Luonnontieteiden maisteriohjelma Englannin kielissa Iso-Britanniassa

Näytä kaikki MSc-ohjelmat Englannin kielissa Iso-Britanniassa 2018/2019

Englannin kieli

Luonnontieteiden maisteri (MSc eli Master of Science) on filosofian maisterin tutkinnon rinnalla suosituin maisterin tutkinto. Tutkinto on kansainvälisesti pätevä, ja sen saa yleensä noin neljän vuoden ankarien opintojen jälkeen. Perinteisesti opinnot suoritetaan jollain luonnontieteellisellä alalla.

Yhdistynyt kuningaskunta Ison-Britannian ja Pohjois-Irlannin, yleisesti tunnettu Iso-Britannia ja Britanniassa, on suvereeni valtio sijaitsee pois luoteisrannikolla Manner-Euroopassa.Kaksi tunnetuin (ja vanhin) yliopistot ovat Oxford ja Cambridge (kutsutaan usein Oxbridge monet britit) Englanti on myös useita muita maailmanluokan instituutioiden, mukaan lukien useita Lontoossa (erityisesti Imperial College, London School of Economics, University College Lontoossa ja kuningas 's College London, kaikki ovat osa Lontoon University)

Suositut Luonnontieteiden maisteriohjelmat Englannin kielissa Iso-Britanniassa 2018/2019

Näytä lisää

MSc in Englannin kielen opetuskieli (TESOL) (verkossa)

University of Stirling
Online Osa-aikainen 30 kuukautta September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Stirling

TESOL-kurssimme on jatkokoulutus ja ammattipätevyys ihmisille, jotka työskentelevät jo kaikilla aloilla, joilla opetetaan englantia vieraana tai toisena kielenä. Jätät tietämyksen ja käytännön luokkahuoneen taidon ollessa luottavainen, kriittisesti heijastava ja yrittämätön opettaja. [+]

Yleiskatsaus

TESOL-kurssimme on jatkokoulutus ja ammattipätevyys ihmisille, jotka työskentelevät jo kaikilla aloilla, joilla opetetaan englantia vieraana tai toisena kielenä. Jätät tietämyksen ja käytännön luokkahuoneen taidon ollessa luottavainen, kriittisesti heijastava ja yrittämätön opettaja.

Toimitettu täysin verkossa, mutta mahdollisuus osallistua moduuleihin kampuksella, tämä kurssi on ihanteellinen niille, jotka haluavat opiskella samalla opettamalla. Kokeneet ammattilaiset, jotka ovat eläneet ja opettaneet ympäri maapalloa, tarjoaa erinomaisen tasapainon teorian ja käytännön välillä käyttäen erilaisia ​​huippuluokan, innovatiivisia opetusmenetelmiä.... [-]