Filter
Master of Science ‑tutkinnot

Vertaa 5 Luonnontieteiden maisterin tutkintoa Ilmailutekniikkassa

Master of Science on jatko-tutkinto, jonka opiskelijat voivat jatkaa taitojensa hiljentämistä tietyllä alueella peruskoulutuksen saamisen jälkeen. Nämä tutkinnot voivat auttaa opiskelijoita saavuttamaan parempia tuloksia omalla alallaan valmistelemalla heitä enemmän kokemusta ja teoreettista tietoa.

Mikä on MSc Aeronautical Engineering? Tämä korkeakoulututkinnon ohjelma keskittyy suurelta osin opettamaan oppilaita suunnittelemaan, ylläpitämään ja käyttämään joitain maailman tärkeimpiä taivasrajattuja kuljetusjärjestelmiä. Erityiskohteita, kuten turvajärjestelmät, ilmailu, toiminta, koulutus tekniikka, miehittämättömät ilma-järjestelmät ja inhimilliset tekijät ilmailujärjestelmissä mahdollistavat opiskelijoiden räätälöidä koulutuksensa vastaamaan heidän tulevaa uraansa, kun taas voimakas keskittyminen turvallisuuteen ja muuttuvaan teknologiaan voi varmistaa oppilaiden valmistautumisen nopeasti kehittyvällä alalla.

Tämän kurssin aikana opiskelijat voivat odottaa hallitsevan osaamista kuten organisaation, lentoturvallisuuden ja koneen korjaamisen. Nämä taidot auttavat työpaikalla, mutta auttavat myös opiskelijoita henkilökohtaisessa elämässään tarjoamalla omavaraisuutta ja kykyä luoda puhtaampi ja turvallisempi ympäristö.

Kun osa-aikainen kursseja kestää jopa kaksi vuotta loppuun, on tärkeää tutkia lukukausimaksuja ja suunnitella eteenpäin taloudellisesti saada MSc. Opiskelijoiden tulee olla tietoisia siitä, että hinnat vaihtelevat voimakkaasti sekä koulun että kyseisen kurssin järjestävän maan mukaan.

Vaikka ilmailu on erikoistunut ala, on kymmeniä uran kaikkialla maailmassa, jotka voivat avata valmistuneet tällä MSc kädessä. Tähän tutkintoon soveltuvia yhteisiä työtehtäviä ovat käsitteellinen ilma-aluksen suunnittelija, lentokonemoottori, huoltoinsinööri, valmistusjärjestelmien insinööri ja mekaaninen insinööri. Tämän tutkinnon suorittaneet voivat myös olla päteviä työskentelemään muilla ajoneuvojen suunnittelun ja korjauksen aloilla.

Paikalliset, kansainväliset ja online-kursseja, jotka ovat käytettävissä useimmille MSc-ohjelmille, opiskelijat varmasti löytävät kurssiaikataulun, joka sopii heidän tarpeisiinsa. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.

Read More Read Less
Muita vaihtoehtoja tällä opintoalalla:

5 tulosta kohteessa Ilmailutekniikka

Embry-Riddle Aeronautical University Asia

... [+]

Koska jotkut kurssit ovat erittäin teknisiä, enemmän ilmailualan tausta tarvitaan.

Virallinen / todistettu jäljennökset edellä mainitut asiakirjat tulee postittaa Embry-Riddle Aeronautical University, toimisto Ilmoittautuminen Management, 75 Bukit Timah Road, # 02-01 Boon Siew Building, Singapore 229833. Vaihtoehtoisesti opiskelija voi varata tuoda alkuperäiset asiakirjat niin, että virkamies kappale voidaan tehdä. Seuraavalla sivulla, korjaa seuraavat:

Opiskelija voi odottaa valmistua 24 kuukauden kuluttua ne alkavat MSA koulutusohjelman.

Imu / Aloituspäivät

Opiskelija voi aloittaa MSA koulutusohjelman tammikuussa, kesäkuussa tai elokuussa.... [-]

Singapore
Request Info
Englanti
Part-time
24 kuukautta
Kampuksella ja verkossa
Lue lisää suomeksi
Linköping University

... [+]

Linköping on ilmailun Ruotsin pääkaupunki ja yksi harvoista ilmailun kaupungeista maailmassa. Saab Aeronautics, tuottaja erittäin onnistunut Gripen hävittäjiin, on merkittävä toimija alueella. Ilmailutiedotusyksikkö Engineering Ohjelma hyötyy tästä, koska jotkut opettajat ovat kytkökset teollisuudelle.

Koko ohjelman, erityistä huomiota kiinnitetään perusteellista etenemistä käyttö merkittävää nykyaikaista suunnittelutoimistot työkaluja.

Opiskelija varauduttava myös tutkijanuran.

[-]
Ruotsi Linköping
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
ENAC

MS ANSEO integroi aiheita entisen Masters tarjoamalla järjestelmällistä ja kokonaisvaltaista lähestymistapaa Air Navigation järjestelmät: paikan päällä (viestintäjärjeste ... [+]

Osana politiikan jatkuvaan parantamiseen ja sopeutumista päällikön ohjelma täyttää teknisiä parannuksia, lentoliikenteen työpaikkoja ja vastaamaan paremmin tarpeisiin globaalin Air Navigation Industry, ENAC luonut uuden Advanced Master Air Navigation System Engineering and Operations jotka korvaa 3 entinen maisterintutkinto: MS ilmailu ja ilmaliikenteen hallinta, MS Air Ground Collaborative System Engineering ja MS Communication Navigation Surveillance.

MS ANSEO integroi aiheita entisen Masters tarjoamalla järjestelmällistä ja kokonaisvaltaista lähestymistapaa Air Navigation järjestelmät: paikan päällä (viestintäjärjestelmät, navigointijärjestelmät, valvontajärjestelmät, automaattiset lennonjohdon järjestelmät), junassa (Satellite ja ilmailu järjestelmät), ja sen toimintatapojen (Air Traffic Management).... [-]

Ranska Toulouse
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
2 lukukaudet
Kampus
Lue lisää suomeksi
Kaunas University of Technology

Cross-field-ohjelma kattaa ilmailuteollisuuden, ilmailumekaniikan ja ilmailuelektroniikan haarat, joiden avulla tutkinnon suorittajat voivat osallistua ilmasto- ja avaruu ... [+]

Yleiskatsaus

Cross-field-ohjelma kattaa ilmailuteollisuuden, ilmailumekaniikan ja ilmailuelektroniikan haarat, joiden avulla tutkinnon suorittajat voivat osallistua ilmasto- ja avaruuskoneiden suunnitteluun, niiden järjestelmiin ja elementteihin, arvioimaan niiden tilaa ja suorituskykyä, toimivuutta, luotettavuutta ja tiedonvälitystä sekä analyyttistä, mallinnusta ja kokeellista tutkimusta.

Miksi @KTU?Ensimmäinen Aeronautical Engineering klusteri Euroopassa

Ensimmäinen Euroopassa ilmailuteollisuuden yrityksiä ja oppilaitoksia on perustettu Liettuassa KTU: n johdolla vuonna 2016.

Uusimmat ohjelmistot nykyaikaisissa laboratorioissa

Kansainvälisten standardien mukaiset laboratoriolaitteet ja ohjelmistot: Aerodynaamisen tutkimuksen laboratoriot, nano-satelliitit ja ilmailutekniikka, radio- ja optinen viestintä, ohjusteknologiat, digitaalinen mallinnus jne.... [-]

Liettua Kaunas
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Politecnico di Milano

Ohjelma tarjoaa valmistelun, joka keskittyy erityisesti ilma-alusten suunnitteluun, käyttöön ja huoltoon sekä niiden järjestelmiin. ... [+]

Missio ja tavoitteet

Ohjelma tarjoaa valmistelun, joka keskittyy erityisesti ilma-alusten suunnitteluun, käyttöön ja huoltoon sekä niiden järjestelmiin. Tavoitteena on valmistaa erittäin kulttuurisesti ja ammattitaitoisesti päteviä teknikkoja, jotka kykenevät suorittamaan ja hallitsemaan aerodynamiikan, materiaalien, kevytrakenteiden, ilma-alusten järjestelmien ja ilmailu- ja avaruusteknologian tutkimukseen ja suunnitteluun liittyviä toimia sekä kansallisella että kansainvälisellä tasolla sekä itsenäisesti että kansainvälisesti. yhteistyötä.

Uramahdollisuudet

Tutkija löytää työllisyyden ilmailu- ja avaruusteollisuudessa; julkisissa ja yksityisissä elimissä ilmailu- ja avaruusteollisuuden kokeilua varten; lentokaluston hallinto- ja kunnossapitoyhtiöissä; lennonjohdon virastoissa; ilmavoimissa; teollisuudessa, joka tuottaa koneita ja laitteita, joissa aerodynamiikalla ja kevyillä rakenteilla on merkittävä rooli.... [-]

Italia Milan
Lokakuu 2019
Englanti
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi