MSc-tutkinnot Informaatioteknologiassa

Vertaa 182 Luonnontieteiden maisterin tutkintoa Informaatioteknologiassa

Informaatioteknologia

MSc IT tutkinto on Master of Science in Information Technology. IT on nopeasti kasvava ala nykypäivän digitaalisesti verkottuneessa maailmassa. Tämä sertifiointi ei vain aseiden jatko asiantuntemusta tietotekniikassa; se myös antaa tutkinnon kilpailuetua työmarkkinoilla.

Yksilöt, jotka ovat kiinnostuneita tulemaan asiantuntijoita tietoverkkojen voi kysyä, "Mikä on MSc IT?" Ansaitakseen tämän tutkinto, opiskelijoiden tulee tulla taitavia matematiikassa, tietotekniikassa ja viestintä. Hallinta kuuluu myös opinto jos tutkijat suunnittelevat tiimeistä tietokoneen tiedemiehiä ja insinöörejä. Kun heille tuomittiin tämä tutkintotodistus, valmistuneet kirjataan asiantuntijoita tietotekniikan, tietoliikenteen ja tietokonejärjestelmiä.

Kun yksilöt pitävät MSc IT astetta, työnantajat ilmoitusta.Master of Science astetta, työnhakijoita kirjataan taitavia omalla alallaan, ja siirtyä rivin. Nämä valtakirjojen avulla tutkinnon saada huipputason työpaikkoja on ja tuottoisa palkkoja.

Kustannukset maisteri, pääaineenaan tietotekniikka vaihtelee yliopistosta ja kursseista valitaan. Osa kursseista tarjotaan verkossa, kun taas muut ohjelmat on henkilökohtaista luokissa, jotka täyttävät kampuksilla ympäri maailmaa. Nämä tekijät vaikuttavat lukukausimaksuja ja rekisteröintimaksut, ja se on viisasta tiedustella hinnoittelu erityisistä korkeakouluissa.

Jatko tilalla MSc se voi toimia monilla teollisuuden aloilla, mukaan lukien voittoa liiketoimintaa, ei-voittoa liiketoiminnan, koulutuksen ja terveydenhuollon. Asiantuntijat tietotekniikkaa voi palkata suuryritykselle tai ajaa omia pieniä yrityksiä.Kantoja, että tutkinnon voi pitää sisältyä tietohallintopäällikkö, college tietotekniikan professori, vanhempi ohjelmistosuunnittelija / ohjelmoija / kehittäjä, IT-johtaja, tietotekniikan asiantuntija, tai järjestelmän ylläpitäjä. Koska tietokoneet tarvitaan lähes kaikissa organisaatioissa, taivas on rajana, koska työllistymismahdollisuudet ovat saatavilla runsaasti IT-asiantuntijoille.

Tietotekniikka on jatkuvasti muuttuva ja kukoistava uran alalla, joka tarvitsee korkeasti koulutettuja työntekijöitä. Jos olet valmis saavuttaa menestystä tässä tärkeässä areenalla, ottaa seuraava askel. Etsi ohjelman alla ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.

Näytä lisää

MSc Strateginen Tietohallinto

GISMA Arden
Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 2 vuotta October 2018 Saksa Berlin + 1 lisää

Tämä ohjelma opettaa sinulle yksityiskohtaiset tiedot palvelun tason sopimusten, asiakas-toimittajasuhteiden ja muiden IT-toimintojen noudattamisesta organisaatiossa. Tämä MSc on niille, jotka ovat kiinnostuneita siirtymään IT-alan strategiseen kapasiteettiin. [+]

MSc Strateginen tietohallinto

Tämä ohjelma opettaa sinulle yksityiskohtaiset tiedot palvelun tason sopimusten, asiakas-toimittajasuhteiden ja muiden IT-toimintojen noudattamisesta organisaatiossa. Tämä MSc on niille, jotka ovat kiinnostuneita siirtymään IT-alan strategiseen kapasiteettiin.

Kun olet opiskellut tätä MSc Strategic IT Management -ohjelmaa, sinulla on hyvät edellytykset päästä johtavaan asemaan IT-alalla tai ottaa strategiset taidot muuhun kuin IT-asiantuntijaan.

Tämä MSc toimitetaan ja myöntää Arden University, joka on erikoistunut etäopiskeluun; 79% opiskelijoistaan ​​ilmoitti saaneen parannuksia uraansa opiskellessaan Ardenin kanssa.

Englanninkielinen opetusohjelma Saksassa. Joustavat maksusuunnitelmat ovat saatavilla lokakuuhun 18!... [-]


MS Cybersecurity

Webster University
Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 18 - 24 kuukautta August 2018 Yhdysvallat Saint Louis Orlando Irvine + 3 lisää

Tietoturvan tietosuojaviranomaiset valmistavat yksilöitä vaativissa julkisen ja yksityisen sektorin tehtävissä, jotka valvovat, käyttävät tai suojaavat kriittisiä tietojärjestelmiä, tietoja, verkkoja, infrastruktuureja ja viestintäverkkoja. [+]

MS Cybersecurity

Tietoturvan tietosuojaviranomaiset valmistavat yksilöitä vaativissa julkisen ja yksityisen sektorin tehtävissä, jotka valvovat, käyttävät tai suojaavat kriittisiä tietojärjestelmiä, tietoja, verkkoja, infrastruktuureja ja viestintäverkkoja.

Opiskelija tuntee tietämyksen ja kriittisen ajattelun, joka liittyy kansallisiin ja kansainvälisiin oikeusjärjestelmiin, yksityisiin ja julkisiin politiikkoihin sekä eettisiin kysymyksiin, kun he käyttävät tietoverkkorikollisuutta tietosuojaan, terrorismiin, petoksiin, varkauksiin, älykkyyden / vasta-armeijan, digitaalisen rikostutkinnasta, ennaltaehkäisevät ja strategiset voimankäytön sovellustilanteet.

OppimistuloksetTutkijat pystyvät selittämään tärkeitä periaatteita ja teorioita, joita käytetään koko tietoverkkojen alalla.Valmistuneet kykenevät soveltamaan osaamista tietoverkkorikollisuuden alalla analysoimaan reaalimaailman ongelmia.Valmistujat kykenevät tehokkaasti integroimaan osaamista tietoverkkorikollisuuden alalla ehdottamalla ratkaisuja todellisiin ongelmiin.KurssivaatimuksetAllekirjoitettu hakemuslomakeEnglannin kielen taito:TOEFL: PBT 550 | iBT 80IELTS: 6.5Pearson: 53Perusopetuksen transcriptsEssee: 300-500 sanan essee valitsemassasi aiheesta TAI Curriculum Vitae (CV)Yksi suosituskirjeValtiovarainministeriö, joka näyttää $ Tuition plus 16 000 dollariaKopio Passport ID -sivustaViralliset yliopistot / opintosuoritukset (siirrettävät opiskelijat)Joillakin ohjelmilla on lisäedellytyksiä. Ota yhteyttä neuvonantajaasi saadaksesi lisätietoja. [-]

Master Of Science -tietotekniikan Hallinnan 1-vuoden Ohjelma

Golden Gate University
Opetus kampuksella Kokopäiväinen 12 kuukautta August 2018 Yhdysvallat San Francisco

Alkaen syksy 2018, Master of Information Technology Management 1 vuoden ohjelma. Opiskelijat, jotka suorittavat menestyksekkäästi tämän vuoden ohjelman, ansaitsevat maisterin tutkinnon ja voivat saada STEM OPT: n. Opiskelija voi saada kaksi apurahaa ja hän saa apua OPT-työnhaun avulla. (GGU ei takaa työpaikkaa) Koska tämä on erittäin kilpailukykyinen ohjelma, hakemukset on vastaanotettava 9. heinäkuuta 2018 mennessä. [+]

Master of Science -tietotekniikan hallinnan 1-vuoden ohjelma

Tietojenkäsittelyn päällikön 1-vuoden tutkinto on STEM-ohjelma, joka alkaa syksyllä 2018 lukukaudella 26. elokuuta 2018 . Opiskelijat, jotka suorittavat menestyksekkäästi tämän vuoden ohjelman, ansaitsevat maisterin tutkinnon ja voivat saada STEM OPT: n. Luokat ja tarvittavat työpajat tapaavat päivittäin maanantaista perjantaihin. Lisätukea on saatavilla OPT-työnhaulle (GGU ei takaa työpaikkaa) ja viikoittaisen ura-seminaarin.

OPPIMISTULOKSET

Tutkinnon Master of Science tietotekniikan hallintaohjelma voi:

Selitä tietotekniikan kurinalaisuus ja tunnistavat sekä perustajajäsenet että tukiorganisaatiot.Edistää yrityksen johdon tasolla käytyjä keskusteluja siitä, että IT tukee strategisia tavoitteita ja tavoitteita.Tunnistaa ja käsitellä tietotekniikan sisäiseen toimintaan liittyviä ongelmia ja tarjota ratkaisuja.Osallistu IT-komponenttien suunnitteluun ja budjetointiprosesseihin.Käytä IT-organisaatioiden tietämystä rikkomaan IT-siilojen välisiä esteitä työympäristössään.Liittäkää liiketoimintayhteisöään tarkoituksenmukaiseen dialogiin, joka johtaa vahvaan kumppanuuteen.Integroida uudet ja kehittyvät teknologiat jokaiseen tietotekniikan perustekijöihin.Sovelletaan ohjelmaan saatua tietoa suuren kapteeniprojektin loppuun saattamiseen.PÄÄSYVAATIMUKSET... [-]

MSc Tietojenkäsittelytiede

Northumbria University London Campus
Opetus kampuksella Kokopäiväinen September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Lontoo

Jos etsit käytännönläheistä käytännön maisterin tutkintoa, älä katso enää kuin MSc Tietojenkäsittelytiede. [+]

Aloituspäivät: syyskuu, tammikuu, toukokuu (2019)

Opintomaksut (2018/19): UK / EU: £ 7,995 International: £ 14,000

Yritykset luottaa nyt tietotekniikan menestymiseen ja siten ammattitaitoisiin ja ammattitaitoisiin ja intohimoisiin henkilöihin, jotka pystyvät hallitsemaan tällaista elintärkeää teknologiaa organisaatiossaan. MSc Computer Science -ohjelman opiskelu tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden oppia uusimpia tietoteknisiä tietoja, joita työnantajat tarvitsevat ja jotka valmistautuvat myös monenlaisiin johtoryhmiin.

Tämä vaihto-ohjelma perustuu nykyiseen kiinnostukseen ja tekniikan tuntemukseen ja valmistautuu monenlaisiin ja jännittäviin uramahdollisuuksiin tällä alalla. MSc on suunniteltu yhteistyössä yhteistyökumppaneiden, kuten Accenturen ja Hewlett-Packardin kanssa, varmistaen, että sinut valmistetaan ajan tasalla olevista alan osaamista koskevista taidoista.... [-]


Master Of Science (tietotekniikan)

Universiti Utara Malaysia
Opetus kampuksella Kokopäiväinen January 2019 Malesia Kedah Kuala Lumpur

Tavoitteena Tämän ohjelman tavoitteena on tuottaa opiskelijoille kanssa kehittynyttä osaamista, periaatteita ja taitoja aikavälillä teoreettisen ja käytännöllisen perustan suunnitteluun, toteuttamiseen ja hallintaan tietotekniikan ratkaisuja ja resursseja sekä tunnustaa teknologian vaikutuksesta yksilöitä, organisaatio ja yhteiskunta. [+]

Master of Science (tietotekniikan)

Tavoitteena Tämän ohjelman tavoitteena on tuottaa opiskelijoille kanssa kehittynyttä osaamista, periaatteita ja taitoja aikavälillä teoreettisen ja käytännöllisen perustan suunnitteluun, toteuttamiseen ja hallintaan tietotekniikan ratkaisuja ja resursseja sekä tunnustaa teknologian vaikutuksesta yksilöitä, organisaatio ja yhteiskunta.

Master of Science (Information Technology) opetussuunnitelma

Ohjelma on 42-luotto tunnin ohjelma, joka koostuu 36-luotto-tunnin työselostus ja 6-luotto-tunnin projektin paperia. Opiskelijan tulee ottaa 6 keskeisiä kursseja ja 2 valittavien ennen kuin he voivat kirjoittaa heidän projekti paperia. Jossa ne odotetaan osoittaa kykenevänsä soveltamaan saamaansa tietoa sekä parantaa heidän kirjallisesti ja muita pehmeitä taitoja.... [-]


MSc Big Data Analyticsissa

University of Liverpool Online Programmes
Online Osa-aikainen 58 viikkoa August 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Iso-Britannia (UK) Online Liverpool + 1 lisää

University of Liverpool Online MSc Big Data Analytics on suunniteltu tarjoamaan sinulle taitoja hyödyntää mahdollisuuksia suurten tietojen ja analyysin muuttaa liiketoiminnan päätöksentekoa ja suunnittelua. [+]

Avaa suurien tietojen potentiaali liiketoiminnan päätöksenteon ja suunnittelun muuttamiseksi tämän täysin verkko-ohjelman MSc: n kanssa Big Data Analytics -ohjelmassa. Kehitä asiantuntemusta etsimättömällä alalla, kun olet vuorovaikutuksessa kansainvälisten tietotekniikan ammattilaisten kanssa pilvipohjaisen palvelinfoorumin kanssa, tutustumalla viimeisimpiin edistysaskeleisiin, kuten tietokoneiden visualisointiin, hajautettuun ja kopioituun tallennustilaan sekä ohjelmistopohjaiseen verkottumiseen. Tutki luottamusta ja kykyä hyödyntää datapohjaisia ​​ratkaisuja kilpailuetua varten.

sisäänpääsy

Yleiset hyväksymisedellytykset

Korkean tason instituutin asemansa mukaisesti Liverpoolin yliopisto asettaa korkeat vaatimukset hakijoille sen online-jatko-ohjelmille.... [-]


Master Of Science Tiedon Ja Teknologian

California Lutheran University
Online Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 36 tuntia Yhdysvallat Thousand Oaks + 1 lisää

Data, analytiikan ja hallinta tietotekniikan ovat keskeisiä taitoja nykypäivän markkinoilla. Meidän MSIT ohjelma tarjoaa opiskelijoille vankka ja kaukonäköistä tekninen perusta käytetään tehokkaasti suunnitella, suunnitella, toteuttaa ja hallita tietojärjestelmien. [+]

Yleiskatsaus

Data, analytiikan ja hallinta tietotekniikan ovat keskeisiä taitoja nykypäivän markkinoilla. Meidän MSIT ohjelma tarjoaa opiskelijoille vankka ja kaukonäköistä tekninen perusta käytetään tehokkaasti suunnitella, suunnitella, toteuttaa ja hallita tietojärjestelmien.

Lyhyesti Opiskelija voi aloittaa ohjelman elokuussa, marraskuussa helmi- tai kunkin vuoden toukokuun.

MSIT valmistaa opiskelijoita vahva tekninen johtajia, valmis johtamaan tietotekniikan avulla organisaation muutos. Ohjelma on suunniteltu jatkuvasti asianmukaisia ​​ja käytännöllisiä työskentelevät ammattilaiset.

Uran Kysyntä

Ylemmän in Information Systems pidetään Forbes Magazine on "paras ylempi ', jossa arvioidaan työllisyyden kasvua 30 prosenttia vuoteen 2020. Miehitysviranomaiset Outlook Handbook asettaa eri IT uran viisi top 20 kasvun kannat valtakunnallisesti, ja seitsemän top 10 kannat työpaikkojen kasvun Los Angeles County.... [-]


Maisteri Sitä Energiaa

TUB Campus El Gouna
Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta October 2018 Saksa Berlin Egypti El Gouna + 2 lisää

Jos olet haltija kandidaatin tutkinto tai olet vastaava pätevyys insinööri ja etsit erinomainen maisteriohjelman, Campus El Gouna Technische Universität Berlin on erinomainen valinta. [+]

Master of Science IT for Energy

Maisterin tutkinto ohjelma Information Technology for Energy

Jos olet haltija kandidaatin tutkinto tai olet vastaava pätevyys insinööri ja etsit erinomainen maisteriohjelman, Campus El Gouna Technische Universität Berlin on erinomainen valinta.

Tietotekniikkaa ja niiden toteuttamista energia-alalla on haastava aihe, joka tarttuu enemmän ja enemmän huomiota, koska se tarvitaan pikaisesti toteutettavaksi energiateollisuudessa. Information energiankantajateknologiat ohjelman TU Berlin Campus El Gouna on äskettäin käyttöön maisteriohjelman, ainutlaatuinen lajissaan MENA-alueella. ITE Ohjelmassa käsitellään suunnitteluun, kehittämiseen, optimointiin ja toteutus uusiutuvan energian ja fossiilisiin polttoaineisiin perustuvan energian muuntamislaitoksissa tuella tietotekniikkaa. Samaan aikaan ITE ohjelma kattaa sovellettaessa tietotekniikkaa kehitetään energian alan. Pääsovellusalueet ovat sähkö, energian varastointi- ja energiankulutuksen hallinta. Opiskelija oppii analysoimaan, suunnitteluun ja toteuttamiseen tietotekniikan tarpeisiin energia-alalla. Energiatehokkuuden lisäämistä sekä kustannus- ja ympäristötehokkuutta energian muuntaminen prosesseja, jotka ovat merkittävimmät ja monimutkaisia ​​kiireellisten alan energia. Sekä talvella ehdot 2 vuoden ohjelma tapahtuu Campus El Gouna. Kesällä aikavälillä luennot pidetään pääkampuksella Berliinissä. Opiskelijat altistuvat sen vuoksi kahta hyvin erilaista opiskeluympäristöissä, joka tarjoaa ainutlaatuisen monitieteinen ja kulttuurien kokemus.... [-]


Tiedonhallinnan Ja Liiketoiminnan Teknologian

Loughborough University School of Business and Economics
Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 4 vuotta October 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Loughborough + 1 lisää

Kehitetty teollisuuden ja kaupallisesti asiaa, tämä ohjelma tavoitteena on tuottaa opiskelijoille, jotka ovat saaneet ymmärrystä ammatillinen, hallinnolliset ja tekniset mitat tietohallinnon ja liiketoiminnan teknologian. [+]

Kehitetty ohella teollisuus on kaupallisesti hyödynnettäviä, meidän asiantuntija-ohjelma on suunniteltu tuottamaan opiskelijoille, jotka ymmärtävät ammattilainen, johto- ja tekniset ulottuvuudet tietohallinnon ja liiketoiminnan teknologian.

Tällä hetkellä pulaa hybridi johtajien teollisuudessa ja tämä ohjelma on kehitetty nimenomaan vastaamaan tämän aukon.

Koska opiskelija et hyötyvät paitsi meidän tunnettu akateemisen luennoitsijoita ja state-of-the-art tilat, mutta myös erilaisia ​​muita mahdollisuuksia, kuten teollisuus kaiuttimet yrityksiltä kuten BT, IBM ja SAP.

Valmistuneet tämän kurssin on varustettu ydintaitoja hankittava ensimmäinen ammatillinen post alan, sekä oppimisen ja johtamistaitoja tarvitaan ammatillisen kehittymisen pidemmälle.... [-]


MSc Tietotekniikan Hallinta

Sheffield Hallam University
Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Sheffield

MSc Information Technology Management auttaa sinua pääsemään eteenpäin tässä jatkuvasti muuttuvassa ja laajenevassa kentässä. Asiantuntijasi tutorit auttavat sinua tutkimaan teknologiaa ja mahdollisia sovelluksia käyttämällä huippuluokan palveluitamme. Käytännön ja teoreettisen tutkimuksen yhdistelmä tarjoaa sinulle kehittynyttä tietämystä ja vankan perustan tulevalle uralle. Voit tutkia, miten IT edistää yrityksen kilpailuetua, mikä mahdollistaa niiden innovoinnin ja kasvun. Tämä kurssi ei koske pelkkää tietojenkäsittelytaitoa tai liike-elämän teoriaa. Jokainen moduuli keskittyy siihen, miten oppimista voidaan soveltaa reaalimaailmissa, mikä parantaa työvalmiutta. Valmistat aseistetut taidot ja tietosi, jotka tarvitset käynnistämään tai kehittämään menestyksekästä uraa IT-alalla. [+]

MSc tietotekniikan hallinta

Tämän kurssin avulla voit soveltaa reaalimaailman liiketoiminta- ja johtamistuntemusta tietotekniikan kysymyksiin ja haasteisiin valmistaen sinua IT-alan uraan.

Yhdistä käytännön IT-harjoittelu sovelletun liikkeenjohdon teorian kanssaOpi kehittämään, suunnittelemaan ja hallitsemaan tietojärjestelmiä ja -tekniikoitaYmmärtää ja tutkia uusien ja kehittyvien teknologioiden mahdollisia sovelluksiaKäytä taitojasi ja tietämystänne todellisiin kaupallisiin skenaarioihinKehitä akateemisia ja ammatillisia taitoja, jotka tarjoavat sinulle maailmanlaajuisen liiketoiminnanValmistunut osaava, osaava ja työllistettävä tietotekniikka- ja yritysjohtamisen asiantuntija... [-]

MS Tietotekniikka

McCombs School of Business
Opetus kampuksella Kokopäiväinen 10 kuukautta July 2018 Yhdysvallat Austin

Tietotekniikan ja -hallinnon tietotekniikan maisteri vastaa 10-kuukauden, STEM-määrätyn kyvykkyyden tarpeeseen, joka luo liiketoiminnan johtajat, jotka ovat kehittäneet häiritseviä innovaatioita kehittyvien tekniikoiden, kuten kognitiivisen tietojenkäsittelyn ja esineiden internetin, ansiosta. [+]

Tietotekniikka muuttaa jatkuvasti liiketoiminnan, sosiaalisten ja jopa fyysisten vuorovaikutusten kokemuksia maailmanlaajuisesti. Suuret tiedot ja esineiden internet eivät ole enää saalisilmoituksia, vaan reaalimaailman trendejä, jotka vaikuttavat monen miljardin dollarin liiketoimiin. Työmarkkinat heijastavat sopeuttavia taitoja, jotka ovat välttämättömiä vastaamaan tietotekniikan kehitykseen. Tietotekniikkateollisuuden työttömyysaste on historiallisesti alhaalla, ja yli puolet top 25 parhaiten maksetuista työpaikoista löytyy tietotekniikan alalta.

Tietotekniikan ja -hallinnon tietotekniikan maisteri vastaa 10-kuukauden, STEM-määrätyn kyvykkyyden tarpeeseen, joka luo liiketoiminnan johtajat, jotka ovat kehittäneet häiritseviä innovaatioita kehittyvien tekniikoiden, kuten kognitiivisen tietojenkäsittelyn ja esineiden internetin, ansiosta. MSITM-ohjelma tarjoaa:... [-]


MS In IT-projektihallinta Verkossa

Purdue Polytechnic Institute – Center for Professional Studies
Online Kokopäiväinen Osa-aikainen 11 kuukautta Avoin ilmoittautuminen Yhdysvallat West Lafayette + 1 lisää

Hallitse tietäsi entistä paremmalle ura-alueelle IT-projektinhallintaan keskittyvässä maisteritutkinnossa, joka vastaa alan ja yrityksen tarpeisiin tällä dynaamisella alalla. Lue työkaluja ja tekniikoita, joita voit hakea projektin elinkaaren jokaiselle vaiheelle. [+]

Hallitse tietäsi entistä paremmalle ura-alueelle IT-projektinhallintaan keskittyvässä maisteritutkinnossa , joka vastaa alan ja yrityksen tarpeisiin tällä dynaamisella alalla. Lue työkaluja ja tekniikoita, joita voit hakea projektin elinkaaren jokaiselle vaiheelle. Tämä 100%: n online-ohjelma sisältää Project ManagementInstitutin (PMI®) kehittämää materiaalia, johon sisältyvät vaatimusten löytäminen ja hallinta, aikataulun kehittäminen ja hallinta, salkunhallinta ja ulkoistettujen resurssien hallinta.

Opetussuunnitelma parantaa tietämystäsi laajuudesta, ajasta, kustannuksista, viestinnästä

100%: n online-MS-ohjelmaan voit saada tutkintoasi omalla vauhdillasi ympäri maailmaa, valitsemalla ajankohdat, jotka liittyvät luokkatyöhön ja opiskeluun, jotka sopivat elämäntapaan. Kurssia tarjotaan kahdeksan viikon lomakkeessa joustavuuden lisäämiseksi, joten voit täyttää vaaditut 34 luotto tuntia (30, jos olet jo PMP-sertifioitu) 12 kuukauden - 5 vuoden aikana.... [-]


Master of Science in Cybersecurity

Syracuse University College of Engineering and Computer Science
Online Kokopäiväinen 15 kuukautta September 2018 Yhdysvallat Syracuse

[+]

Etuudet

Yhteisön - Vuonna 1901, koulu on säilyttänyt maine alan johtava tarjoaa opetussuunnitelma perustuu teoriaan, perustekijät, ja sovelluksessa on maailmanlaajuinen yhteisö yli 20000 tekniikan ja tietojenkäsittelytieteen alumneja

Prestige - Syracuse University College of Engineering ja Computer Science on nimennyt National Security Agency ja Department of Homeland Security keskuksena akateemista huippuosaamista Information Assurance Education (CAEIAE) vuodesta 2001, ja sen keskus akateemista huippuosaamista Information Assurance Research (CAE R) vuodesta 2009.

Valmistuneet ovat haluttuja niiden kyky kääntää mitä he ovat oppineet luokkahuoneessa reaalimaailman tarpeisiin... [-]


MSc Business Analytics Ja Suuret Tiedot

Marbella International University Centre
Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi October 2018 Espanja Marbella

Hanki käytännöllinen visio tietojen keräämisestä ja tietojen hyödyntämisestä parantaakseen esimerkiksi kustannuksiin liittyviä menettelyjä, asiakkaiden arviointia tai maailmanlaajuista ihmisten terveyttä. [+]

Hanki käytännöllinen visio tietojen keräämisestä ja tietojen hyödyntämisestä parantaakseen esimerkiksi kustannuksiin liittyviä menettelyjä, asiakkaiden arviointia tai maailmanlaajuista ihmisten terveyttä.

Kesto: 2 lukukautta, 1 vuosi

Kieli: englanti

Tutkinto: Bolognan akkreditoitu tietotekniikan maisterin tutkinto (90 op)

Nykyään tietokoneet ovat välttämättömiä yrityksille elintärkeiden tietojen hallinnoimiseksi. Jokaisella tekniikan käytöllä voidaan mahdollisesti seurata uutta ennätystä, joka sisältää tiettyyn toimintaan liittyviä tietoja. Siksi on helppo kuvitella, kuinka paljon tietoa yrityksille voidaan analysoida, jotta oppisivat mahdollisimman paljon siitä ja parantaisivat esimerkiksi kustannuksiin liittyviä menettelytapoja, asiakkaiden arviointia tai maailmanlaajuista ihmisten terveyttä.... [-]


Tietojenkäsittelytieteen Maisteri (informaatioteknologian Hallinta) Tietoturvan Keskittyminen 21 Kuukauden Aikana

Carnegie Mellon University in Australia
Opetus kampuksella Kokopäiväinen 21 kuukautta August 2018 Australia Adelaide

Tietojenkäsittelytieteen diplomi-insinööri (MSIT-ITM) 21 kuukauden mittainen opiskelija pystyy toteuttamaan tietoturvakeskittymän osana ohjelmaansa. MSIT-ITM (Information Security Pitoisuus) keskittyy tarpeeseen mukautua muuttuviin tunkeutuja maisemaa ja saada syvempää ymmärrystä riskien hallinnan, tietoturvan, ja tietosuoja. Opiskelevat Information Security Pitoisuus valmistuu diplomi in Information Technology (MSIT-ITM), jonka pitoisuus tietoturvaviraston. [+]

Tietojenkäsittelytieteen maisteriohjelmat (tietotekniikan hallinta) 21 kuukautta kestävällä radalla voivat osallistua tietoturvakeskittymään osana ohjelmaa.

MSIT-ITM (Information Security Pitoisuus) keskittyy tarpeeseen mukautua muuttuviin tunkeutuja maisemaa ja saada syvempää ymmärrystä riskien hallinnan, tietoturvan, ja tietosuoja. Se nojautuu asiantuntemusta tutkimuksen, toiminnan ja analyysi maailmankuulu CERT (CERT® / CC), joka sijaitsee Carnegie Mellon Software Engineering Institute. Nimetty National Center of Academic Excellence in Cyber ​​Defence Education National Security Agency, Carnegie Mellon on ainutlaatuinen pätevyys tarjota tällaista koulutusta.

... [-]