MASTERSTUDIES.FI

Vertaa 5 Luonnontieteiden maisterin tutkintoa Ilmailuhallintossa

Diplomi-insinööri on nimitys, jota monet maailmanlaajuisesti arvostavat ja kunnioittavat, koska se pystyy osoittamaan aiheen täyden hallinnan. Se kestää noin kaksi vuotta kokopäiväistä opiskelua saada ja voi hakea vasta, kun olet suorittanut kandidaatin tutkinto.

Mikä on maisteriohjelma ilmailun hallinnassa? Tämä ohjelma on ydinopintojen yhdistäminen ilmakuljetuksissa ja johtamiskonsepteissä, kuten johtaminen, tiimirakentaminen ja henkilökohtainen kehittäminen. Opiskelijana sinusta tulee yleensä asiantuntevia tehtäviä, jotka vaaditaan johtamaan ilmavalvontaan, lentoliikenteeseen ja muuhun tiimiin, kaikki samalla rakentamalla osaamisesi liiketoiminnan hallintoon. Ilmailun hallinta koostuu monista eri puolista, joista jokainen on arvokas omissa oikeuksissaan.

Monikansallisen MSc: n edut ilmailun hallinnassa voivat olla moninaisia ​​ja monipuolisia, mukaan luettuna osaamisen hankkiminen lentoliikenteen taloudessa, organisaatiossa ja tutkimuksessa. Nämä kyvyt voivat palvella sinua sekä ammattimaisesti että henkilökohtaisesti.

Ilmailuhallinnon maisteriohjelman kustannukset poikkeavat koulusta kouluun ja alueesta toiseen. Löydät kustannukset halutusta laitoksesta ottamalla yhteyttä taloushallintoon.

Ilmailun liikkeenjohdon maisteriohjelma on hyödyllinen useammassa kuin muutamassa urapolussa. Voit päättää mennä markkinointiin tai myyntiin ilmailuteollisuudessa. Saatat hyvinkin sopia uraan insinöörinä ilmailuteollisuudessa tai lentoliikennealan johtavan taloustieteilijänä. Jos pidät freelancerista, saatat huomata, että tutkintosi avulla voit saada asemaa kirjoittajana tai editori julkaisussa, joka keskittyy ilmailuun ja lentoliikenteeseen. Vaihtoehtosi voivat vaihdella tietojen leviämisestä rahoituksen hallintaan ja muuhun.

Koulut ympäri maailmaa tarjoavat vaihtoehtoja MSc Aviation Management, sekä perinteisessä luokkahuoneessa muodossa ja verkossa. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.

5 tulosta kohteessa Ilmailuhallinto Filter

Kehittynyt master lennonvarmistusjärjestelmää suunnittelu ja toiminta (ms anseo)

ENAC
Kampus Full-time 2 lukukaudet Syyskuu 2019 Ranska Toulouse

MS ANSEO integroi aiheita entisen Masters tarjoamalla järjestelmällistä ja kokonaisvaltaista lähestymistapaa Air Navigation järjestelmät: paikan päällä (viestintäjärjestelmät, navigointijärjestelmät, valvontajärjestelmät, automaattiset lennonjohdon järjestelmät), junassa (Satellite ja ilmailu järjestelmät), ja sen toimintatapojen (Air Traffic Management).

Advanced Master lentoliikenteen hallinnan

ENAC
Kampus Full-time Syyskuu 2019 Ranska Toulouse

Taloudellisesti ja taloudellisessa mielessä, lentoliikenne ovat nyt tottuneet toimimaan erittäin kilpaillussa ympäristössä vaativien suurta sopeutumiskykyä. Erikoistunut Maisteriohjelma

Advanced Master lentokenttien hallinta

ENAC
Kampus Full-time Syyskuu 2019 Ranska Toulouse

Opetetaan Englanti. Erikoistunut Mestarin tutkinnon Airport Management perustettiin vuonna 1989 ENAC vastauksena kysyntään ammattilaisia ​​tällä alalla.

MSc Turvallisuus ja ihmisen tekijät ilmailussa

Cranfield University
Kampus Full-time Part-time 1 - 3 vuotta Lokakuu 2019 Yhdistynyt kuningaskunta Cranfield + 1 lisää

Tämä kurssi on suunniteltu tarjoamaan teollisuudelle varustettuja tutkinnon suorittaneita, jotka voivat parantaa todellisuutta ja kestävyyttä suorituskyvyn ja turvallisuuden avulla soveltamalla taitoja ja tietämystä luentojen ja käytännön harjoitusten yhdistelmän avulla.

MS ilmailun ja ilmailuteollisuuden verkossa

Purdue Polytechnic Institute – Center for Professional Studies
Online Full-time Part-time 11 kuukautta Avoin ilmoittautuminen Yhdysvallat West Lafayette + 1 lisää

Jos etsit edistystä haastavassa ja erikoistuneessa ilmailun maailmassa, Purduen MS Lentotoiminta ja Ilmailualan Hallinta auttaa sinua kehittämään keskeisiä johtamis- ja johtamisosaamista.