalliset ja korkean suorituskyvyn kokeelliset teknologiat. Tähän liittyy suurten tietomäärien käsittely ja siten bioinformatiikka ja verkkoanalyysi ovat olennaisia elementtejä nykyaikaisessa biotieteiden koulutuksessa.

Mikä on järjestelmäbiologia?

Järjestelmäbiologia (biokemian ja fysiologian laajennus) haluaa ymmärtää ja mallintaa järjestelmiä: yksittäiset solut, elimet ja kokonaiset organismit niiden muodostavien molekyylien pohjalta. Se yhdistää vakiintuneet tieteenalat ja korjaa ne tulevaisuuden haasteisiin.

Ohjelman tavoitteet... [-]
Luxemburg Luxembourg City
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Gibraltar

Ammattitaitoisten tutkijoiden ja tutkijoiden suunnittelema ja toimittama täysi- tai osa-aikainen monitieteinen ohjelma yhdistää teoreettisen tutkimuksen käytännön, kenttä ... [+]

Tietoja tästä kurssista

Ammattitaitoisten tutkijoiden ja tutkijoiden suunnittelema ja toimittama täysi- tai osa-aikainen monitieteinen ohjelma yhdistää teoreettisen tutkimuksen käytännön, kenttätyöhön. Voit kattaa erikoisalat ja hankkia taitoja, joita tarvitaan meriekosysteemien kestävään kehitykseen liittyvien monimutkaisten kysymysten ratkaisemiseksi.

Sen lisäksi, että pääset käyttämään huippuluokan palveluita ja oppimisresursseja Europa Point Campuksessamme, Gibraltarin ikonti, joka on ainutlaatuinen paikka meren biologiselle tutkimukselle, tarjoaa luonnollisen laboratorion opintoihisi. Straits ja niiden ympäröivä alue on jo pitkään tunnustettu niiden biologisesta monimuotoisuudesta.... [-]

Gibraltar
Syyskuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
1 - 2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University Of Debrecen

Biologian maisterikurssi kouluttaa tulevaisuuden tutkijoita geneettisen, kasvibiologian, ekologian, evoluutiobiologian ja eläintieteiden aloilla. ... [+]

Akateeminen kurinalaisuus: Luonnontieteet

Tutkinto: Master of Science (MSc)

Pätevyys: Biologi

Kesto: 4 lukukautta

Saadut luotot: Maisterin tutkinto edellyttää 120 opintopisteen (ETC) suorittamista.

Ohjelman tavoite: Biologian maisterikurssi kouluttaa tulevaisuuden tutkijoita geneettisen, kasvibiologian, ekologian, evoluutiobiologian ja eläintieteiden aloilla. Opiskelija perehtyy biologiaan, ekologiaan; miten suunnitella ja toteuttaa tutkimushankkeita, kerätä ja analysoida tietoja, kirjoittaa ja julkaista tuloksia; ja toteuttaa omia pienimuotoisia tutkimushankkeitaan maailmankuulun biologian ja ekologian asiantuntijoiden valvonnassa.

Kielivaatimukset: Englanti kielitaito (TOEFL 547 / IELTS 6.0 / suullinen tentti)... [-]

Unkari Debrecen
Helmikuu 2020
Englanti
Full-time
4 lukukaudet
Kampus
Lue lisää suomeksi
California Polytechnic State University, San Luis Obispo

Tämä koulutusohjelma on suunniteltu valmentamaan opiskelijoita monenlaisia ​​biologisia työstä, jotka vaativat jatkokoulutus kuin kandidaatin tutkinto, mukaan lukien uran ... [+]

Tietoja Program

Master of Science in Biological Sciences ohjelma on suunniteltu valmentamaan opiskelijoita monenlaisia ​​biologisia työstä, jotka vaativat jatkokoulutus kuin kandidaatin tutkinto, mukaan lukien uran teollisuudessa ja / tai virkamieskunta, opetus biologisten tieteiden Perusaggregaattitasolta, toissijainen, ja Community College tasolla, riippumatonta tutkimusta erikoistumisen, tai jatkaa jatko työtä muissa toimielimissä. Tutkimus tutkielma tarvitaan.

Biologinen laitos Cal Poly vie oppivat tekemällä vakavasti. Yli kolme neljäsosaa meidän kurssit ovat lab osassa. Tämä tarkoittaa meidän opiskelijat viettävät suurimman osan ajastaan ​​kentällä kerätä tietoja tai laboratoriossa kokeiluja nykyaikaisia ​​laitteita - ei istuu työpöydät.... [-]

Yhdysvallat San Luis Obispo
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Vienna

Maisteriohjelma eläintieteen pyritään opiskelijoille kiinnostunut nykyajan tutkimustyön eläinten elämän muotoja. ... [+]

Koska osa tieteellistä tutkimusta ryhmä välittää prosessit modernin tieteen. Maisteriohjelma koostuu syvällisesti eräiden eläinten ja ammattimainen käyttö erityisten tutkimusmenetelmien aloilla high-tech morfologia, kuvantaminen ja molekyylibiologia.

Riippuen kurssien valittu koko maisteriohjelman, voit joko jatkaa tohtorin / PhD-ohjelman tai työskennellä aloilla soveltavan tieteen.

perustutkimus yliopistojen, museoiden ja muiden tutkimuslaitosten [-]
Itävalta Vienna
Request Info
Englanti,Saksan kieli
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Turku

Darwinin ansiosta tiedämme, että evoluutioprosessi on muokannut hämmentävää variaatiota, jonka näemme ympärillämme. Tämän maisteriohjelman avulla opiskelijat saavat selke ... [+]

masters.utu.fi

Darwinin ansiosta tiedämme, että evoluutioprosessi on muokannut hämmentävää variaatiota, jonka näemme ympärillämme. Tämän maisteriohjelman avulla opiskelijat saavat selkeän evoluutiobiologisen näkökulman luonnon tutkinnassa, mikä lisää kykyä ymmärtää malleja ja prosesseja asteikolla, joka vaihtelee soluista ekosysteemitasoon.

Opiskelija voi odottaa hankkivansa tieteellisiä ja analyyttisiä taitoja, asiantuntemusta nykyisistä teorioista ja ajan tasalla olevista tekniikoista sekä käytännön taitoja, mukaan lukien ryhmätyö ja ihmissuhdetaidot; kaikki kansainvälisessä ympäristössä. Aloitettuaan yleisen yleiskatsauksen evoluutiobiologiasta ja siitä, mitä se tarkoittaa ollakseen biologinen tutkija, tämä ohjelma keskittyy pääasiassa evoluutiogenetiikkaan.... [-]

Suomi Turku
Elokuu 2020
Englanti
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Goldsmiths, University of London

Tämä Masters-ohjelma edistä uuden sukupolven tutkijoita, jotka koulutetaan sekä neurokomputatiiviseen mallinnukseen että kognitiiviseen neurotieteeseen. ... [+]

Aivojen, kognitioiden ja käyttäytymisen välisen suhteen ymmärtäminen on yksi suurimmista haasteista, joita tiedeyhteisöllä on tällä hetkellä. Mitkä neuriset prosessit perustuvat "vapaisiin" päätöksiin, uusien muistojen muodostamiseen, tietoisen kokemuksen syntyyn? Laskennallinen kognitiivinen neurotiede on nuori ja jännittävä kurinalaisuus, joka ratkaisee nämä pitkät tutkimuskysymykset integroimalla tietokoneen mallinnus kokeelliseen tutkimukseen.

Tämä Masters-ohjelma edistä uuden sukupolven tutkijoita, jotka koulutetaan sekä neurokomputatiiviseen mallinnukseen että kognitiiviseen neurotieteeseen. Hänen keskeisimpiin aiheisiinsa kuuluvat biologisesti rajoitettujen hermosolujen, aivokuoren piirejä ja korkeampia kognitiivisia toimintamalleja (muisti, päätöksenteko , kieli) sekä kognitiivisen neurotieteen perustekijät (aivojen mekanismit ja rakenteet, joiden taustalla on kognitio ja käyttäytyminen, sekä modernit neuroimaging- ja dataanalyysitekniikat). Ohjelma sopii eri alojen opiskelijoille (mukaan lukien psykologia, tietojenkäsittely, neurotieteet, tekniikka, biologia, matematiikka, fysiikka tai siihen liittyvät aiheet) ja opiskelijat, joilla ei ole aiempaa ohjelmointikokemusta, ovat tervetulleita. Ohjelman erittäin monitieteisen ja huippuluokan luonteen vuoksi tämän Masters-tutkinnon suorittaneet hankkivat ainutlaatuisen täydentävän taidon, joka tekee niistä erittäin kilpailukykyisiä tutkimus- tai analyytikkotutkimusten turvaamiseksi sekä yliopistossa että teollisuudessa.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta London
Request Info
Englanti
Full-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi
Eötvös Loránd University

