MSc ohjelma Ekosysteemitssa Eurooppa

Näytä kaikki MSc-ohjelmat Ekosysteemitssa Eurooppa 2018

Luonnontieteiden maisterin tutkinto (MSc eli Master of Science) on kansainvälisesti tunnustettu tutkinto, joka osoittaa, että sen haltija on oman alansa pätevä ammattilainen. Suurimman osan luonnontieteiden maisterin tutkinnoista voi suorittaa neljässä vuodessa. Tämän jälkeen voi suunnata joko suoraan työmarkkinoille tai jatkaa opintojaan edelleen.

Euroopassa, yksi maailman 's seitsemällä mantereella, on yleensä tunnettu läntisin niemimaa Euraasian. Toiseksi pienin maanosa, jossa 10.180.000 (km2), alue on koottu 50 maassa.

Näytä kaikki MSc:t Ekosysteemitssa Eurooppa 2018

Näytä lisää

Msc Ekologian Ja Ekosysteemien

University of Vienna
Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta October 2018 Itävalta Vienna

Master-ohjelma Ekologia ja ekosysteemit (MEC) korjaa perusongelmia ekologian kokonaisvaltaisesti. [+]

Master-ohjelma Ekologia ja ekosysteemit (MEC) korjaa perusongelmia ekologian kokonaisvaltaisesti. Core aiheita ovat roolia organismien toimivuutta ekosysteemien ja tekijöistä ja aikavaihteluja biologisen monimuotoisuuden ja järjestelmien toimintaa. Opinto-ohjelma kestää sekä organismic ja ekosysteemiin perustuvaa lähestymistapaa ekologia - näin täydentäen kaksi liittyvien opetussuunnitelmien Wienin yliopistosta. Nämä ovat ympäristötieteiden laitos, joka on vahvasti juurtunut geotieteiden ja Conservation Biology & Biodiversity Management (saksan kielen), joka on omistettu erityisesti teorian ja käytännön luonnonsuojelun - lajista maisemaan tasolle.

Vuonna MEC, katamme erilaisissa merenkulku-, makeanveden ja maaekosysteemeihin. Nämä vaihtelevat alanko Alpine, ja arktisesta trooppisiin biomes. Tutkijat eri alojen sisällä biologia, kuten kasvitieteen, mikrobiekologiaan, eläintieteen, systeemibiologiaan ja biokemian ovat aktiivisesti MEC. Osallistuvat tiedekunnat tulee osastojen... [-]


MSc Maatieteet: Tulevaisuuden Planeetan Ekosysteemitiede

University of Amsterdam
Opetus kampuksella Kokopäiväinen 24 kuukautta September 2018 Alankomaat Amsterdam

Maantieteen maisteriohjelman Future Planet Ecosystem Science -tietojärjestelmän kaksivuotisessa kappaleessa opit kvantitatiivisia menetelmiä ja saavat syvällisen käsityksen geokemiallisten järjestelmien käsitteistä, jotka ovat välttämättömiä globaalimuutoksen, globaalin muutoksen suuren haasteen edessä. ekosysteemejä ja niiden palveluja, joihin ihmiset luottavat. [+]

Maantieteen maisteriohjelman Future Planet Ecosystem Science -tietojärjestelmän kaksivuotisessa kappaleessa opit kvantitatiivisia menetelmiä ja saavat syvällisen käsityksen geokemiallisten järjestelmien käsitteistä, jotka ovat välttämättömiä globaalimuutoksen, globaalin muutoksen suuren haasteen edessä. ekosysteemejä ja niiden palveluja, joihin ihmiset luottavat.

Future Planet Ecosystem Science on kaksi vuotta kestävä ohjelma (120 EC), jossa on 30 EC pakollisia kursseja, kirjallisuustutkimus (6 EC) ja riippumaton maisteriohjelma (vähintään 48 EC). Lisäksi 36 EC-ohjelmaa voidaan käyttää joko valinnaisiin kursseihin, toiseen tutkimushankkeeseen, alaikäiseen (Tesla minor tai Science for Sustainability minor) tai harjoitteluun yritysneuvontaan, kansalaisyhteiskuntaan tai hallitusten järjestöön.... [-]


MSc in Physical Geography and Ecosystem Analysis

Lund University
Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta September 2018 Ruotsi Lund

[+]

Lue lisää ohjelmasta: www.lunduniversity.lu.se/Physical-Geography-Ecosystem-Analysis

Miksi Lundin yliopisto?

Perustettiin vuonna 1666, Lundin yliopisto on yksi Pohjois-Euroopan vanhin, laajin ja hienoin yliopistoissa. Rankattu maailman 100 parhaan yliopiston joukkoon QS Ranking 2016/2017, yliopisto on # 1 valinta kansainvälisille opiskelijoille tulevat Ruotsi - yksi maailman innovatiivisimmista, luova ja demokraattiset maat.

[-]