close

Suodattimet

Katso tulokset

Näytä kaikki MSc-ohjelmat Hallinnon opinnotssa 2021 Kylpy Iso-Britanniassa

Luonnontieteiden maisteri (MSc eli Master of Science) on filosofian maisterin tutkinnon rinnalla suosituin maisterin tutkinto. Tutkinto on kansainvälisesti pätevä, ja sen saa yleensä noin neljän vuoden ankarien opintojen jälkeen. Perinteisesti opinnot suoritetaan jollain luonnontieteellisellä alalla.Hallinnon alan opintoihin kuuluu yleensä liiketalouteen liittyviä oppiaineita, joita ovat… Lue lisää

Luonnontieteiden maisteri (MSc eli Master of Science) on filosofian maisterin tutkinnon rinnalla suosituin maisterin tutkinto. Tutkinto on kansainvälisesti pätevä, ja sen saa yleensä noin neljän vuoden ankarien opintojen jälkeen. Perinteisesti opinnot suoritetaan jollain luonnontieteellisellä alalla.

Hallinnon alan opintoihin kuuluu yleensä liiketalouteen liittyviä oppiaineita, joita ovat muun muassa rahoitus, viestintä ja markkinointi. Hallinnon akateemiset opinnot valmistavat opiskelijaa liiketalouden työtehtäviin, joko johtavassa asemassa tai myös yhtenä tiimin jäsenenä.

UK, Iso-Britannia on yli 300 vuotta vanha ja se käsittää neljä kansojensa: Englanti, Skotlanti, Wales ja Pohjois-Irlanti. UK on ollut oppilaitoksessa viimeiset 1000 vuotta ja hänellä on monia vanhoja ja erottaa yliopistot. Ulkomaiset opiskelijat muodostavat merkittävän osan opiskelijoista Britannian yliopistoissa.

Bath on kaksi yliopistoa ja kaksi erillistä korkeakouluissa. University of Bath on jopa nimetty University of the Year vuonna 2011 ja on keskittynyt tieteen ja mekaniikka taas Bath Spa University on enemmän yhteiskuntatieteissä. Muut korkeakoulut ovat kaupungin Bath College ja Northland College.

Ota yhteyttä oppilaitoksiin Luonnontieteiden maisterin tutkinnot Hallinnon opinnotssa Kylpy Iso-Britanniassa 2021

Näytä vähemmän
Vastaavia opintoaloja
arrow_drop_up arrow_drop_down
format_list_bulleted Suodattimet
University of Bath School of Management
Kylpy, Yhdistynyt kuningaskunta

Opi käsitteellisiä, analyyttisiä ja käytännöllisiä oivalluksia globaalien organisaatioiden tehokkaaseen hallintaan.

Opi käsitteellisiä, analyyttisiä ja käytännöllisiä oivalluksia globaalien organisaatioiden tehokkaaseen hallintaan. -
MSc
Täyspäiväinen
Englanti
Kampus
 
University of Bath School of Management
Kylpy, Yhdistynyt kuningaskunta

Valmistuneet, jotka haluavat kehittää avainohjaustaitoja ja jotka ovat kiinnostuneita urahallinnasta tai konsultoinnista.

Valmistuneet, jotka haluavat kehittää avainohjaustaitoja ja jotka ovat kiinnostuneita urahallinnasta tai konsultoinnista. -
MSc
Täyspäiväinen
Englanti
Kampus
 

VINKKI! Jos edustat jotakin oppilaitosta ja haluat lisätä ohjelmasi luetteloomme, ota yhteyttä tästä