Filter
Master of Science ‑tutkinnot
Singapore

Näytä kaikki MSc-ohjelmat Ilmailussa Singaporessa 2019

Luonnontieteiden maisteri (MSc eli Master of Science) on filosofian maisterin tutkinnon rinnalla suosituin maisterin tutkinto. Tutkinto on kansainvälisesti pätevä, ja sen saa yleensä noin neljän vuoden ankarien opintojen jälkeen. Perinteisesti opinnot suoritetaan jollain luonnontieteellisellä alalla.

Yritykset lentoyhtiön valmistus- ja lennonohjaus-, muiden muassa, voivat vuokrata opiskelijoille, jotka ovat opiskelleet ilmailun. Tämä kenttä käsittelee käytännön lentomatkustamisen, kuten suunnittelu, käyttö ja ympäristövaikutukset. Se sisältää myös tutkimuksen suunnittelu ja fysiikan.

Singapore (新加坡) on kaupunki-valtio Kaakkois-Aasiassa. Perustettiin Britannian kauppa siirtomaa vuonna 1819, itsenäistymisen jälkeen siitä on tullut yksi maailman 's vauraimmista maista ja ylpeilee maailman ' s vilkkain satama. Singapore on kuusi yliopistoihin ja ovat yleensä hyvin pidetty ja houkuttelee vaihto-opiskelijoita eri puolilta maailmaa.

Suositut Luonnontieteiden maisteriohjelmat Ilmailussa Singaporessa 2019

Read More Read Less
MScIlmailu
Muita ohjelmavaihtoehtoja Aasia

2 tulosta kohteessa Ilmailu, Singapore

Embry-Riddle Aeronautical University Asia

... [+]

Koska jotkut kurssit ovat erittäin teknisiä, enemmän ilmailualan tausta tarvitaan.

Virallinen / todistettu jäljennökset edellä mainitut asiakirjat tulee postittaa Embry-Riddle Aeronautical University, toimisto Ilmoittautuminen Management, 75 Bukit Timah Road, # 02-01 Boon Siew Building, Singapore 229833. Vaihtoehtoisesti opiskelija voi varata tuoda alkuperäiset asiakirjat niin, että virkamies kappale voidaan tehdä. Seuraavalla sivulla, korjaa seuraavat:

Opiskelija voi odottaa valmistua 24 kuukauden kuluttua ne alkavat MSA koulutusohjelman.

Imu / Aloituspäivät

Opiskelija voi aloittaa MSA koulutusohjelman tammikuussa, kesäkuussa tai elokuussa.... [-]

Singapore
Request Info
Englanti
Part-time
24 kuukautta
Kampuksella ja verkossa
Lue lisää suomeksi
Singapore Aviation Academy

Master of Science (MSc) in Air Transport Management (ATM) on suunniteltu varustamaan sinulle tarvittavat taidot jatkaa menestyksekkään uran eri sektoreilla ilmailualalla, ... [+]

Master of Science in Air Transport Management (järjestetään yhdessä Cranfield University, UK)

Ohjelman yleiskatsaus

Master of Science (MSc) in Air Transport Management (ATM) on suunniteltu varustamaan sinulle tarvittavat taidot jatkaa menestyksekkään uran eri sektoreilla ilmailualalla, kuten siviili ilmailuhallinnoilta, lentokenttäviranomaiset, lennonvarmistuspalvelujen tarjoajat, lentoyhtiöt, lentoliikenne konsultti- ja ilmailuteollisuuden.

MSc ATM on osa-aikainen ohjelma kehitetty erityisesti vastaamaan vaatimuksiin kiireinen avainhenkilöt joustavampia johtoon opetusta ATM. Siinä yhdistyvät pakollinen lentoliikenteessä ytimen moduulit keskitytään enemmän johtamisen ja henkilökohtaiseen kehitykseen, ja se perustuu tämän valinnaisen moduulit valitaan sopivat yksittäisten etujen ja uran toiveita.... [-]

Singapore Singapore Online
Request Info
Englanti
Full-time
3 vuotta
Kampus
Online
Lue lisää suomeksi