Opiskelija osallistuu intensiivisiin pitkälle edenneisiin ja korkeatasoisiin kursseihin biologian eri osa-alueilla, jotka ovat heidän erikoistumisensa kannalta olennaisim ... [+]

Opiskelijat osallistuvat biologian eri alojen intensiivisiin syventäviin ja korkean tason kursseihin, jotka ovat heidän erikoistumisensa kannalta merkityksellisiä, jotta heille tiedotetaan viimeaikaisesta kehityksestä ja etulinjan ongelmista. Noin 60% ajasta on käytännöllisiä tunteja (laboratorio- / kenttäharjoitteluun ja tutkimukseen), joilla varmistetaan uusimpien menetelmien tuntemus.

Opetussuunnitelma koostuu intensiivisistä syventävistä kursseista valittujen tieteenalojen teoreettisista näkökohdista ja erityisistä seminaarisarjoista, jotka koskevat kapeamman tieteen alan ongelmia.

Ohjelmaan sisältyy myös käytännön kursseja ja ohjattua tutkimustoimintaa, jota tarvitaan diplomi-insinöörin valmisteluun. Väitöskirja”. Kahden ensimmäisen lukukauden painopiste on teoriassa ja laboratorion tai kenttäkäytännön perusteissa. Kolmas ja neljäs lukukausi on omistettu tutkimukselle ja tutkielman valmistelulle. Koulutusväline on englanti, jotta opiskelijat voivat paremmin hallita akateemista englantia biologian eri aloilla.... [-]

Unkari District V.
Syyskuu 2020
Englanti
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
New Jersey Institute of Technology

Biologian maisteriohjelma on suunniteltu tarjoamaan opiskelijoille kehittynyttä osaamista sekä kasvi- ja eläinbiologiasta ja mikrobiologiasta. Ohjelma edellyttää vähintää ... [+]

Yleiskatsaus

Biologian maisteriohjelma on suunniteltu tarjoamaan opiskelijoille kehittynyttä osaamista sekä kasvi- ja eläinbiologiasta ja mikrobiologiasta. Ohjelma edellyttää vähintään 30 opintopisteen loppututkinnon suorittamista. Opiskelijoiden odotetaan ylläpitävän keskimääräisen arvosanan 3,0 ja vaaditaan suorittamaan vähintään yksi 3-luottokurssi neljällä seuraavista viidestä ydinalueesta:

Solubiologia / biokemiaMolekyylibiologiaLaskennallinen biologiaEkologia / EvolutionKasvibiologia ·

Seuraavassa on osittainen luettelo kurssien tarjouksista kullakin näistä alueista. Tutkintovaatimusten täyttämiseksi opiskelijan on joko täytettävä laboratorio- tai kirjastotutkimukseen perustuva opinnäytetyö.... [-]

Yhdysvallat Newark
Syyskuu 2019
Englanti
Kampus
Lue lisää suomeksi
Swansea University

Tämä maisterin tutkinto on suunniteltu täyttämään kuilu kognitiivisen neurotieteen, kokeellisen psykologian ja kuvantamismenetelmien perus- ja jatkotutkimuksen ja tohtori ... [+]

Kurssin yleiskuvaus

Tämä maisterin tutkinto on suunniteltu täyttämään kuilu kognitiivisen neurotieteen, kokeellisen psykologian ja kuvantamismenetelmien perus- ja jatkotutkimuksen ja tohtorintutkimuksen välillä.

Opit suunnittelemaan, analysoimaan ja arvioimaan neurokuvauskokeita, jotka auttavat ymmärtämään aivojen mekanismeja, jotka tukevat kognition ja käyttäytymisen näkökohtia, kuten muisti, huomio, esineiden tunnistaminen, neurodegeneraatio ja aivotrauma.

Saat syvällisen koulutuksen kognitiivisessa neurotieteellisessä tutkimuksessa, jossa esitellään neurokuvauksen periaatteet ja saadaan käytännön kokemusta rakenteellisesta ja toiminnallisesta magneettikuvantamisesta (sMRI ja fMRI), elektroenkefalografiasta (EEG) ja transkraniaalisesta tasavirtastimulaatiosta (tDCS).... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Swansea
Request Info
Englanti
Full-time
Part-time
1 - 2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Weizmann Institute of Science, Feinberg Graduate School

Neurotieteen tutkimusta monet pitävät tieteen viimeisenä raja-alueena. Se koostuu erilaisista lähestymistavoista geenien tutkimuksesta, neuronien, synapsien, piirien, käy ... [+]

Brain Sciences: järjestelmät, laskennallinenNeurotiede ja aivotutkimus

Neurotieteen tutkimusta monet pitävät tieteen viimeisenä raja-alueena. Se koostuu erilaisista lähestymistavoista geenien tutkimuksesta, neuronien, synapsien, piirien, käyttäytymisen ja kognitioiden tutkimisesta. Neurotieteet Weizmann-instituutissa käsittävät tutkimusta näissä asioissa. Instituutilla on suuri ja elinvoimainen neurotieteiden yhteisö, ja se on yksi maailman johtavista neuro- ja aivotutkimuskeskuksista. Käyttämällä laajaa valikoimaa malleja ja huipputekniikoita Weizmannin neurotieteilijät pyrkivät ymmärtämään terveydentilaa ja sairauksia.

Weizmann-instituutti tarjoaa tämän kilpailukykyisen integroidun MSc / PhD-radan (Brain Sciences: Systems, Computational... [-]

Israel Rehovot
Lokakuu 2019
Englanti
Full-time
Part-time
Kampus
Lue lisää suomeksi
Northeastern Illinois University

Biologian maisteriohjelma palvelee niitä, jotka ovat kiinnostuneita soveltavasta tai perusbiologisesta tutkimuksesta ja opetuksesta. Ohjelma tarjoaa myös perustan jatko- ... [+]

Biologian maisteriohjelma palvelee niitä, jotka ovat kiinnostuneita soveltavasta tai perusbiologisesta tutkimuksesta ja opetuksesta. Ohjelma tarjoaa myös perustan jatko- tai ammattitutkinnoille. Biologian MS on laajasti perusteltu, joten opiskelijat voivat räätälöidä kurssinsa omien etujensa mukaisesti. Laboratorio-osaaminen on olennainen osa monien biologia-uran, joten opiskelijoille kannustetaan sisällyttämään laboratoriokursseja opinto-ohjelmaansa. Biologian MS-tiedekunnassa on asiantuntemusta useista alatieteistä, kuten ekologia, organismaali, solu ja molekyylibiologia. Kaikki äskettäin hyväksytyt opiskelijat täyttävät syksyn lukukaudella.

Ohjelman tavoitteet

... [-]
Yhdysvallat Avondale
Request Info
Englanti
Full-time
Part-time
1 - 6 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Memphis

Biologisten tieteiden laitos korostaa biologisten tieteiden yhdentymistä, keskittyen tutkimusohjelmiin, jotka yhdistävät kolme suurta fokaalia: evoluutio / ekologia, fysi ... [+]

MSc-tutkinnot Biologiassa. Biologisista tieteistäBiologisten tieteiden laitos korostaa biologisten tieteiden yhdentymistä, keskittyen tutkimusohjelmiin, jotka yhdistävät kolme suurta fokaalia: evoluutio / ekologia, fysiologia ja biokemia, solu- ja molekyylibiologia. Tiedekunnan tutkimusohjelmat heijastavat osastomme monitieteistä vahvuutta. Viimeaikaiset tiedekunnat palkkaavat, tukevat perinteistä perustavanlaatuista biologista tieteenalaa harjoittavaa tutkimuskoulutusta ja tarjoavat erikoistumisia, jotka edistävät tieteidenvälisiä suhteita.Mikä on opetussuunnitelma?tutkielmaTarvitaan vähintään 30 lukukautta tuntiopetuksen jälkeen, joista 21 on 7000-tasolla. Arvosana keskimääräinen 3,0 on säilytett... [-]
Yhdysvallat Memphis
Request Info
Englanti
Kampus
Lue lisää suomeksi