Filter
Master of Science ‑tutkinnot
Ruotsi Linköping

Näytä kaikki MSc-ohjelmat Ilmailussa 2019 in Linköping Ruotsissa

Luonnontieteiden maisterin tutkinto (MSc eli Master of Science) on kansainvälisesti tunnustettu tutkinto, joka osoittaa, että sen haltija on oman alansa pätevä ammattilainen. Suurimman osan luonnontieteiden maisterin tutkinnoista voi suorittaa neljässä vuodessa. Tämän jälkeen voi suunnata joko suoraan työmarkkinoille tai jatkaa opintojaan edelleen.

Yritykset lentoyhtiön valmistus- ja lennonohjaus-, muiden muassa, voivat vuokrata opiskelijoille, jotka ovat opiskelleet ilmailun. Tämä kenttä käsittelee käytännön lentomatkustamisen, kuten suunnittelu, käyttö ja ympäristövaikutukset. Se sisältää myös tutkimuksen suunnittelu ja fysiikan.

Ruotsi, virallisesti Ruotsin kuningaskunta, on pohjoismaa Pohjois-Euroopassa. Ruotsin rajojen Norjassa ja Suomessa, ja se on kytketty Tanskaan silta-tunneli Juutinrauman. Ruotsissa on kehitetty jälkiteollisen yhteiskunnan kehittynyt hyvinvointivaltion. Elintason ja elinajanodotteen joukossa korkeimpia maailmassa.

Linköping kaupunki sijaitsee Linköpingin kunta Ostergotland County, Espanja. Se on industririous kaupunki pääaineenaan korkean teknologian. Linköping on tunnettu yliopisto - Linköpingin yliopistosta, että suurten yhtiöiden korkean teknologian ja ohjelmistojen tutkimus.

Ota suoraan yhteyttä oppilaitoksiin Luonnontieteiden maisterin tutkinnot Ilmailussa in Linköping Ruotsissa 2019

Read More Read Less

1 tulosta kohteessa Ilmailu, Linköping

Tutkinnot
Sijainti
Ruotsi
Linköping
Opiskelutyyppi
Tahti
Linköping University

... [+]

Linköping on ilmailun Ruotsin pääkaupunki ja yksi harvoista ilmailun kaupungeista maailmassa. Saab Aeronautics, tuottaja erittäin onnistunut Gripen hävittäjiin, on merkittävä toimija alueella. Ilmailutiedotusyksikkö Engineering Ohjelma hyötyy tästä, koska jotkut opettajat ovat kytkökset teollisuudelle.

Koko ohjelman, erityistä huomiota kiinnitetään perusteellista etenemistä käyttö merkittävää nykyaikaista suunnittelutoimistot työkaluja.

Opiskelija varauduttava myös tutkijanuran.

[-]
Ruotsi Linköping
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi