MASTERSTUDIES

Vertaa 4 Luonnontieteiden maisterin tutkintoa Ilmailutekniikkassa

Master of Science on jatko-tutkinto, jonka opiskelijat voivat jatkaa taitojensa hiljentämistä tietyllä alueella peruskoulutuksen saamisen jälkeen. Nämä tutkinnot voivat auttaa opiskelijoita saavuttamaan parempia tuloksia omalla alallaan valmistelemalla heitä enemmän kokemusta ja teoreettista tietoa.

Mikä on MSc Aeronautical Engineering? Tämä korkeakoulututkinnon ohjelma keskittyy suurelta osin opettamaan oppilaita suunnittelemaan, ylläpitämään ja käyttämään joitain maailman tärkeimpiä taivasrajattuja kuljetusjärjestelmiä. Erityiskohteita, kuten turvajärjestelmät, ilmailu, toiminta, koulutus tekniikka, miehittämättömät ilma-järjestelmät ja inhimilliset tekijät ilmailujärjestelmissä mahdollistavat opiskelijoiden räätälöidä koulutuksensa vastaamaan heidän tulevaa uraansa, kun taas voimakas keskittyminen turvallisuuteen ja muuttuvaan teknologiaan voi varmistaa oppilaiden valmistautumisen nopeasti kehittyvällä alalla.

Tämän kurssin aikana opiskelijat voivat odottaa hallitsevan osaamista kuten organisaation, lentoturvallisuuden ja koneen korjaamisen. Nämä taidot auttavat työpaikalla, mutta auttavat myös opiskelijoita henkilökohtaisessa elämässään tarjoamalla omavaraisuutta ja kykyä luoda puhtaampi ja turvallisempi ympäristö.

Kun osa-aikainen kursseja kestää jopa kaksi vuotta loppuun, on tärkeää tutkia lukukausimaksuja ja suunnitella eteenpäin taloudellisesti saada MSc. Opiskelijoiden tulee olla tietoisia siitä, että hinnat vaihtelevat voimakkaasti sekä koulun että kyseisen kurssin järjestävän maan mukaan.

Vaikka ilmailu on erikoistunut ala, on kymmeniä uran kaikkialla maailmassa, jotka voivat avata valmistuneet tällä MSc kädessä. Tähän tutkintoon soveltuvia yhteisiä työtehtäviä ovat käsitteellinen ilma-aluksen suunnittelija, lentokonemoottori, huoltoinsinööri, valmistusjärjestelmien insinööri ja mekaaninen insinööri. Tämän tutkinnon suorittaneet voivat myös olla päteviä työskentelemään muilla ajoneuvojen suunnittelun ja korjauksen aloilla.

Paikalliset, kansainväliset ja online-kursseja, jotka ovat käytettävissä useimmille MSc-ohjelmille, opiskelijat varmasti löytävät kurssiaikataulun, joka sopii heidän tarpeisiinsa. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.

4 tulosta kohteessa Ilmailutekniikka Filter

Kehittynyt master lennonvarmistusjärjestelmää suunnittelu ja toiminta (ms anseo)

ENAC
MSc
<
Full-time
<
2 lukukaudet
Englanti
Kampus

MS ANSEO integroi aiheita entisen Masters tarjoamalla järjestelmällistä ja kokonaisvaltaista lähestymistapaa Air Navigation järjestelmät: paikan päällä (viestintäjärjestelmät, ...

Lue lisää

Master in Aeronautics and Space - Ilmailualan mekaniikka ja energia (AME)

ISAE-ENSMA
MSc
Syys 2020
<
Full-time
<
2 vuotta
30 Huhti 2020
Englanti
Kampus

Tämä koulutus on erikoistunut kuljetukseen (pääasiassa ilmailuun) ja energiaan. Tavoitteena on antaa opiskelijoille kaksivuotisen ohjelman lopussa vahva teoreettinen, numeerin ...

Lue lisää

Ilmastotieteiden maisterin tutkinto

Kaunas University of Technology
MSc
01 Syys 2020
<
Full-time
<
2 vuotta
31 Elo 2020
Englanti
Kampus

Cross-field-ohjelma kattaa ilmailuteollisuuden, ilmailumekaniikan ja ilmailuelektroniikan haarat, joiden avulla tutkinnon suorittajat voivat osallistua ilmasto- ja avaruuskone ...

Lue lisää

Diplomi-insinööri

Politecnico di Milano
MSc
Loka 2020
<
Full-time
<
2 vuotta
Englanti
Kampus

Ohjelma tarjoaa valmistelun, joka keskittyy erityisesti ilma-alusten suunnitteluun, käyttöön ja huoltoon sekä niiden järjestelmiin.

Lue lisää