MASTERSTUDIES.FI

Vertaa 17 Luonnontieteiden maisterin tutkintoa Ilmailussa

Kuten sekä teknologia ja kilpailu kokeneet työntekijät ovat lisääntyneet viime vuosina, koulutusvaatimukset, että monet yritykset pyrkivät heidän tuleville työntekijöille on myös kasvanut. Master of Science-ohjelman avulla opiskelijat voivat oppia, mitä he tarvitsevat excel heidän valitsemassaan ammatissa ja voivat auttaa antaa heille vauhtia ammattimaisesti. Ne, jotka ovat kiinnostuneita ilmailun, esimerkiksi voi voittaa kilpailluilla markkinoilla päätyttyä maisteri alalla.

Mikä on MSc Aviation? Tällainen ohjelma on suunniteltu auttamaan niitä, joilla on siihen liittyvien tutkinto tai merkittävää työkokemusta alalla kartuttaa tietojaan ja taitojaan alan liittyvillä aloilla. Jotkut ohjelmat tarjoavat erikoisuuksia lentokonesuunnittelu tai Ilmailuhallinnon. Työselostus sisältää usein liikkeenjohdon, ilmailu toimitusketjun sekä tutkimus ja kehitys.Ohjelmia voi olla valmis niin vähän kuin kaksi vuotta.

Valmistuneet saavat ymmärrystä tutkimuksen menetelmiä ja tilastot, ongelmanratkaisu, ja hakumenettelystä kursseista hankkeisiin alan sisällä päätyttyä ohjelman. Se voi myös valmistaa opiskelijoita tiukempaa tohtorin tutkintoa.

Kustannukset toteuttavat tämän verran riippuu monista asioista, kuten politiikkoja, palkkiot ja sijainti yliopisto, jossa tutkinto on tarjolla. Potentiaaliset opiskelijoita kannustetaan oppia kaikki hallinnolliset palkkiot ja muut opetusta kulut ennen hyväksymistä asento missä tahansa yliopistossa.

Ne, joilla Master of Science in Aviation voivat valita uran ja kehittely, innovaatioiden hallinta, patenttien ja IP, tutkimus ja kehitys, logistiikka, laadunhallinta, ja enemmän. On johdonmukaista työpaikkoja saatavilla sekä julkisella että yksityisellä sektorilla.

 

Ajanpuute ja puute hyvämaineinen koulut opiskelijan alueella käytetään ehkäisemään monia suorittamisen haluttu astetta. Kuitenkin käyttämällä online-kursseista runsaasti mahdollisuuksia on nyt saatavilla kaikille, joilla on internet-yhteys. Ne, jotka haluaisivat lisää tietoa voi käyttää ohjelmaa listalle ja lyijymuodossa. Etsi ohjelman alla ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.

17 tulosta kohteessa Ilmailu Filter

Msc lentoliikenteen hallinnan

Muscat University
Kampus Full-time Part-time 1 - 2 vuotta Syyskuu 2019 Oman Muscat + 1 lisää

Executive MSc Air Transport Management on suunniteltu tuottamaan kehittynyttä ja kattava tieto lentoliikenteen hallintaan strategisia kysymyksiä.

Ms turvallisuudessa science

Embry Riddle Aeronautical University
Kampus Full-time 2 vuotta Syyskuu 2019 Yhdysvallat Prescott

Master of Science in Safety Science (MS-SS) koulutusohjelma on suunniteltu antamaan opiskelijoille käytännön opintonsa lentoturvallisuuden sekä työsuojelun.

Master of Science in Aeronautics

Embry-Riddle Aeronautical University Asia
Kampuksella ja verkossa Part-time 24 kuukautta Request Info Singapore

Maisteri lentoliikenteen hallintaan

Singapore Aviation Academy
Kampus Online Full-time 3 vuotta Request Info Singapore Singapore Online + 1 lisää

Master of Science (MSc) in Air Transport Management (ATM) on suunniteltu varustamaan sinulle tarvittavat taidot jatkaa menestyksekkään uran eri sektoreilla ilmailualalla, kuten siviili ilmailuhallinnoilta, lentokenttäviranomaiset, lennonvarmistuspalvelujen tarjoajat, lentoyhtiöt, lentoliikenne konsultti- ja ilmailuteollisuuden.

MSc lentoturvallisuusviraston

Emirates Aviation University
Kampus Part-time 18 - 48 kuukautta

Masters lentoturvallisuusviraston ja ilmailun turvaamista MASAS ohjelma on tarkoitettu opiskelijoille, jotka haluavat edelleen tietojaan ja kokemuksiaan lentoturvallisuuden tai ilmailun turvaamista tai molempia yhdessä.

Msc insinöörin

Linköping University
Kampus Full-time 2 vuotta Syyskuu 2019 Ruotsi Linköping

Kansainvälisen ilmakuljetusjärjestelmien suunnittelu ja muotoilu MSc

ENAC
Kampus Full-time 2 vuotta Syyskuu 2019 Ranska Toulouse

Lentoliikennemarkkinat ovat lisänneet huomattavasti monitieteellisiä rajoitteita ja tavoitteita, jotta niistä muodostuu monimutkainen järjestelmien järjestelmä - lentokoneiden suunnittelu, valmistus, lentoyhtiöiden toiminta, integroitu ilmaliikenteen hallinta, lentokenttätoiminta jne.

Kehittynyt master lennonvarmistusjärjestelmää suunnittelu ja toiminta (ms anseo)

ENAC
Kampus Full-time 2 lukukaudet Syyskuu 2019 Ranska Toulouse

MS ANSEO integroi aiheita entisen Masters tarjoamalla järjestelmällistä ja kokonaisvaltaista lähestymistapaa Air Navigation järjestelmät: paikan päällä (viestintäjärjestelmät, navigointijärjestelmät, valvontajärjestelmät, automaattiset lennonjohdon järjestelmät), junassa (Satellite ja ilmailu järjestelmät), ja sen toimintatapojen (Air Traffic Management).

Advanced Master lentoliikenteen hallinnan

ENAC
Kampus Full-time Syyskuu 2019 Ranska Toulouse

Taloudellisesti ja taloudellisessa mielessä, lentoliikenne ovat nyt tottuneet toimimaan erittäin kilpaillussa ympäristössä vaativien suurta sopeutumiskykyä. Erikoistunut Maisteriohjelma

Advanced Master lentokenttien hallinta

ENAC
Kampus Full-time Syyskuu 2019 Ranska Toulouse

Opetetaan Englanti. Erikoistunut Mestarin tutkinnon Airport Management perustettiin vuonna 1989 ENAC vastauksena kysyntään ammattilaisia ​​tällä alalla.

Msc kansainvälisessä lentoliikenteessä ja toiminnan johtamisessa

ENAC
Kampus Full-time 2 vuotta Syyskuu 2019 Ranska Toulouse

MSc IATOM on kaksivuotinen ohjelma, jonka tavoitteena on kouluttaa asiantuntijoita ja johtajia, joissa painotetaan ajankohtaisten ilmailuteollisuuden ja ilmailualan konseptien ja menetelmien soveltamista. MSc IATOM tarjoaa 4 koulutusraita yhteistyössä johtavien yliopistojen kanssa, kuten Hongkongin teknillisen korkeakoulun, Beihangin yliopiston Pekingissä, Institut Teknologi Bandungissa, Sorbonnen yliopistossa Abu Dhabissa.

Ilmastotieteiden maisterin tutkinto

Kaunas University of Technology
Kampus Full-time 2 vuotta Syyskuu 2019 Liettua Kaunas

Cross-field-ohjelma kattaa ilmailuteollisuuden, ilmailumekaniikan ja ilmailuelektroniikan haarat, joiden avulla tutkinnon suorittajat voivat osallistua ilmasto- ja avaruuskoneiden suunnitteluun, niiden järjestelmiin ja elementteihin, arvioimaan niiden tilaa ja suorituskykyä, toimivuutta, luotettavuutta ja tiedonvälitystä sekä analyyttistä, mallinnusta ja kokeellista tutkimusta.

Diplomi-insinööri

Politecnico di Milano
Kampus Full-time 2 vuotta Lokakuu 2019 Italia Milan

Ohjelma tarjoaa valmistelun, joka keskittyy erityisesti ilma-alusten suunnitteluun, käyttöön ja huoltoon sekä niiden järjestelmiin.

MSc Turvallisuus ja ihmisen tekijät ilmailussa

Cranfield University
Kampus Full-time Part-time 1 - 3 vuotta Lokakuu 2019 Yhdistynyt kuningaskunta Cranfield + 1 lisää

Tämä kurssi on suunniteltu tarjoamaan teollisuudelle varustettuja tutkinnon suorittaneita, jotka voivat parantaa todellisuutta ja kestävyyttä suorituskyvyn ja turvallisuuden avulla soveltamalla taitoja ja tietämystä luentojen ja käytännön harjoitusten yhdistelmän avulla.

MSc turvallisuus- ja onnettomuustutkinnassa - lentoliikenne

Cranfield University
Kampus Part-time 3 vuotta Toukokuu 2020 Yhdistynyt kuningaskunta Cranfield

Olemme olleet onnettomuustutkinnan alalla huippuyksikkö lähes 40 vuotta. Suunniteltu erityisesti ilma-alusten onnettomuustutkijoille ja niille, jotka työskentelevät lähialueilla, tämä kurssi tarjoaa sinulle akateemisesti tunnustetun korkeatasoisen pätevyyden.