Luonnontieteiden maisteriohjelma Energia-alan opinnotssa Qatarissa

Näytä kaikki MSc-ohjelmat Energia-alan opinnotssa Qatarissa 2019

Energia-alan opinnot

Master of Science, tai maisterin tutkinto Tiede on akateeminen tutkinto toimitetaan Yliopistot monissa maissa. Master of Science on suosittu valinta päätyttyä kandidaatin tutkinto.

Energian ohjelmien tavoitteena on opettaa opiskelijoille kaikki tarvittava erilaisista virtalähteistä. Osa alan ohjelmista painottaa tiettyä energiamuotoa sekä uusien, vaihtoehtoisten energialähteiden kehittämistä ja käyttöönottoa.

Qatar, on suvereeni arabivaltiossa, joka sijaitsee Länsi-Aasiassa, miehittää pieni Qatar niemimaalla koilliseen rannikolla paljon suurempi Arabian niemimaalla. Koulutus City on melko uusi yritys Dohassa rahoittama Qatarin hallituksen kautta Qatar Foundation. Se on koti Qatar Akatemia, oppimiskeskus, Academic Bridge-ohjelma (samanlainen college valmistava koulu), sekä haara kampuksella Texas A & M University (Engineering).

Suositut Luonnontieteiden maisteriohjelmat Energia-alan opinnotssa Qatarissa 2019

Näytä lisää

Master of Science in Sustainable Energy

Hamad bin Khalifa University
Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta September 2019 Qatar Doha

Kestävän energian MSc-ohjelma جامعة حمد بن خليفة opiskelijoille kattavan tietämyksen kestävistä energiakysymyksistä sekä kaupunkirakentamisen, kuljetuksen ja valmistuksen vaikutuksista energian kestävyyteen. Ohjelma myös valaisee kestävän politiikan alan katalysaattoreita ja sen vaikutuksia yhteiskuntaan, talouteen ja ympäristöön. Todellinen ja kohdennetut tutkimukset ovat keskeisiä tekijöitä energiatekniikan ja teknologian kestävän kehityksen tukemiseksi. Monitieteellinen opetussuunnitelma mahdollistaa osallistumisen ja tieteidenvälisen tieteen sekä perustamalla perustietämyksen, joka vuorostaan ​​kehittyy energiankehityksellä ja joka auttaa valmistuneita työkaluja monien urapolkujen seuraamiseen. [+]

Kestävän energian MSc-ohjelma جامعة حمد بن خليفة opiskelijoille kattavan tietämyksen kestävistä energiakysymyksistä sekä kaupunkirakentamisen, kuljetuksen ja valmistuksen vaikutuksista energian kestävyyteen. Ohjelma myös valaisee kestävän politiikan alan katalysaattoreita ja sen vaikutuksia yhteiskuntaan, talouteen ja ympäristöön. Todellinen ja kohdennetut tutkimukset ovat keskeisiä tekijöitä energiatekniikan ja teknologian kestävän kehityksen tukemiseksi. Monitieteellinen opetussuunnitelma mahdollistaa osallistumisen ja tieteidenvälisen tieteen sekä perustamalla perustietämyksen, joka vuorostaan ​​kehittyy energiankehityksellä ja joka auttaa valmistuneita työkaluja monien urapolkujen seuraamiseen.... [-]