Luonnontieteiden maisterin tutkinnot Chilessä

Näytä kaikki Suosittua Luonnontieteiden maisterin tutkintoa Chilessä 2019

Maisteri

Master-ohjelmat tarjoaa saman otsikon astetta - Master. Jatko-opinnot kuten Masters of Science lyhennetään MSc. Master of Science in Management-ohjelma tai Master of Science of Management koulutus ovat jatko-ohjelmia yhteisen johdon. Tämä tarkoittaa sitä, että opiskelijat saavat akateemisen koulutuksen kanssa syvyys pohdintaa ja abstraktio. Masters yleensä voidaan luokitella Master of Science (MSc) tai suosittu Master of Arts (MA). Master of Science (MSc) yleensä annetaan onnistuneesti saavuttaa jatko-ohjelmia tieteen tai tekniikan osalta lähentymistä.

Chile on vanhin koulutusjärjestelmän Etelä-Amerikassa. Hallitus on aina osittain rahoitettu tämän koulutuksen avulla on yksi halvimpia opiskelijan elämää. Johtavat yliopistot Universidad de Chile ja Pontificia Universidad Católica de Valparaíso.

Ota suoraan yhteyttä oppilaitoksiin Parhaat Luonnontieteiden maisteriohjelmat Chilessä 2019

Näytä lisää

Tietojenkäsittelytieteen maisterin tutkinto

Tecnológico de Monterrey - ITESM
Online Kokopäiväinen Osa-aikainen 2 vuotta July 2019 Chile Santiago + 1 lisää

Valmistautuminen johtajiin muutoksen ja organisaation innovaation edistämiseksi tehokkaan tietotekniikan ja johtamistaidon avulla. [+]

Carnegie Mellonin ja Tecnológico de Monterreyn kaksoiskurssi

Carnegie Mellon, joka on Yhdysvaltojen uutis- ja maailmanraportti yhdeksi alansa korkeakouluista, yhdistää liiketoiminnan ja tietotekniikan tutkimuksen tietotekniikan maisterin tutkintoineen.

Carnegie Mellon, Pittsburgh, Pennsylvaniassa, on kansainvälisesti tunnustettu instituutti, jolla on erottuva joukko maailmanluokan opetus- ja tutkimusohjelmia tietojenkäsittelytieteen, robotiikan, tekniikan, tieteen, liiketalouden, julkisen politiikan, kuvataiteen ja humanististen tieteiden alalla. Newsweek Magazine listasi Carnegie Mellon "New Ivies" -nimistä "poikkeuksellisista akateemisista ohjelmistaan ​​ja kampus-tarjouksistaan". MSIT on laajalti tunnustettu koko Corporate America -yrityksessä teknologian ja johtamisen siltaksi.... [-]