$close

Suodattimet

Katso tulokset

Näytä kaikki Etäopiskelu MSc-ohjelmat Informaatioteknologiassa Worcester Yhdysvalloissa 2022

Msc sanoista Master of Science. Se on jatko-koulutus master 's tutkinto antama yliopistojen laaja valtioiden määrä. Tutkinto on tyypillisesti tutkittu tieteiden ja joskus yhteiskuntatieteissä.Informaatioteknologian ohjelmissa opiskelijat voivat vaikkapa tutustua erilaisiin teknologisiin sovelluksiin ja niiden tyyppeihin sekä siihen, miten tietoa luodaan, vaihdetaan ja varastoidaan. Opisk… Lue lisää

Msc sanoista Master of Science. Se on jatko-koulutus master 's tutkinto antama yliopistojen laaja valtioiden määrä. Tutkinto on tyypillisesti tutkittu tieteiden ja joskus yhteiskuntatieteissä.

Informaatioteknologian ohjelmissa opiskelijat voivat vaikkapa tutustua erilaisiin teknologisiin sovelluksiin ja niiden tyyppeihin sekä siihen, miten tietoa luodaan, vaihdetaan ja varastoidaan. Opiskelijat voivat myös oppia kirjoittamaan koodia ja perehtyä muun muassa seuraaviin aiheisiin: tietoturva, ohjelmistot ja sovellukset, järjestelmäsuunnittelu ja tietokannat.

Etäopetus tai etäopetus on tapa tuottaa koulutusta ja opetusta, usein tapauskohtaisesti, opiskelijoille, jotka eivät ole fyysisesti läsnä kampuksella.

Yhdysvallat on suuri maa Pohjois-Amerikassa, usein kutsutaan "USA ", "USA ", "United States ", "America ", tai yksinkertaisesti " Yhdysvallat ". American oppilaitokset rahoitetaan "opetusta " veloitetaan opiskelija, joka on usein melko kalliita, hyvin yleisesti päästä osaksi kymmeniä tuhansia dollareita vuodessa.

Worcester kaupunki on toiseksi New England asuu yli 180000 asukasta. Sijaitsee Massachusettsin osavaltion, kaupunki on täynnä ainutlaatuista arkkitehtuuria, joka sisältää korkeakoulujen löytyy täältä. Vanhin instituutio on perustettu vuonna 1843, joka palvelee yhteisön rinnalla useita muiden yliopistojen läheisyydessä.

Ota yhteyttä yliopistoihin Etäopiskelu MSc:t Informaatioteknologiassa Worcester Yhdysvalloissa 2022

Näytä vähemmän
Lue lisää opiskelusta Yhdysvalloissa
$format_list_bulleted Suodattimet
Lajitteluperuste:
Suositeltu Uusimmat Nimi
Worcester Polytechnic Institute
Worcester, Yhdysvallat

Kysyntä IT-ammattilaisille, jotka ymmärtävät liiketoimintaa ja kasvavaa keskittymistä liiketoimintaanalytiikkaan, ei ole koskaan ollut suurempi. WPI:n tietotekniikan ohjelman ... +

Kysyntä IT-ammattilaisille, jotka ymmärtävät liiketoimintaa ja kasvavaa keskittymistä liiketoimintaanalytiikkaan, ei ole koskaan ollut suurempi. WPI:n tietotekniikan ohjelman maisteriopiskelijana olet uppoutunut tietotekniikkaan, liiketoimintaanalytiikkaan ja kattaviin johtamisperiaatteisiin, joita tarvitaan IT:n soveltamisen ymmärtämiseen liiketoiminnassa. Opit luomaan liiketoimintamahdollisuuksia hyödyntämällä olemassa olevia ja nousevia tietotekniikka- ja analytiikkatyökaluja ja opit käyttämään näitä tietoja yrityssovelluksissa. Tietotekniikan MS-ohjelma muuttaa sinusta IT-ammattilaisen, joka voi ottaa johtavan roolin teknisten ja liiketoimintainnovaatioiden eturintamassa. WPI:n tietotekniikan maisteri on tällä hetkellä tarjolla sekä kampuksella että verkossa kokopäiväisille ja osa-aikaisille opiskelijoille. Teknologiapainotteiseen yliopistoon pohjautuvalla WPI Business Schoolilla on näillä aloilla maailmanluokan asiantuntemusta ja koulutusresursseja, ja se on siten sopivasti valmis tarjoamaan jatko-tason koulutusta valmistamaan opiskelijoita uravalintoihin ja johtajuuteen. Premier STEM Business -tutkinto, edullisempi opetus Tarvitaan kipeästi insinöörejä, tutkijoita ja koodaajia, joilla on bisnestaitoa ja johtamistaitoja. WPI on sitoutunut tekemään STEM-koulutuksesta helpommin saavutettavissa olevan, ja The Business School tekee osansa vähentämällä jatko-ohjelmien opetusta. Nykyään WPI:n kauppakorkeakoulun korkeakoulututkinto on edullisempi kuin koskaan – mikä tarkoittaa, että saat korkean sijoitetun pääoman tuoton tutkinnostasi vielä aikaisemmin. -
MSc
Täyspäiväinen
Osa-aikainen
2 - 3 vuotta
Englanti
Elo 2022
Kampus
Online