Filter
Master of Science ‑tutkinnot
Eurooppa Opiskelutyyppi: Kaikki Tahti: Part-time

Täältä löydät Osa-aikainen MSc-ohjelmat Digitaalinen viestintässa Eurooppa 2019/2020

Master of Science tai MSc on jatkotutkinto tyypillisesti aloilla ja valtiotieteellinen tiedekunta. MSC voi olla tietenkin-pohjainen, tutkimus-pohjainen, tai näiden kahden seos.

Eurooppa on Sopimuksen mukaan yksi maailman 's seitsemällä mantereella. Käsittää läntisin piste Euraasian, Euroopassa on yleensä jaettu Aasiasta vedenjakaja jakaa Ural-ja Kaukasus, Ural-joen, Kaspianmeren ja Mustanmeren ja vesistöt yhdistää Mustanmeren ja Egeanmeren Seas.

Pyydä lisätietoa Parhaat Osa-aikainen Luonnontieteiden maisterit Digitaalinen viestintässa Eurooppa 2019/2020

Lue lisää Näytä vähemmän
Muita vaihtoehtoja tällä opintoalalla:

1 tulosta kohteessa Digitaalinen viestintä, Eurooppa

CESTE Business School

Maisterin tutkinnon tavoitteena on houkutella ammattilaisia hyvin kehittyneellä tietämyksellä tietotekniikkaan liittyvistä osaamisista, luoda asiantuntijoita huipputeknol ... [+]

Maisterin tutkinnon tavoitteena on houkutella ammattilaisia hyvin kehittyneellä tietämyksellä tietotekniikkaan liittyvistä osaamisista, luoda asiantuntijoita huipputeknologian käyttöön markkinoilla, mutta myös tehdä siitä niin, että ne voivat helposti mukautua erilaisten teknologioiden ja tarjoajia. Näiden ammattilaisten on voitava ottaa vastuu tehtävien ja hankkeiden suunnittelusta ja ongelmanratkaisusta.

Kuka tämä on?

Mestari on suunnattu yliopistojen ja kauppakorkeakoulujen valmistuneille, erityisesti tietotekniikkaan (matematiikka, fysiikka, tilastotiede, tekniikka, kemia jne.) Liittyvillä aloilla.

Jos hakijalla ei ole korkeakoulututkintoa ja hän haluaisi ansaita ammatillisen todistuksen, on mahdollista hyväksyä, jos he voivat todistaa, että heillä on 2-3 vuoden kokemus tietotekniikasta keskitasolla yrityksessään .... [-]

Espanja Zaragoza
Request Info
Espanjalainen
Part-time
2 lukukaudet
Kampus
Lue lisää suomeksi