MASTERSTUDIES.FI

Näytä kaikki MSc-ohjelmat Ilmailussa 2019 in. Omanissa

Luonnontieteiden maisterin tutkinto (MSc eli Master of Science) on akateeminen arvonimi, jonka saa, kun on suorittanut määritellyn kurssikokonaisuuden yleensä jollain luonnontieteellisellä alalla. Luonnontieteiden maisterin tutkinnosta on usein hyötyä sekä uranäkymien että palkkakehityksen kannalta.

Aviation tutkii monia näkökohtia lennon, mukaan lukien suunnittelu, tuotanto ja käyttö ilma. Monissa lento kurssien käsitellä raskaampia-kuin-ilma, mutta siellä on myös tutkimuksen kevyempi ilma, kuten blimps.

Kun sinun täytyy tutkia Kaukoidän ja oppia ihana ja rikas arabian kulttuuria, ilmoittautua yliopistossa tai korkeakoulussa kurssin Omanissa. Tämä on maa, jossa ranking instituutioiden kuten Sultan Qaboos University, University of Nziwa ja Dhofar yliopistossa. Saavat oppia monia tapoja elämän arabien opiskellessaan Oman.

Maa, joka on virallisesti kutsutaan Omanin sulttaanikunta on arabi valtio sijaitsee Lounais-Aasiassa. Koulutusalalla on korkea lukutaito. Oman on huippuluokan oppilaitosten maailman kuten Sultan Qaboos University, Dhofar University ja University of Nizwa.

Ota yhteyttä yliopistoihin Luonnontieteiden maisterin tutkinnot Ilmailussa in. Omanissa 2019

1 tulosta kohteessa Ilmailu, Muscat Filter

Msc lentoliikenteen hallinnan

Muscat University
Kampus Full-time Part-time 1 - 2 vuotta Syyskuu 2019 Oman Muscat + 1 lisää

Executive MSc Air Transport Management on suunniteltu tuottamaan kehittynyttä ja kattava tieto lentoliikenteen hallintaan strategisia kysymyksiä.