Filter
Master of Science ‑tutkinnot
Singapore Singapore

Näytä kaikki MSc-ohjelmat Ilmailussa 2019 Singapore Singaporessa

Msc sanoista Master of Science. Se on jatko-koulutus master 's tutkinto antama yliopistojen laaja valtioiden määrä. Tutkinto on tyypillisesti tutkittu tieteiden ja joskus yhteiskuntatieteissä.

Aviation tutkii käytännön näkökohdat koneellisesti perustuvan lennon. Opiskelijat Tämän aihe voi tutkia lentokone suunnittelu, koelentotiedot pöytäkirjojen tai muiden näkökohtien raskaampia-kuin-ilma. Myöhemmin työt tällä alalla ovat lentoyhtiön lentäjä, lentokone insinööri ja turvallisuus tarkastaja.

Singapore, virallisesti Singaporen tasavalta, on Kaakkois-Aasian saari kaupunki-valtio off eteläkärjessä Malaiji niemimaalla, 137 km pohjoiseen päiväntasaajalta. Ulkomaisten yliopistojen, kauppakorkeakoulujen ja erikoistuneiden tutkimuslaitosten ovat myös setup Aasian kampuksilla Singaporessa. Singapore on yksi turvallisimmista suurista kaupungeista maailmassa lähes kaikki toimenpiteet.

Ota yhteyttä yliopistoihin Luonnontieteiden maisterin tutkinnot Ilmailussa Singapore Singaporessa 2019

Read More Read Less

2 tulosta kohteessa Ilmailu, Singapore

Embry-Riddle Aeronautical University Asia

... [+]

Koska jotkut kurssit ovat erittäin teknisiä, enemmän ilmailualan tausta tarvitaan.

Virallinen / todistettu jäljennökset edellä mainitut asiakirjat tulee postittaa Embry-Riddle Aeronautical University, toimisto Ilmoittautuminen Management, 75 Bukit Timah Road, # 02-01 Boon Siew Building, Singapore 229833. Vaihtoehtoisesti opiskelija voi varata tuoda alkuperäiset asiakirjat niin, että virkamies kappale voidaan tehdä. Seuraavalla sivulla, korjaa seuraavat:

Opiskelija voi odottaa valmistua 24 kuukauden kuluttua ne alkavat MSA koulutusohjelman.

Imu / Aloituspäivät

Opiskelija voi aloittaa MSA koulutusohjelman tammikuussa, kesäkuussa tai elokuussa.... [-]

Singapore
Request Info
Englanti
Part-time
24 kuukautta
Kampuksella ja verkossa
Lue lisää suomeksi
Singapore Aviation Academy

Master of Science (MSc) in Air Transport Management (ATM) on suunniteltu varustamaan sinulle tarvittavat taidot jatkaa menestyksekkään uran eri sektoreilla ilmailualalla, ... [+]

Master of Science in Air Transport Management (järjestetään yhdessä Cranfield University, UK)

Ohjelman yleiskatsaus

Master of Science (MSc) in Air Transport Management (ATM) on suunniteltu varustamaan sinulle tarvittavat taidot jatkaa menestyksekkään uran eri sektoreilla ilmailualalla, kuten siviili ilmailuhallinnoilta, lentokenttäviranomaiset, lennonvarmistuspalvelujen tarjoajat, lentoyhtiöt, lentoliikenne konsultti- ja ilmailuteollisuuden.

MSc ATM on osa-aikainen ohjelma kehitetty erityisesti vastaamaan vaatimuksiin kiireinen avainhenkilöt joustavampia johtoon opetusta ATM. Siinä yhdistyvät pakollinen lentoliikenteessä ytimen moduulit keskitytään enemmän johtamisen ja henkilökohtaiseen kehitykseen, ja se perustuu tämän valinnaisen moduulit valitaan sopivat yksittäisten etujen ja uran toiveita.... [-]

Singapore Singapore Online
Request Info
Englanti
Full-time
3 vuotta
Kampus
Online
Lue lisää suomeksi