Filter
Luonnontieteiden maisterit
Portugali

Näytä kaikki MSc-ohjelmat Biotieteetssa Portugalissa 2019

Master of Science tai MSc on jatkotutkinto tyypillisesti aloilla ja valtiotieteellinen tiedekunta. MSC voi olla tietenkin-pohjainen, tutkimus-pohjainen, tai näiden kahden seos.

Biologia ja biotieteet on luonnontieteiden se osa-alue, jolla tutkitaan erilaisten kemiallisten, fyysisten ja maantieteellisten prosessien vaikutusta elävien organismien toimintaan ja vuorovaikutukseen maapallolla. Koulutusohjelmassa voidaan opiskella muun muassa ekologiaa, fysiologiaa ja evoluutiota.

Portugali on yksi lämpimintä Euroopan maissa. Opinto-ohjelmat ovat erittäin edullisia. Itse asiassa Portugali on yksi alhaisimmista elinkustannukset opiskelijoille. Nauti suuri rannat Algarve tai vanha siivet historian pääkaupunki Lissabon.

Suositut Luonnontieteiden maisteriohjelmat Biotieteetssa Portugalissa 2019

Read More Read Less

1 Results in Biotieteet, Portugali

Other options within this field of study:
University of Lisbon

MEDfOR on kaksivuotinen maailmanluokan maisteriohjelma, joka vastaa pyyntöön koordinoidusta lähestymistavasta koko Välimeren altaan luotettavien tietojen ja välineiden ke ... [+]

Tietoja MEDfORistaMEDfOR - Välimeren metsätalous ja luonnonvarojen hoito

MEDfOR on kaksivuotinen maailmanluokan kansainvälinen maisteriohjelma, joka keskittyy Välimeren metsien ja metsien kestävyyteen, joka kattaa yli 9 prosenttia Välimeren alueen maa-alueesta. MEDfOR-osoitteen aiheet, jotka liittyvät Välimeren metsätalouteen ja jotka vaativat erityistä huomiota, kuten:

· Metsän ainutlaatuinen maailmanperintö,

· Metsänhoito ja säilyttäminen ja

· Metsätalouden rooli Välimeren alueen yhteisöissä.

MEDfOR on kaksivuotinen maailmanluokan kansainvälinen maisteriohjelma, joka keskittyy Välimeren metsiin ja metsiin, jotka kattavat yli 9 prosenttia Välimeren alueen maa-alueen kestävyyteen liittyvistä aiheista Välimeren metsätalouden erityisiin aiheisiin ja jotka edellyttävät erityistä huomiota, kuten: metsän ainutlaatuinen maailmanperintö, metsänhoito ja suojelu sekä metsätalouden rooli Välimeren alueen yhteisöissä.... [-]

Portugali Lisbon Porto
September 2019
Full-time
2 vuotta
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi