Filter
Master of Science ‑tutkinnot
Oman Muscat

Näytä kaikki MSc-ohjelmat Ilmailussa 2019 in. Omanissa

Luonnontieteiden maisterin tutkinto (MSc eli Master of Science) on akateeminen arvonimi, jonka saa, kun on suorittanut määritellyn kurssikokonaisuuden yleensä jollain luonnontieteellisellä alalla. Luonnontieteiden maisterin tutkinnosta on usein hyötyä sekä uranäkymien että palkkakehityksen kannalta.

Aviation tutkii monia näkökohtia lennon, mukaan lukien suunnittelu, tuotanto ja käyttö ilma. Monissa lento kurssien käsitellä raskaampia-kuin-ilma, mutta siellä on myös tutkimuksen kevyempi ilma, kuten blimps.

Kun sinun täytyy tutkia Kaukoidän ja oppia ihana ja rikas arabian kulttuuria, ilmoittautua yliopistossa tai korkeakoulussa kurssin Omanissa. Tämä on maa, jossa ranking instituutioiden kuten Sultan Qaboos University, University of Nziwa ja Dhofar yliopistossa. Saavat oppia monia tapoja elämän arabien opiskellessaan Oman.

Maa, joka on virallisesti kutsutaan Omanin sulttaanikunta on arabi valtio sijaitsee Lounais-Aasiassa. Koulutusalalla on korkea lukutaito. Oman on huippuluokan oppilaitosten maailman kuten Sultan Qaboos University, Dhofar University ja University of Nizwa.

Ota yhteyttä yliopistoihin Luonnontieteiden maisterin tutkinnot Ilmailussa in. Omanissa 2019

Read More Read Less
Muita vaihtoehtoja tällä opintoalalla:

1 tulosta kohteessa Ilmailu, Muscat

Muita vaihtoehtoja tällä opintoalalla:
Muscat University

Executive MSc Air Transport Management on suunniteltu tuottamaan kehittynyttä ja kattava tieto lentoliikenteen hallintaan strategisia kysymyksiä. ... [+]

Ohjelman tiedot

Executive MSc Air Transport Management on suunniteltu tuottamaan kehittynyttä ja kattava tieto lentoliikenteen hallintaan strategisia kysymyksiä. Se yhdistää lentoliikenteen teoreettinen tietämys lisääntynyt keskittyminen johtamisen ja henkilökohtaiseen kehitykseen. Tämä koulutusohjelma on yksi joukko jatko ohjelmia Cranfieldin yliopiston ja tarjotaan Muscat yliopistossa ja johtaa annettavaan Cranfieldin Korkeakoulututkinto ja myös Muscat Korkeakoulututkinto.

Ohjelman tavoitteet

MSc Air Transport Management pyrkii:

Antaa opiskelijoille taitoja tarvitaan jatkaa menestyksekkään uran eri sektoreilla ilmailualalla myös lentoyhtiöiden, lentoaseman yritykset ja viranomaiset, siviili-ilmailun osastot, lentoliikenteen konsultti- ja ilmailuteollisuuden. Paranna opiskelijoiden taitoja lentoliikenteen hallintaan, joka tarjoaa tilan tutkimus, joka mahdollistaa yhdistää tutkimuksen työasioiden. Auttaa opiskelijoita täyttämään johdon koulutustarpeisiin nykyisten lentoliikenne, toimittajat, ilmailu konsulttien ja hallituksen sääntelijöiden. ... [-]
Oman Muscat
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
Part-time
1 - 2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi