Filter
Luonnontieteiden maisterit
Qatar

Näytä kaikki MSc-ohjelmat Energia-alan opinnotssa Qatarissa 2019

Master of Science, tai maisterin tutkinto Tiede on akateeminen tutkinto toimitetaan Yliopistot monissa maissa. Master of Science on suosittu valinta päätyttyä kandidaatin tutkinto.

Energian ohjelmien tavoitteena on opettaa opiskelijoille kaikki tarvittava erilaisista virtalähteistä. Osa alan ohjelmista painottaa tiettyä energiamuotoa sekä uusien, vaihtoehtoisten energialähteiden kehittämistä ja käyttöönottoa.

Qatar, on suvereeni arabivaltiossa, joka sijaitsee Länsi-Aasiassa, miehittää pieni Qatar niemimaalla koilliseen rannikolla paljon suurempi Arabian niemimaalla. Koulutus City on melko uusi yritys Dohassa rahoittama Qatarin hallituksen kautta Qatar Foundation. Se on koti Qatar Akatemia, oppimiskeskus, Academic Bridge-ohjelma (samanlainen college valmistava koulu), sekä haara kampuksella Texas A & M University (Engineering).

Suositut Luonnontieteiden maisteriohjelmat Energia-alan opinnotssa Qatarissa 2019

Read More Read Less
Other options within this field of study:
PhD

1 Results in Energia-alan opinnot, Qatar

Other options within this field of study:
PhD
Hamad bin Khalifa University

Kestävän energian MSc-ohjelma جامعة حمد بن خليفة opiskelijoille kattavan tietämyksen kestävistä energiakysymyksistä sekä kaupunkirakentamisen, kuljetuksen ja valmistuksen ... [+]

Kestävän energian MSc-ohjelma جامعة حمد بن خليفة opiskelijoille kattavan tietämyksen kestävistä energiakysymyksistä sekä kaupunkirakentamisen, kuljetuksen ja valmistuksen vaikutuksista energian kestävyyteen. Ohjelma myös valaisee kestävän politiikan alan katalysaattoreita ja sen vaikutuksia yhteiskuntaan, talouteen ja ympäristöön. Todellinen ja kohdennetut tutkimukset ovat keskeisiä tekijöitä energiatekniikan ja teknologian kestävän kehityksen tukemiseksi. Monitieteellinen opetussuunnitelma mahdollistaa osallistumisen ja tieteidenvälisen tieteen sekä perustamalla perustietämyksen, joka vuorostaan ​​kehittyy energiankehityksellä ja joka auttaa valmistuneita työkaluja monien urapolkujen seuraamiseen.... [-]

Qatar Doha
September 2019
Full-time
2 vuotta
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi