$close

Suodattimet

Katso tulokset

Näytä kaikki Etäopiskelu MSc-ohjelmat Informaatioteknologiassa Greensboro Yhdysvalloissa 2022

Master of Science (MSc): Nämä ohjelmat ovat jatko-opinnot ihmisille, jotka ovat juuri saaneet opinnoissa ja haluavat lisätä tietoa syvällisempää ja tieteellisellä tasolla.Informaatioteknologian ohjelmissa opiskelijat voivat vaikkapa tutustua erilaisiin teknologisiin sovelluksiin ja niiden tyyppeihin sekä siihen, miten tietoa luodaan, vaihdetaan ja varastoidaan. Opiskelijat voivat myös op… Lue lisää

Master of Science (MSc): Nämä ohjelmat ovat jatko-opinnot ihmisille, jotka ovat juuri saaneet opinnoissa ja haluavat lisätä tietoa syvällisempää ja tieteellisellä tasolla.

Informaatioteknologian ohjelmissa opiskelijat voivat vaikkapa tutustua erilaisiin teknologisiin sovelluksiin ja niiden tyyppeihin sekä siihen, miten tietoa luodaan, vaihdetaan ja varastoidaan. Opiskelijat voivat myös oppia kirjoittamaan koodia ja perehtyä muun muassa seuraaviin aiheisiin: tietoturva, ohjelmistot ja sovellukset, järjestelmäsuunnittelu ja tietokannat.

Käsittelee yleisön yliopistojen on kaukana optimaalinen vaihtoehto. Yksityiset koulut tarjoavat paljon paremman avun etäisyyttä oppimiskokemus. Useat online yliopiston kiinnittää opettajien ja opiskelijoiden edullisesti matkoja ympäri maailmaa. Tämä lisää valtavasti monimuotoisuuden etäopiskelu luokkahuoneessa ja tuottaa haastava keskustelun joukossa alkaen valtavan erilaiset, alueita ja kaukainen kulttuureista.

Yhdysvallat on suuri maa Pohjois-Amerikassa, usein kutsutaan "USA ", "USA ", "United States ", "America ", tai yksinkertaisesti " Yhdysvallat ". American oppilaitokset rahoitetaan "opetusta " veloitetaan opiskelija, joka on usein melko kalliita, hyvin yleisesti päästä osaksi kymmeniä tuhansia dollareita vuodessa.

Greensboro on suuri kaupunki valtion Pohjois-Carolinassa sijoittui kolmanneksi suurin osalta väestöä. Perustettu vuonna 1750, kaupunki on kasvanut erittäin teollisuusmaat keskus, joka isännöi useita yrityksiä. Se on lukuisia yliopistot ja oppilaitokset, jotka tarjoavat ohjelmia perusteet ja teknologian mm.

Aloita tänään Etäopiskelu MSc:t Informaatioteknologiassa Greensboro Yhdysvalloissa 2022

Näytä vähemmän
Lue lisää opiskelusta Yhdysvalloissa
$format_list_bulleted Suodattimet
Lajitteluperuste:
Suositeltu Uusimmat Nimi
North Carolina A&T State University
Greensboro, Yhdysvallat

Tietotekniikan ala on nykypäivän nopeimmin kasvava ammatti. Tietotekniikan kehittyessä edelleen nopeasti, tietojenkäsittelyalan työtarjoukset ovat edelleen korkealla. Tietotek ... +

Tietotekniikan ala on nykypäivän nopeimmin kasvava ammatti. Tietotekniikan kehittyessä edelleen nopeasti, tietojenkäsittelyalan työtarjoukset ovat edelleen korkealla. Tietotekniikkaohjelmamme antaa sinulle perusteellisen ymmärryksen tietokoneverkoista, tietokantojen hallinnasta, tiedon louhinnasta, tehokkaasta tietojenkäsittelystä, vähän virtaa käyttävästä suunnittelusta ja langattomasta viestinnästä. Suorittamalla tätä maisterintutkintoa saat ammatissa menestymiseen tarvittavan taidon ja asiantuntemuksen. Tietotekniikan maisteri (MSIT) valmentaa opiskelijoita jatkamaan teknisiä ja johtavia uraa kaikilla työelämän aloilla. Ohjelmassa korostetaan järkevien teoreettisten käsitteiden hankkimista intensiivisellä "käytännön" kokemuksella tietotekniikan alalla. Kursseja opettavat tiedekunnat, joilla on korkeatasoista asiantuntemusta tutkimustoiminnastaan, toimialasuhteistaan ja ammatillisesta kokemuksestaan. Tarjoamme kolme erilaista vaihtoehtoa kokopäiväisten ja osa-aikaisten opiskelijoiden ja työskentelevien ammattilaisten tarpeisiin. Tutkimusalueet: Pilvilaskenta Tietokone- ja verkkoturvallisuus Enterprise Computing Tehokas tietojenkäsittely Tiedonhaku Tiedonhaku ja tiedonlouhinta Langaton verkko -
MSc
Täyspäiväinen
2 vuotta
Englanti
18 Elo 2022
Kampus
Online