$close

Suodattimet

Katso tulokset

Vertaa Luonnontieteiden maisterin tutkintoa Englantilainen kirjallisuusssa

Master tutkinto on tutkintotodistus myönnetty henkilöille valmiiksi korkean tason ohjelma keskittyi asiantuntemusta tietyllä alalla. Sen jälkeen ansaita jatkotutkinto, lisätutkimuksia on tohtoritasolle on yksi monista vaihtoehdoista. Sinulla voi olla miettimättä, mikä on diplomi Englanti kirjallisuus? Tämä opinto tarjoaa opiskelijoille laaja koulutus kaikilla Englanti tutkimuksia. Ural… Lue lisää

Master tutkinto on tutkintotodistus myönnetty henkilöille valmiiksi korkean tason ohjelma keskittyi asiantuntemusta tietyllä alalla. Sen jälkeen ansaita jatkotutkinto, lisätutkimuksia on tohtoritasolle on yksi monista vaihtoehdoista.

Sinulla voi olla miettimättä, mikä on diplomi Englanti kirjallisuus? Tämä opinto tarjoaa opiskelijoille laaja koulutus kaikilla Englanti tutkimuksia. Uralla tarjotaan merkittävää kirjallisuuden liikkeet, yksittäiset kirjoittajat, aikakausilta, historia kritiikkiä, kielitieteen ja filologian. Tavoitteena on edistää maailmanlaajuista osaamista aikoja Englanti kielellä kirjallisuusperinteen ennen opiskelijat haluavat erikoistua yhteen aiheeseen tai alue.

Edut ylempään korkeakoulututkintoon ulottuvat sekä ammatti- ja henkilökohtaista elämää valmistuneiden.Esimerkiksi yksilöt voivat kehittää tiedon lisääntyessä lujittamisen, yhteenvedon laatimisen tietoa, joka on helposti ymmärrettävissä ja mielenkiintoista lukea, taitoja, jotka voivat auttaa heitä löytämään uusia työllistymismahdollisuuksia ja edetä tehtävissään.

Koska tämä ohjelma on saatavilla eri yliopistoissa, kustannukset vaihtelevat sijainnin koulun ja ohjelman kesto. Opiskelijoiden pitäisi pyytää tietoja kustannuksista odotuksia yksittäisiä laitoksia.

Valmistuneet kanssa Englanti kirjallisuus Master of Science usein työtä hyödyntäen heidän kirjallisesti ja viestintätaidot opetuksessa, kirjallisesti tai muokkaamista. Tyypillisiä teollisuuden aloja ovat tiedotusvälineet, julkaisutoiminta ja akateemisen maailman. Kuitenkin valmistuneet voivat myös löytää uran toimialoilla vaihtelevat PR ja yhdistyksille, että laki, liiketoiminta, kirjanpito, tekniikka ja rahoitus.Kannat kuten virkamieskunta työntekijöitä, valtion työntekijöiden, terveyspalvelut työntekijöille, avustavana, ja talousanalyytikko ovat realistisia näkymiä.

Koko- tai osa-aikaisesti luokissa voi olla saatavilla aktiivisille ammattilaisille, jotka tarvitsevat enemmän joustavuutta opetuksen yhteydessä. Monet tilat tarjoavat verkossa etäopetusta alustoja lisämukavuutta. Löytää oikea koulu sinulle, etsi ohjelman alla ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.

Näytä vähemmän
Muita vaihtoehtoja tällä opintoalalla: 
$format_list_bulleted Suodattimet
Lajitteluperuste:
Suositeltu Uusimmat Nimi
SUNY Old Westbury School of Education
Vanha Westbury, Yhdysvallat

Lukutaidon koulutuksen maisteri (MS) on suunniteltu Pathway lukutaidon ammatilliseen sertifiointiin joko lapsuuden (B-6) tai nuoruusiän (5-12) tasolla tai molemmilla.

Lukutaidon koulutuksen maisteri (MS) on suunniteltu Pathway lukutaidon ammatilliseen sertifiointiin joko lapsuuden (B-6) tai nuoruusiän (5-12) tasolla tai molemmilla. -
MSc
Englanti
Kampus